Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από pantzos4 »

electrolisa έγραψε:Χθες με καλεσαν στις 12 το μεσημερι. Ξεκινησα να τρεχω με τους γιατρους και τωρα φευγω να παω να παρω τη διαταγη απο την αστυνομικη διευθυνση. Γνωριζω οτι δεν ειναι κ τοσο πιθανο να με παρουν στην 1720κατι αλλα η ελπιδα μας κραταει ζωντανους ς'αυτη τη ζωη. Εν τω μεταξυ μιλησα με φιλαρακι π ειναι διδυμοτειχο και μ ειπε οτι τη δευτερα περιμενουν να βγει καποια λιστα με ατομα που παραιτουνται. Θα επικοινωνισω τοτε να δω αν εχουμε νεα απο κει.

Αυτό ισχύει... Και εγώ που είμαι Ξάνθη Την δευτέρα θα γιρίσουν οι περισότερη απο την άδεια που έχουν πάρει για την πυροσβεστική και αυτήν την εβδομάδα θα παρετιθούν όση είναι να παρετιθούν.

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Μπραβο ρε elecro. Καλη επιτυχια σου ευχομαι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

Ευχαριστω αδερφε. Θα κανω ο. Τι πρεπει να κανω, αλλα απο κει κ μετα, δεν ειναι στο χερι μου. Εικόνα
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

pantzos4 έγραψε:
electrolisa έγραψε:Χθες με καλεσαν στις 12 το μεσημερι. Ξεκινησα να τρεχω με τους γιατρους και τωρα φευγω να παω να παρω τη διαταγη απο την αστυνομικη διευθυνση. Γνωριζω οτι δεν ειναι κ τοσο πιθανο να με παρουν στην 1720κατι αλλα η ελπιδα μας κραταει ζωντανους ς'αυτη τη ζωη. Εν τω μεταξυ μιλησα με φιλαρακι π ειναι διδυμοτειχο και μ ειπε οτι τη δευτερα περιμενουν να βγει καποια λιστα με ατομα που παραιτουνται. Θα επικοινωνισω τοτε να δω αν εχουμε νεα απο κει.

Αυτό ισχύει... Και εγώ που είμαι Ξάνθη Την δευτέρα θα γιρίσουν οι περισότερη απο την άδεια που έχουν πάρει για την πυροσβεστική και αυτήν την εβδομάδα θα παρετιθούν όση είναι να παρετιθούν.

αγορινα αν δεν σου κανει κοπο, κρατα τον αριθμο των παραιτουντων και ποσταρε τον εδω περα τη δευτερα για να εχουμε μια πιο ουσιαστικη ματια των πραγματων. Θα ποσταρω και γω ο. Τι μ πει και ο αλλος απο το διδυμοτειχο.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Καλημερα, πιστευετε οτι μπορει να καλεσουν κ αλλους επιλαχοντες;
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

electrolisa έγραψε:Ευχαριστω αδερφε. Θα κανω ο. Τι πρεπει να κανω, αλλα απο κει κ μετα, δεν ειναι στο χερι μου.Εικόνα

Eγώ electro είμαι 1631, αλλά ακόμα δε χτύπησε το τηλέφωνο... Για γιατρούς σε ιδιωτικό διαγνωστικό πήγες; Είναι που είναι λίγες οι μέρες αργούν και να ειδοποιήσουν Εικόνα

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από pantzos4 »

electrolisa έγραψε:
pantzos4 έγραψε:

αγορινα αν δεν σου κανει κοπο, κρατα τον αριθμο των παραιτουντων και ποσταρε τον εδω περα τη δευτερα για να εχουμε μια πιο ουσιαστικη ματια των πραγματων. Θα ποσταρω και γω ο. Τι μ πει και ο αλλος απο το διδυμοτειχο.

Μακάρι να μπορούσα αλλα δευτερα τρίτη είμαι μέσα. Μονο Τετάρτη απογευματάκι αν μπορέσω αν και νομίζω θα έχω υπιρεσια γιατι 2 εβδομάδες έχω να κάνω. Αν μπορέσω πάντος θα ποστάρω

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
εκ των εσω

Δημοσίευση από εκ των εσω »

Καμια λιστα δεν θα βγει την δευτερα. Σοβαρευτειτε λιγο. Μην λετε πραγματα σε ανθρωπους που προσπαθουν να κρεμαστουν απο τα λεγομενα σας... Οι επιτυχοντες της πυροσβεστικης που ειναι ε. Φ θα περιμενουν πρωτα να τους καλεσουν... Αυτο θα γινει τελη ιανουαριου... Ειναι πιθανον να σας παρουν παιδια μονο και εφοσον καλεσουν τα παιδια για πυροσβεστικη
panos

Δημοσίευση από panos »

Απο κει που είχα απογοητευτεί βλέπω πως η β' κατηγορια στην οποια ανήκω εφτασε στον 400 και συμφωνα με τα λεγομενα σας θα καλέσουν κι άλλους... Θέλω να πιστεύω πως θα καλέσουν άλλους 50-60 απ την β' κατηγορία κ να είμαι μέσα... Καλή επιτυχία να έχουμε!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ »

Ειμαι το νουμερο 397 στη β κατηγορια τ-π-π περναμε τις εξετασεις μεχρι το 400 νουμερο. δεν ξερω θα μας παρουν μετα αμεσωσ?
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από toro »

Επεσε μεχρι το 2560 η βαση στην β δηλαδη?
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Μακαρι ρε παιδια να καλεσουν κιαλλους επιλαχονταις στην β γιατι κ εγω ειμαι 420 κ κατι κ ελπιζω πως θα καλεσουν κιαλλους αν κ ειναι λιγο δυσκολο βεβαια κατα τη γνωμη μου! Εσεις τη λετε τη γνωμη σας να ελπιζω η τσαμπα ονειρα¨;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

toro έγραψε:Επεσε μεχρι το 2560 η βαση στην β δηλαδη;

Η βάση δεν αλλάζει, τα έχουμε ξαναπεί αυτά

lupus2401
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από lupus2401 »

Καλησπερα σε ολους. Με εχουν καλεσει και εμενα ως επιλαχ.

Δευτερα λογικα θα ξεκινησω απο Θεσσαλονικη για Αθηνα με αμαξι, γιατι θελω να ειμαι την Τριτη για την κληρωση εκει, αφου κανω τις ιατρικες εξετασεις που χρειαζεται να εχω.
Αν ειναι και αλλοι απο Θεσσαλονικη και θελουν να μοιραστουν τα εξοδα ας μου πουν.

Ημουν νουμερο 1600κατι. Και εχουν φωναξει μεχρι 1700 απο ειδα σε μια διαταγη.

Και μερικες ερωτησεις:
Γνωριζει κανεις μεχρι πιο νουμερο εχουν μπει μεσα στην σχολη;
Αν καποιος δεν εχει μαζι του τις ιατρικες εξετασεις τι γινεται;
Και τελος αν καποιος ειναι αρρωστος την ημερα των αθλητικων δοκιμασιων;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών

Αν είσαι άρρωστος παίρνεις αναβολή και δίνεις άλλη μέρα