Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
B1

Δημοσίευση από B1 »

Πανος έγραψε:Μαλλον δεν φτασανε οι επιλαχοντες Δειτε...http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8858&Itemid=761

ναι πανος δεν φτασαν, ξανα ρωτησα κ μου ειπαν πανω 300! Κ βλεπω ουτε αυτοι που καλεσαν τωρα να φτανουν διοτι πιθανον να ειναι ατομα απροετοιμαστα στο δμς, αθληματα κλπ, κ να ξανα καλουν κ αλλους... Αλλα ας μην λεω μεγαλες κουβεντες... ! Αλλα δεν μπορω να καταλαβω οι διαδικασιες ειναι γελιες (εκτος απο το 1000ρι) πως κοπηκαν τοσοι πολλοι; Και μην μου πειτε οτι 300 ατομα ηταν γυναικες?
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Χαζη ερώτηση το ξέρω... Δηλαδή τους πρώτους 288 επιλαχόντες (30%) μας πήρανε; Να ανάψω και γω λαμπάδα;Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Με καλεσαν
Βαλαντησ

Δημοσίευση από Βαλαντησ »

Καλεσαν και εμενα παιδια πριν... Να ρωτησω κατι σε οσους πηραν Τηλ ειναι μεσα τα δινουμε και ειμαστε μεσα ας μου πει καποιοσ...
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Με καλεσαν

Σιμεων αεντε με το καλο

Μ.Λ.

Δημοσίευση από Μ.Λ. »

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα το πρωί με κάλεσαν από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Την Τετάρτη θα περάσω από ψυχοτεχνική επιτροπή κλπ. Να πω ότι είμαι 300+ επιλαχών. Καλή επιτυχία σε όλους όσους έχουν κληθεί.

ΤΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΤΑΚΗΣ »

Συμεων ποσα μορια εχεις φιλε μου;

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Να εισαι καλα ακριτα
ειδικος12

Δημοσίευση από ειδικος12 »

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα ! Και απορω γιατι δεν το καταλαβαινουν μερικοι! Οσοι απο τους 288 επιλαχοντες της α κατηγοριας περασαν τα αθληματα εχουν περασει στην σχολη!(μαλιστα ζητησαν και αλλους... Εγινε χαμος!) καποιοι ακομα ρωτανε αν ειναι μεσα. Ενω τους ζητησαν αποτυμωματα! Μεσανυχτα! Οταν ζητανε αποτυπωματα σημαινει οτι θα σε προσλαβουν! Ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να σου παρουν αποτυπωματα αν εισαι απλα υποψηφιος ή επιλαχων ή δεν ξερω και τι αλλο λετε μερικοι! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

GIORGOSG

Δημοσίευση από GIORGOSG »

Ρε παιδια μη ρωτατε συνεχεια αν ειστε μεσα η οχι... Απο τη στιγμή που καλεσαν και επιπλεον επιλαχοντες και εφοσων ολοκληρώσατε ολες τις εξετασεις (ψυχοτεχνικες, υγειονομικες, αθλητικες) περιμενετε να σας καλεσουν για τη σχολη. Και απο τα μεχρι τωρα δεδομενα η σχολη 8α ειναι στις 15 Ιανουαρίου γιατι τοτε βγηκε η προκυρηξη για διδακτικο προσωπικο.
φιλος23

Δημοσίευση από φιλος23 »

Στους πρωτους 120 ειδικους φρουρους οι 53 εχουν περασει κ πυροσβεστικη... Εκατσα κ τα ειδα... Πιο κατω δε πηγα γτ βαρεθηκα...
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Ρωτάμε για να είμαστε σίγουροι. Εγώ πήγα σήμερα για αποτυπώματα, είμαι 160φέυγα, ρώτησα και μου είπαν ότι δεν ειναι ακόμα σίγουρο ότι πέρασα. Απλά μου είπαν ότι έχω πιθανότητες πολλές, και ότι κάλεσαν μέχρι και την 1.339 σειρά για εξετάσεις
ειδικος12

Δημοσίευση από ειδικος12 »

ρε φιλαρακο τι δεν ειναι σιγουρο; ε οκ αν εκκρεμει εις βαρος σου κανα δικαστηριο δεν θα μπεις ! ή αν τα δακτυλικα σου αποτυπωματα ειναι ιδια με αυτα που βρηκαν σε καποιον φονο στο παρελθον ναι δεν θα μπεις! εκει θα κολλησει η προσληψη! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ειναι ετοιμος για να μπει στην σχολη...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εγω οταν είχα παει μου ευχήθηκαν κιόλας για καλη σταδιοδρομία, οτι να 'ναι
B1

Δημοσίευση από B1 »

νικος έγραψε:Ρωτάμε για να είμαστε σίγουροι. Εγώ πήγα σήμερα για αποτυπώματα, είμαι 160φέυγα, ρώτησα και μου είπαν ότι δεν ειναι ακόμα σίγουρο ότι πέρασα. Απλά μου είπαν ότι έχω πιθανότητες πολλές, και ότι κάλεσαν μέχρι και την 1.339 σειρά για εξετάσεις

μεχρι 1.339 δεν καλεσαν, αλλα μεχρι 1,379... (απο κει καταλαβαινεις ποσο ασχετοι ειναι). Κ για τελευταια φορα λεμε κ μην ρωτατε συνεχεια οτι οσοι απο τους 288 επιλαχ περασαν επιτυχως ολες τις διαδικασιες (ψυχοτεχνικα, γιατρους, αθληματα) ειναι μεσα.Απλα κ ελληνικα... !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης