Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
mitilinios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από mitilinios »

Τι να πω; Εχω μπερδευτει. Μακαρι να ειναι ολα μια παραπληροφορηση και στο τελος να μας παρουν ολους.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ »

Μολις εμαθα απο κομμοτηνη οτι το σχολειο θα γινει εκει κ θα ξεκινησει απο δευτερα 100-110 ατομα απο οτι λενε.δεν ξερω ποσοι σε καθε κατηγορια ομως. ξερει κανεις τιποτα;

jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Εγω πηγα απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης μου και μ ειπαν οτι απο την στιγμη που εισαι υποψηφιος να περιμενεις τηλ. Ακομη τιποτα δν εχει ξεκαθαριστει... Τι να πω να μην φωναξουν και κανεναν απο την 7η παει πολυ. Τοσα ατομα καλεσαν να μην παρουν κανεναν?
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Παιδια τα 14 ατομα εχουν μπει ηδη τωρα 10 μερες. Τωρα πως μπηκαν ποιοι μπηκαν γιατι μπηκαν δεν το ξερει κανεις... Κατι βρωμαει στην υποθεσει. Κατι ακουστηκε οτι ηταν και λογοι συμφεροντος τα τοσα ατομα που καλεσαν επιπλεον. Αυτα ακουσα σημερα απο εγκυρη πηγη τωρα τι να πω...
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

ΛΕΥΤΕΡΗΣ έγραψε:Μολις εμαθα απο κομμοτηνη οτι το σχολειο θα γινει εκει κ θα ξεκινησει απο δευτερα 100-110 ατομα απο οτι λενε.δεν ξερω ποσοι σε καθε κατηγορια ομως. Ξερει κανεις τιποτα;

Άμα είναι 100-110 άτομα τότε θα πρέπει να έχει και καμιά 30αριά άτομα από την 7η τουλάχιστον.

YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

giorgos έγραψε:Παιδια τα 14 ατομα εχουν μπει ηδη τωρα 10 μερες. Τωρα πως μπηκαν ποιοι μπηκαν γιατι μπηκαν δεν το ξερει κανεις... Κατι βρωμαει στην υποθεσει. Κατι ακουστηκε οτι ηταν και λογοι συμφεροντος τα τοσα ατομα που καλεσαν επιπλεον. Αυτα ακουσα σημερα απο εγκυρη πηγη τωρα τι να πω...
Αν εχουν μπει εδς κ μερες τοτε σιγουρα κατι δεν παει καλα...

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

giorgos έγραψε:Παιδια τα 14 ατομα εχουν μπει ηδη τωρα 10 μερες. Τωρα πως μπηκαν ποιοι μπηκαν γιατι μπηκαν δεν το ξερει κανεις... Κατι βρωμαει στην υποθεσει. Κατι ακουστηκε οτι ηταν και λογοι συμφεροντος τα τοσα ατομα που καλεσαν επιπλεον. Αυτα ακουσα σημερα απο εγκυρη πηγη τωρα τι να πω...

Μπήκαν και εκπαιδεύονται 14 άτομα μόνα τους; Και αν είναι μέσα γιατί δεν είναι στις τοποθετήσεις;

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Παιδια να ξεαγχωσω λιγο... Μολις μιλησα με κολλητο στη κομοτηνη και μου ειπε χθες παραιτηθηκαν 3-4 και σημερα 7 για πυροσβεστικη!
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Μαζι με τους αλλους.
jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Το θεμα ειναι απο τους 100-110 ποσοι ειναι Α κατηγορια?
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από YOK »

Οριακα δλδ μπορει να τους παρουν ολους. Για να δουμε... κανενα τηλεφωνο παντως δεν εχει χτυπησει παντως... !

jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Οποιος εχει γνωστο και μπορει να επικοινωνησει μαζι του και μαθει κατι νεωτερο ας πει και σε εμας...
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Θα παρουν 100 ατομα και καλεσαν 250 επιλαχον. Μονο απο 7η ειχαν καλεσει 180. Πλακα μου κανετε ρε παιδια;
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

giorgos έγραψε:Θα παρουν 100 ατομα και καλεσαν 250 επιλαχον. Μονο απο 7η ειχαν καλεσει 180. Πλακα μου κανετε ρε παιδια;

Από τους 250 που γράφεις είναι ζήτημα αν είμαστε 150 οι επιτυχόντες που περάσαμε το αγωνίσματα.

YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από YOK »

giorgos έγραψε:Θα παρουν 100 ατομα και καλεσαν 250 επιλαχον. Μονο απο 7η ειχαν καλεσει 180. Πλακα μου κανετε ρε παιδια;

Συμφωνω... Γτ τοσους πολλους αν 8ελουν μονο 100 ατομα! ... Εικόνα

pigasos24 έγραψε:

Από τους 250 που γράφεις είναι ζήτημα αν είμαστε 150 οι επιτυχόντες που περάσαμε το αγωνίσματα.

θες να πεις 130 κ αν...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης