Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
- mitilinios
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Τι να πω; Εχω μπερδευτει. Μακαρι να ειναι ολα μια παραπληροφορηση και στο τελος να μας παρουν ολους.
Μολις εμαθα απο κομμοτηνη οτι το σχολειο θα γινει εκει κ θα ξεκινησει απο δευτερα 100-110 ατομα απο οτι λενε.δεν ξερω ποσοι σε καθε κατηγορια ομως. ξερει κανεις τιποτα;
Εγω πηγα απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης μου και μ ειπαν οτι απο την στιγμη που εισαι υποψηφιος να περιμενεις τηλ. Ακομη τιποτα δν εχει ξεκαθαριστει... Τι να πω να μην φωναξουν και κανεναν απο την 7η παει πολυ. Τοσα ατομα καλεσαν να μην παρουν κανεναν?
Παιδια τα 14 ατομα εχουν μπει ηδη τωρα 10 μερες. Τωρα πως μπηκαν ποιοι μπηκαν γιατι μπηκαν δεν το ξερει κανεις... Κατι βρωμαει στην υποθεσει. Κατι ακουστηκε οτι ηταν και λογοι συμφεροντος τα τοσα ατομα που καλεσαν επιπλεον. Αυτα ακουσα σημερα απο εγκυρη πηγη τωρα τι να πω...
ΛΕΥΤΕΡΗΣ έγραψε:Μολις εμαθα απο κομμοτηνη οτι το σχολειο θα γινει εκει κ θα ξεκινησει απο δευτερα 100-110 ατομα απο οτι λενε.δεν ξερω ποσοι σε καθε κατηγορια ομως. Ξερει κανεις τιποτα;
Άμα είναι 100-110 άτομα τότε θα πρέπει να έχει και καμιά 30αριά άτομα από την 7η τουλάχιστον.
Αν εχουν μπει εδς κ μερες τοτε σιγουρα κατι δεν παει καλα...giorgos έγραψε:Παιδια τα 14 ατομα εχουν μπει ηδη τωρα 10 μερες. Τωρα πως μπηκαν ποιοι μπηκαν γιατι μπηκαν δεν το ξερει κανεις... Κατι βρωμαει στην υποθεσει. Κατι ακουστηκε οτι ηταν και λογοι συμφεροντος τα τοσα ατομα που καλεσαν επιπλεον. Αυτα ακουσα σημερα απο εγκυρη πηγη τωρα τι να πω...
giorgos έγραψε:Παιδια τα 14 ατομα εχουν μπει ηδη τωρα 10 μερες. Τωρα πως μπηκαν ποιοι μπηκαν γιατι μπηκαν δεν το ξερει κανεις... Κατι βρωμαει στην υποθεσει. Κατι ακουστηκε οτι ηταν και λογοι συμφεροντος τα τοσα ατομα που καλεσαν επιπλεον. Αυτα ακουσα σημερα απο εγκυρη πηγη τωρα τι να πω...
Μπήκαν και εκπαιδεύονται 14 άτομα μόνα τους; Και αν είναι μέσα γιατί δεν είναι στις τοποθετήσεις;
Παιδια να ξεαγχωσω λιγο... Μολις μιλησα με κολλητο στη κομοτηνη και μου ειπε χθες παραιτηθηκαν 3-4 και σημερα 7 για πυροσβεστικη!
Το θεμα ειναι απο τους 100-110 ποσοι ειναι Α κατηγορια?
Οριακα δλδ μπορει να τους παρουν ολους. Για να δουμε... κανενα τηλεφωνο παντως δεν εχει χτυπησει παντως... !
Οποιος εχει γνωστο και μπορει να επικοινωνησει μαζι του και μαθει κατι νεωτερο ας πει και σε εμας...
Θα παρουν 100 ατομα και καλεσαν 250 επιλαχον. Μονο απο 7η ειχαν καλεσει 180. Πλακα μου κανετε ρε παιδια;
giorgos έγραψε:Θα παρουν 100 ατομα και καλεσαν 250 επιλαχον. Μονο απο 7η ειχαν καλεσει 180. Πλακα μου κανετε ρε παιδια;
Από τους 250 που γράφεις είναι ζήτημα αν είμαστε 150 οι επιτυχόντες που περάσαμε το αγωνίσματα.
giorgos έγραψε:Θα παρουν 100 ατομα και καλεσαν 250 επιλαχον. Μονο απο 7η ειχαν καλεσει 180. Πλακα μου κανετε ρε παιδια;
Συμφωνω... Γτ τοσους πολλους αν 8ελουν μονο 100 ατομα! ...

pigasos24 έγραψε:giorgos έγραψε:Θα παρουν 100 ατομα και καλεσαν 250 επιλαχον. Μονο απο 7η ειχαν καλεσει 180. Πλακα μου κανετε ρε παιδια;
Από τους 250 που γράφεις είναι ζήτημα αν είμαστε 150 οι επιτυχόντες που περάσαμε το αγωνίσματα.
θες να πεις 130 κ αν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες