Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)
Παιδιά όλους μας κόντυναν σήμερα! Εγώ είμαι 1,70 (γυναίκα) και με εβγαλαν 1,68... Δλδ οχι ότι θα τρελαθω κιόλας αλλά για το ***** το... Αυτό με το βύσμα που λέτε πώς το καταλάβατε;(καθόλου δεν το αποκλείω απλά δεν έτυχε να πάρω πρέφα κάτι)
πάντως κόψανε πολλά 1,59 στις γυναίκες...
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 59
prom έγραψε:Παιδια μολις γυρισα απο υψομετρηση... Πολυ λαος και πολυ βυσμα... Φαινονταν ηδη... Καλα απο γυναικες εκει να δεις... ΝΕΧΤ ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ... Στρατιωτικο σωμα σου λεει ΧΑΧΑ... Πιο πολυ για Ανωτατη Παντρευτικη μου κανει
Αυτα να τα πεις στον υπουργο και στον αρχηγο

- greko_27
- Υποστράτηγος
Fayl έγραψε:Παιδιά όλους μας κόντυναν σήμερα! Εγώ είμαι 1,70 (γυναίκα) και με εβγαλαν 1,68... Δλδ οχι ότι θα τρελαθω κιόλας αλλά για το ******* Το... Αυτό με το βύσμα που λέτε πώς το καταλάβατε;(καθόλου δεν το αποκλείω απλά δεν έτυχε να πάρω πρέφα κάτι)
θα τα δεις τα βυσματα στα αγωνισματα (εκει θα κανει μπαμ) και οταν ανακοινωθουν οι βαθμοι σας στα γραπτα... Απλα εαν αρχισαν απο τωρα το να κοβουν εξ' επιτηδες ατομα ουτε καν θελω να σκεφτομαι το τι προκειτε να κανουν στα αγωνισματα, υγειονομικα και γραπτα

... Ωραια πατεντα αυτο με τα -2 ποντους στο υψος... Παντως φταιτε και ολοι εσεις που δεν διαμαρτυρυθηκατε... Γιατι ή ο ορθοπεδικος δεν εκανε καλα την δουλεια του ή επεσε σημα να κοβουν υψος 2 ποντους σε ολους... Α ρε ΑΘΑΝΑΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Εγώ του το είπα του τετοιου που με μέτρησε και το μόνο που έκανε ήταν να γελάσει... Πάντως δε νομίζω όλοι να έχουμε πάει σε μάπα ορθοπεδικό... Κάτι κάναν τα καλά μας τα παιδιά! Δε βαριέσαι, το θέμα είναι να μη σε κοντύνουν και κοπείς... Κατα τα άλλα χάρισμά τους... Παιδιά πάντως έπεσε πολύ κλαμα... Αλλά τι πάνε με 1,58-59 στου χάρου τα δόντια; Και η αλήθεια είναι ότι ήδη το 160 είναι πολύ λίγο... Δεν είδα πάντως να κόψουν κανένα άδικα... Εγώ τουλάχιστον όσες είδα ήταν πολύ κοντούλες.
Σειρά έχει το "πείραγμα" της ζυγαριάς να φύγουν κι άλλοι λόγω ΔΜΣ! Απαπα, τι λέω, γίνονται αυτά; ! 

- greko_27
- Υποστράτηγος
Εδω ταιριαζει η παροιμια "των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν"... 

- greko_27
- Υποστράτηγος
slm έγραψε:Σειρά έχει το "πείραγμα" της ζυγαριάς να φύγουν κι άλλοι λόγω ΔΜΣ! Απαπα, τι λέω, γίνονται αυτά;
γιατι θα εχει και ζυγαρια;

- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
Αν δεν έχει ζυγαριά πως λες να βγει ο ΔΜΣ; Με το μάτι;greko_27 έγραψε:slm έγραψε:Σειρά έχει το "πείραγμα" της ζυγαριάς να φύγουν κι άλλοι λόγω ΔΜΣ! Απαπα, τι λέω, γίνονται αυτά;
γιατι θα εχει και ζυγαρια;Περιμενω να δω εαν θα εχει
... Σιγουρα εκει θα γινει το ελα να δεις... Κριμα γιατι τα ιδια θα γινουν και στους λφ και υπαξ... Βεβαια η επομενη προκ θα βγει επι νεας δημοκρατιας με αλλα κριτηρια οποτε...
![]()
Oi γυναικες ειναι τερμα ευνοημενες σε αυτους τους διαγωνισμους. Εμένα με ρώτησε μια αν εχω ξαναδωσει. Για εμας τους αντρες με το στρατο και οριο ηλικιας 27 μια φορα μας παιρνει να δωσουμε με τη συχνοτητα που βγαινουν οι προκηρυξεις. Οι γυναικες με το που τελειωνουν απο τα 22... Ειναι ετοιμες. Οποτε βλεπω να έχουμε 20 γυναικες ανετα... Και εσυ... Α κανε σκοπιες παραμεθωριο χαχα
Greko εισαι στο λιμενικο; Γιατι φαινεται να ξερεις πολλα.
- greko_27
- Υποστράτηγος
expedition έγραψε:[
Αν δεν έχει ζυγαριά πως λες να βγει ο ΔΜΣ; Με το μάτι;
Εδω τον αλλον στην προυγουμενη προκ τον εβγαλαν διαβητικο... Απο που το καταλαβαν... Απο τα ουρολογικες εξετασεις μονον; Γιατι αιμα στην προυγ προκ οι υποψηφιοι δεν εδωσαν

Η ώρα ειναι 21.15 και ακομα να βγει ο πινακας με απορριφθεντες-απόντες... Μήπως μαγειρεύονται και δεν έχουν γίνει ακόμα;
Παιδιά σας ανοίγει το αρχείο των πινάκων της υψομέτρησης; Εμένα μου λέει ότι είναι κατεστραμένο...
Fayl έγραψε:Παιδιά σας ανοίγει το αρχείο των πινάκων της υψομέτρησης; Εμένα μου λέει ότι είναι κατεστραμένο...
ναι μου ανοιξε.750 περιπου μειναμε στο συνολο.
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 80
Απο 1050 συνεχιζουμε 743!Not that bad!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες