Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
L.S 1871

Δημοσίευση από L.S 1871 »

ΣΙΜΕΩΝ οπως λεει κ ο ΓΙΑΝΝΗΣ12345 ποσοι να φυγουν; Μην εχουμε αυταπατες παιξαμε και χασαμε... ! Οσο και να με λυπει αυτη ειναι η αληθεια... !
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οκ παιδες εσεις να εχετε αυταπάτες. ΜΗν πάτε να δωσετε αθληματα τότε
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από athis »

Καλημερα παιδες! Καλεσαν κανεναν επιλαχων; Ή εμας θα μας καλεσουν πιο μετα?
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΑΘΑΝΑΤΟΣ »

Μια διευκρινηση κυριοι... Επειδη οπως ειπατε πολλες κουτσες Μαριες εκαναν κι αυτες τα χαρτια τους, κουτσες ειναι, θα κοπουν στα αθληματα... ΕικόναΕικόνα

Κατα τα αλλα, σημαντικο ειναι και το οτι στατιστικα - αλλα και στην πραξη - βασει των 2 προηγουμενων προκυρηξεων ενα 20-25% επιτυχοντων κοβεται στα αθληματα. Σε αυτο προσθεστε και τις διαρροες σε πυροσβεστικη και λιμενικο που δεν υπηρχαν περσι και προπερσι, οποτε σχηματιζεται μια αναλογη εικονα του ποσες θεσεις θα καλυψουν οι επιλαχοντες.

Δεν ανεφερα αυτο που τοσο καιρο λεγεται, το οτι δηλαδη θα παρουν παραπανω ατομα ανα κατηγορια, γιατι αν και ισχυσε σε ενα βαθμο περσι, δεν μπορουμε να βασιζομαστε σε αυτο, αν ειναι θα γινει, το ποσους θα αφορα θα δειξει.Εικόνα

Οποτε οσα και να ναι τα μορια σας, αμα σας φωναξουν για αθληματα τρεξτε χωρις πολλα πολλα...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Όποιος δεν το πιστευει να μην έρθει Αθήνα, αλλα μάγκες εσεις που κλαιγεστε κ λέτε να μην έχουμε αυταπάτες μην σας δω έκει κ σας ρωτησω γιατι ήρθατε...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πες τα ρε Αθάνατε, εισι σωστος. Δεν ειμαι μισογύνης αλλα ενα να ξερετε δεν θέλουν γυναικες στην αστυνομια τα γραφεια ειναι γεματα... Θα κόψουν κ θα κοπουν πολλες. Περσι απο τους 500 συνολο νομίζω 15-18 γυναικες περασαν
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από PILOT »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Όποιος δεν το πιστευει να μην έρθει Αθήνα, αλλα μάγκες εσεις που κλαιγεστε κ λέτε να μην έχουμε αυταπάτες μην σας δω έκει κ σας ρωτησω γιατι ήρθατε...
κοιτα φιλε Σιμεων ενας που ενδιαφερεται για ειδικ. Φρ. Λεει οτι θα πανε πολλα ατομα πυροσβ. Λιμενικο. Ενας που Θελει πυροσβεστικη λεει Οτι θα πανε πολλα ατομα ειδ. Φρ. Λιμενικο. Κτλ. Προσωπικη μου αποψη Οταν καποιος περασει καπου δεν το κουναει με τιποτα.
DSM

Δημοσίευση από DSM »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Οκ παιδες εσεις να εχετε αυταπάτες. ΜΗν πάτε να δωσετε αθληματα τότε

Σου κανω Like... Εχεις δίκαιο. Να το παρακολουθεις το θέμα... Θα κόπουν πολύ και θα έρθει και η σειρά σου μάλλον η σειρά μας... Γιατι όπως καταλάβαμε μας δόσαν λαθος πληροφοριες για τις βάσεις. Και εγω επιλαχών σε θέση 66 μετα την βάση των 960. Εγω κανω κανονικά προετημασία και όλοι μεχρι 250-300 να το κανουν! Φετος θα γίνει μπάχαλο.
Κουραγιο φίλε... Παντος να ζητησω και συγνώμη για την χαμηλη βάση που είπα... Δεν εγίνε με σκοπό κοροϊδίας ή κακία, απλά αυτό μαθαμε και Ήθελα να μοιραστω την χαρά μου και να χαρήτε βέβαια και εσείς.

Να είστε καλά... Και να μην το αφήσετε
θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Μαγκες να ζιτισω κ εγω σιγγνομι για τις λαθος πληροφοριες... Απλα ετσι μ ειπαν κ ετσι σας ειπα... Δε τα εβγαλα απο το μυαλο μου αυτο για να σας κοροιδεψω... Κ εγω δε μπικα. Τεσπα... Ειμαι 1545 θεση. Πωσ με βλεπετε; Εχο καμια ελπιδα; Με την προυποθεση οτι θα κοπουν ατομα κ πολλοι θα φυγουν πυροσβεστικη κ λιμενικο...
Δόκιμος_πεζοναύτης

Δημοσίευση από Δόκιμος_πεζοναύτης »

Παιδιά δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά για λιμενικό/πυροσβεστική θα κάνουμε αρκετό καιρό να μάθουμε κάτι νεώτερο.

Οι ειδ. Φρουροί θα μπείτε στη σχολή το πολύ σε έναν μήνα απο τώρα - στις άλλες προκυρήξεις είναι ζήτημα αν τότε θα έχουμε τελειώσει με ιατρικά/ψυχοτεχνικά.

Δεν ξέρω κατά πόσο δλδ κάποιος που μπήκε εδω θα ρισκάρει να παρατήσει την θέση χωρίς να έχει εξασφαλίσει θέση σε άλλη προκήρυξη.
ΜΛ

Δημοσίευση από ΜΛ »

Παιδια λετε ολοι οτι θα υπαρξουν διαρροες Σε πυροσβεστικη και λιμενικο. Μεχρι ομως να βγουν τα αποτελεσματα των αλλων 2 προκυρηξεων δεν θα εχουν ηδη ορκιστει οι ειδικοι φρουροι; Εγώ έχω θέση 1263 (Α κατηγορία)
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Στη σχολη θα μπουνε το νεο ετος... Και τα αθληματα θα ξεκινησουν αρχες-μεσα Νοεμβρη.
Παντως στατιστικα και μονο οσοι επιλαχωντες βρισκονται στις πρωτες 200 θεσεις να συνεχισουν την προετοιμασια (οπως κανω και γω), ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΑΘΑΝΑΤΟΣ »

Δεδομενου οτι εχει ανακοινωθει πως εισαγωγη στις σχολες για τις προκυρηξεις θα γινει αρχες 2012, λογικα μεχρι τοτε θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα για λιμενικο και πυροσβεστικη.

Το μονο που δεν ξερω ειναι αν ορκομωσια γινεται με την εισαγωγη στην σχολη - οπως εγινε δηλαδη κι οταν πηγαμε στρατο, πρωτα μπηκαμε και μετα ορκιστηκαμε- Ή ορκιζεσαι πριν την εισαγωγη, εφοσον εχεις περασει απο ολες τις λοιπες εξετασεις, αθλητικες και ιατρικοψυχοτεχνικες, αρα και εχεις κριθει ικανοσ...

Ιδωμεν. Παντως εισαγωγη απο 2012.
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από athis »

Δηλαδη αν εισαι 73 επιλαχων να ελπιζεις/?
ΜΛ

Δημοσίευση από ΜΛ »

Ειναι λιγο μπερδεμα οσον αφορα τις διαρροες προσ πυροσβεστικη και λιμενικο. Η μονη μας ελπιδα ειναι αυτο αρκει να βγουν το συντομοτερο και να εχουν την δυνατοτητα οι επιτυχοντες των ειδ φρουρων να φυγουν γ αυτα τα σωματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες