Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Fayl »

Παιδιά όλους μας κόντυναν σήμερα! Εγώ είμαι 1,70 (γυναίκα) και με εβγαλαν 1,68... Δλδ οχι ότι θα τρελαθω κιόλας αλλά για το ***** το... Αυτό με το βύσμα που λέτε πώς το καταλάβατε;(καθόλου δεν το αποκλείω απλά δεν έτυχε να πάρω πρέφα κάτι)
πάντως κόψανε πολλά 1,59 στις γυναίκες...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από greko_27 »

prom έγραψε:Παιδια μολις γυρισα απο υψομετρηση... Πολυ λαος και πολυ βυσμα... Φαινονταν ηδη... Καλα απο γυναικες εκει να δεις... ΝΕΧΤ ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ... Στρατιωτικο σωμα σου λεει ΧΑΧΑ... Πιο πολυ για Ανωτατη Παντρευτικη μου κανει

Αυτα να τα πεις στον υπουργο και στον αρχηγοΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Fayl έγραψε:Παιδιά όλους μας κόντυναν σήμερα! Εγώ είμαι 1,70 (γυναίκα) και με εβγαλαν 1,68... Δλδ οχι ότι θα τρελαθω κιόλας αλλά για το ******* Το... Αυτό με το βύσμα που λέτε πώς το καταλάβατε;(καθόλου δεν το αποκλείω απλά δεν έτυχε να πάρω πρέφα κάτι)
πάντως κόψανε πολλά 1,59 στις γυναίκες...

θα τα δεις τα βυσματα στα αγωνισματα (εκει θα κανει μπαμ) και οταν ανακοινωθουν οι βαθμοι σας στα γραπτα... Απλα εαν αρχισαν απο τωρα το να κοβουν εξ' επιτηδες ατομα ουτε καν θελω να σκεφτομαι το τι προκειτε να κανουν στα αγωνισματα, υγειονομικα και γραπταΕικόνα
... Ωραια πατεντα αυτο με τα -2 ποντους στο υψος... Παντως φταιτε και ολοι εσεις που δεν διαμαρτυρυθηκατε... Γιατι ή ο ορθοπεδικος δεν εκανε καλα την δουλεια του ή επεσε σημα να κοβουν υψος 2 ποντους σε ολους... Α ρε ΑΘΑΝΑΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Fayl »

Εγώ του το είπα του τετοιου που με μέτρησε και το μόνο που έκανε ήταν να γελάσει... Πάντως δε νομίζω όλοι να έχουμε πάει σε μάπα ορθοπεδικό... Κάτι κάναν τα καλά μας τα παιδιά! Δε βαριέσαι, το θέμα είναι να μη σε κοντύνουν και κοπείς... Κατα τα άλλα χάρισμά τους... Παιδιά πάντως έπεσε πολύ κλαμα... Αλλά τι πάνε με 1,58-59 στου χάρου τα δόντια; Και η αλήθεια είναι ότι ήδη το 160 είναι πολύ λίγο... Δεν είδα πάντως να κόψουν κανένα άδικα... Εγώ τουλάχιστον όσες είδα ήταν πολύ κοντούλες.
slm
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από slm »

Σειρά έχει το "πείραγμα" της ζυγαριάς να φύγουν κι άλλοι λόγω ΔΜΣ! Απαπα, τι λέω, γίνονται αυτά; ! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Εδω ταιριαζει η παροιμια "των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν"... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

slm έγραψε:Σειρά έχει το "πείραγμα" της ζυγαριάς να φύγουν κι άλλοι λόγω ΔΜΣ! Απαπα, τι λέω, γίνονται αυτά; Εικόνα

γιατι θα εχει και ζυγαρια;ΕικόναΠεριμενω να δω εαν θα εχειΕικόνα... Σιγουρα εκει θα γινει το ελα να δεις... Κριμα γιατι τα ιδια θα γινουν και στους λφ και υπαξ... Βεβαια η επομενη προκ θα βγει επι νεας δημοκρατιας με αλλα κριτηρια οποτε... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από expedition »

greko_27 έγραψε:
slm έγραψε:Σειρά έχει το "πείραγμα" της ζυγαριάς να φύγουν κι άλλοι λόγω ΔΜΣ! Απαπα, τι λέω, γίνονται αυτά;Εικόνα

γιατι θα εχει και ζυγαρια;ΕικόναΠεριμενω να δω εαν θα εχειΕικόνα... Σιγουρα εκει θα γινει το ελα να δεις... Κριμα γιατι τα ιδια θα γινουν και στους λφ και υπαξ... Βεβαια η επομενη προκ θα βγει επι νεας δημοκρατιας με αλλα κριτηρια οποτε... Εικόνα
Αν δεν έχει ζυγαριά πως λες να βγει ο ΔΜΣ; Με το μάτι;
prom

Δημοσίευση από prom »

Oi γυναικες ειναι τερμα ευνοημενες σε αυτους τους διαγωνισμους. Εμένα με ρώτησε μια αν εχω ξαναδωσει. Για εμας τους αντρες με το στρατο και οριο ηλικιας 27 μια φορα μας παιρνει να δωσουμε με τη συχνοτητα που βγαινουν οι προκηρυξεις. Οι γυναικες με το που τελειωνουν απο τα 22... Ειναι ετοιμες. Οποτε βλεπω να έχουμε 20 γυναικες ανετα... Και εσυ... Α κανε σκοπιες παραμεθωριο χαχα

ilektrologos

Δημοσίευση από ilektrologos »

Greko εισαι στο λιμενικο; Γιατι φαινεται να ξερεις πολλα.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

expedition έγραψε:[
Αν δεν έχει ζυγαριά πως λες να βγει ο ΔΜΣ; Με το μάτι;

Εδω τον αλλον στην προυγουμενη προκ τον εβγαλαν διαβητικο... Απο που το καταλαβαν... Απο τα ουρολογικες εξετασεις μονον; Γιατι αιμα στην προυγ προκ οι υποψηφιοι δεν εδωσανΕικόνα... Απλα τους θεωρω ικανους... Εικόνα
kassandra
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από kassandra »

Η ώρα ειναι 21.15 και ακομα να βγει ο πινακας με απορριφθεντες-απόντες... Μήπως μαγειρεύονται και δεν έχουν γίνει ακόμα;
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Fayl »

Παιδιά σας ανοίγει το αρχείο των πινάκων της υψομέτρησης; Εμένα μου λέει ότι είναι κατεστραμένο...
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από nikosl86 »

Fayl έγραψε:Παιδιά σας ανοίγει το αρχείο των πινάκων της υψομέτρησης; Εμένα μου λέει ότι είναι κατεστραμένο...

ναι μου ανοιξε.750 περιπου μειναμε στο συνολο.
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

Απο 1050 συνεχιζουμε 743!Not that bad!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες