Πανος έγραψε:Μαλλον δεν φτασανε οι επιλαχοντες Δειτε...http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=8858&Itemid=761
ναι πανος δεν φτασαν, ξανα ρωτησα κ μου ειπαν πανω 300! Κ βλεπω ουτε αυτοι που καλεσαν τωρα να φτανουν διοτι πιθανον να ειναι ατομα απροετοιμαστα στο δμς, αθληματα κλπ, κ να ξανα καλουν κ αλλους... Αλλα ας μην λεω μεγαλες κουβεντες... ! Αλλα δεν μπορω να καταλαβω οι διαδικασιες ειναι γελιες (εκτος απο το 1000ρι) πως κοπηκαν τοσοι πολλοι; Και μην μου πειτε οτι 300 ατομα ηταν γυναικες?
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα το πρωί με κάλεσαν από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Την Τετάρτη θα περάσω από ψυχοτεχνική επιτροπή κλπ. Να πω ότι είμαι 300+ επιλαχών. Καλή επιτυχία σε όλους όσους έχουν κληθεί.
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα ! Και απορω γιατι δεν το καταλαβαινουν μερικοι! Οσοι απο τους 288 επιλαχοντες της α κατηγοριας περασαν τα αθληματα εχουν περασει στην σχολη!(μαλιστα ζητησαν και αλλους... Εγινε χαμος!) καποιοι ακομα ρωτανε αν ειναι μεσα. Ενω τους ζητησαν αποτυμωματα! Μεσανυχτα! Οταν ζητανε αποτυπωματα σημαινει οτι θα σε προσλαβουν! Ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να σου παρουν αποτυπωματα αν εισαι απλα υποψηφιος ή επιλαχων ή δεν ξερω και τι αλλο λετε μερικοι! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Ρε παιδια μη ρωτατε συνεχεια αν ειστε μεσα η οχι... Απο τη στιγμή που καλεσαν και επιπλεον επιλαχοντες και εφοσων ολοκληρώσατε ολες τις εξετασεις (ψυχοτεχνικες, υγειονομικες, αθλητικες) περιμενετε να σας καλεσουν για τη σχολη. Και απο τα μεχρι τωρα δεδομενα η σχολη 8α ειναι στις 15 Ιανουαρίου γιατι τοτε βγηκε η προκυρηξη για διδακτικο προσωπικο.
Ρωτάμε για να είμαστε σίγουροι. Εγώ πήγα σήμερα για αποτυπώματα, είμαι 160φέυγα, ρώτησα και μου είπαν ότι δεν ειναι ακόμα σίγουρο ότι πέρασα. Απλά μου είπαν ότι έχω πιθανότητες πολλές, και ότι κάλεσαν μέχρι και την 1.339 σειρά για εξετάσεις
ρε φιλαρακο τι δεν ειναι σιγουρο; ε οκ αν εκκρεμει εις βαρος σου κανα δικαστηριο δεν θα μπεις ! ή αν τα δακτυλικα σου αποτυπωματα ειναι ιδια με αυτα που βρηκαν σε καποιον φονο στο παρελθον ναι δεν θα μπεις! εκει θα κολλησει η προσληψη! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΧΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ειναι ετοιμος για να μπει στην σχολη...
νικος έγραψε:Ρωτάμε για να είμαστε σίγουροι. Εγώ πήγα σήμερα για αποτυπώματα, είμαι 160φέυγα, ρώτησα και μου είπαν ότι δεν ειναι ακόμα σίγουρο ότι πέρασα. Απλά μου είπαν ότι έχω πιθανότητες πολλές, και ότι κάλεσαν μέχρι και την 1.339 σειρά για εξετάσεις
μεχρι 1.339 δεν καλεσαν, αλλα μεχρι 1,379... (απο κει καταλαβαινεις ποσο ασχετοι ειναι). Κ για τελευταια φορα λεμε κ μην ρωτατε συνεχεια οτι οσοι απο τους 288 επιλαχ περασαν επιτυχως ολες τις διαδικασιες (ψυχοτεχνικα, γιατρους, αθληματα) ειναι μεσα.Απλα κ ελληνικα... !