Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
ΣΙΜΕΩΝ οπως λεει κ ο ΓΙΑΝΝΗΣ12345 ποσοι να φυγουν; Μην εχουμε αυταπατες παιξαμε και χασαμε... ! Οσο και να με λυπει αυτη ειναι η αληθεια... !
Οκ παιδες εσεις να εχετε αυταπάτες. ΜΗν πάτε να δωσετε αθληματα τότε
Καλημερα παιδες! Καλεσαν κανεναν επιλαχων; Ή εμας θα μας καλεσουν πιο μετα?
Μια διευκρινηση κυριοι... Επειδη οπως ειπατε πολλες κουτσες Μαριες εκαναν κι αυτες τα χαρτια τους, κουτσες ειναι, θα κοπουν στα αθληματα... 

Κατα τα αλλα, σημαντικο ειναι και το οτι στατιστικα - αλλα και στην πραξη - βασει των 2 προηγουμενων προκυρηξεων ενα 20-25% επιτυχοντων κοβεται στα αθληματα. Σε αυτο προσθεστε και τις διαρροες σε πυροσβεστικη και λιμενικο που δεν υπηρχαν περσι και προπερσι, οποτε σχηματιζεται μια αναλογη εικονα του ποσες θεσεις θα καλυψουν οι επιλαχοντες.
Δεν ανεφερα αυτο που τοσο καιρο λεγεται, το οτι δηλαδη θα παρουν παραπανω ατομα ανα κατηγορια, γιατι αν και ισχυσε σε ενα βαθμο περσι, δεν μπορουμε να βασιζομαστε σε αυτο, αν ειναι θα γινει, το ποσους θα αφορα θα δειξει.
Οποτε οσα και να ναι τα μορια σας, αμα σας φωναξουν για αθληματα τρεξτε χωρις πολλα πολλα...

Κατα τα αλλα, σημαντικο ειναι και το οτι στατιστικα - αλλα και στην πραξη - βασει των 2 προηγουμενων προκυρηξεων ενα 20-25% επιτυχοντων κοβεται στα αθληματα. Σε αυτο προσθεστε και τις διαρροες σε πυροσβεστικη και λιμενικο που δεν υπηρχαν περσι και προπερσι, οποτε σχηματιζεται μια αναλογη εικονα του ποσες θεσεις θα καλυψουν οι επιλαχοντες.
Δεν ανεφερα αυτο που τοσο καιρο λεγεται, το οτι δηλαδη θα παρουν παραπανω ατομα ανα κατηγορια, γιατι αν και ισχυσε σε ενα βαθμο περσι, δεν μπορουμε να βασιζομαστε σε αυτο, αν ειναι θα γινει, το ποσους θα αφορα θα δειξει.

Οποτε οσα και να ναι τα μορια σας, αμα σας φωναξουν για αθληματα τρεξτε χωρις πολλα πολλα...
Όποιος δεν το πιστευει να μην έρθει Αθήνα, αλλα μάγκες εσεις που κλαιγεστε κ λέτε να μην έχουμε αυταπάτες μην σας δω έκει κ σας ρωτησω γιατι ήρθατε...
Πες τα ρε Αθάνατε, εισι σωστος. Δεν ειμαι μισογύνης αλλα ενα να ξερετε δεν θέλουν γυναικες στην αστυνομια τα γραφεια ειναι γεματα... Θα κόψουν κ θα κοπουν πολλες. Περσι απο τους 500 συνολο νομίζω 15-18 γυναικες περασαν
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
κοιτα φιλε Σιμεων ενας που ενδιαφερεται για ειδικ. Φρ. Λεει οτι θα πανε πολλα ατομα πυροσβ. Λιμενικο. Ενας που Θελει πυροσβεστικη λεει Οτι θα πανε πολλα ατομα ειδ. Φρ. Λιμενικο. Κτλ. Προσωπικη μου αποψη Οταν καποιος περασει καπου δεν το κουναει με τιποτα.ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Όποιος δεν το πιστευει να μην έρθει Αθήνα, αλλα μάγκες εσεις που κλαιγεστε κ λέτε να μην έχουμε αυταπάτες μην σας δω έκει κ σας ρωτησω γιατι ήρθατε...
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Οκ παιδες εσεις να εχετε αυταπάτες. ΜΗν πάτε να δωσετε αθληματα τότε
Σου κανω Like... Εχεις δίκαιο. Να το παρακολουθεις το θέμα... Θα κόπουν πολύ και θα έρθει και η σειρά σου μάλλον η σειρά μας... Γιατι όπως καταλάβαμε μας δόσαν λαθος πληροφοριες για τις βάσεις. Και εγω επιλαχών σε θέση 66 μετα την βάση των 960. Εγω κανω κανονικά προετημασία και όλοι μεχρι 250-300 να το κανουν! Φετος θα γίνει μπάχαλο.
Κουραγιο φίλε... Παντος να ζητησω και συγνώμη για την χαμηλη βάση που είπα... Δεν εγίνε με σκοπό κοροϊδίας ή κακία, απλά αυτό μαθαμε και Ήθελα να μοιραστω την χαρά μου και να χαρήτε βέβαια και εσείς.
Να είστε καλά... Και να μην το αφήσετε
Μαγκες να ζιτισω κ εγω σιγγνομι για τις λαθος πληροφοριες... Απλα ετσι μ ειπαν κ ετσι σας ειπα... Δε τα εβγαλα απο το μυαλο μου αυτο για να σας κοροιδεψω... Κ εγω δε μπικα. Τεσπα... Ειμαι 1545 θεση. Πωσ με βλεπετε; Εχο καμια ελπιδα; Με την προυποθεση οτι θα κοπουν ατομα κ πολλοι θα φυγουν πυροσβεστικη κ λιμενικο...
Παιδιά δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά για λιμενικό/πυροσβεστική θα κάνουμε αρκετό καιρό να μάθουμε κάτι νεώτερο.
Οι ειδ. Φρουροί θα μπείτε στη σχολή το πολύ σε έναν μήνα απο τώρα - στις άλλες προκυρήξεις είναι ζήτημα αν τότε θα έχουμε τελειώσει με ιατρικά/ψυχοτεχνικά.
Δεν ξέρω κατά πόσο δλδ κάποιος που μπήκε εδω θα ρισκάρει να παρατήσει την θέση χωρίς να έχει εξασφαλίσει θέση σε άλλη προκήρυξη.
Οι ειδ. Φρουροί θα μπείτε στη σχολή το πολύ σε έναν μήνα απο τώρα - στις άλλες προκυρήξεις είναι ζήτημα αν τότε θα έχουμε τελειώσει με ιατρικά/ψυχοτεχνικά.
Δεν ξέρω κατά πόσο δλδ κάποιος που μπήκε εδω θα ρισκάρει να παρατήσει την θέση χωρίς να έχει εξασφαλίσει θέση σε άλλη προκήρυξη.
Παιδια λετε ολοι οτι θα υπαρξουν διαρροες Σε πυροσβεστικη και λιμενικο. Μεχρι ομως να βγουν τα αποτελεσματα των αλλων 2 προκυρηξεων δεν θα εχουν ηδη ορκιστει οι ειδικοι φρουροι; Εγώ έχω θέση 1263 (Α κατηγορία)
Στη σχολη θα μπουνε το νεο ετος... Και τα αθληματα θα ξεκινησουν αρχες-μεσα Νοεμβρη.
Παντως στατιστικα και μονο οσοι επιλαχωντες βρισκονται στις πρωτες 200 θεσεις να συνεχισουν την προετοιμασια (οπως κανω και γω), ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα.
Παντως στατιστικα και μονο οσοι επιλαχωντες βρισκονται στις πρωτες 200 θεσεις να συνεχισουν την προετοιμασια (οπως κανω και γω), ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα.
Δεδομενου οτι εχει ανακοινωθει πως εισαγωγη στις σχολες για τις προκυρηξεις θα γινει αρχες 2012, λογικα μεχρι τοτε θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα για λιμενικο και πυροσβεστικη.
Το μονο που δεν ξερω ειναι αν ορκομωσια γινεται με την εισαγωγη στην σχολη - οπως εγινε δηλαδη κι οταν πηγαμε στρατο, πρωτα μπηκαμε και μετα ορκιστηκαμε- Ή ορκιζεσαι πριν την εισαγωγη, εφοσον εχεις περασει απο ολες τις λοιπες εξετασεις, αθλητικες και ιατρικοψυχοτεχνικες, αρα και εχεις κριθει ικανοσ...
Ιδωμεν. Παντως εισαγωγη απο 2012.
Το μονο που δεν ξερω ειναι αν ορκομωσια γινεται με την εισαγωγη στην σχολη - οπως εγινε δηλαδη κι οταν πηγαμε στρατο, πρωτα μπηκαμε και μετα ορκιστηκαμε- Ή ορκιζεσαι πριν την εισαγωγη, εφοσον εχεις περασει απο ολες τις λοιπες εξετασεις, αθλητικες και ιατρικοψυχοτεχνικες, αρα και εχεις κριθει ικανοσ...
Ιδωμεν. Παντως εισαγωγη απο 2012.
Δηλαδη αν εισαι 73 επιλαχων να ελπιζεις/?
Ειναι λιγο μπερδεμα οσον αφορα τις διαρροες προσ πυροσβεστικη και λιμενικο. Η μονη μας ελπιδα ειναι αυτο αρκει να βγουν το συντομοτερο και να εχουν την δυνατοτητα οι επιτυχοντες των ειδ φρουρων να φυγουν γ αυτα τα σωματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες