nikosl86 έγραψε:Αν το βγαλουν τριτη θα ειναι τραγικοι. Ειδικα εσεις παιδια απο νησια αντε να βρεις εισητηριο τριτη μετα τον 15αυγουστο που θα γυρνανε ολοι.
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yptp/ada/4%CE%91%CE%9C7%CE%99-%CE%97%CE%92%CE%94 παιδια εδω αναφερουν την αποφαση των ψυχοτεχνικων τεστς. Μεχρι 22/8 το αργοτερο θα εχουν γινει.
nikosl86 έγραψε:http://et.diavgeia.gov.gr/f/yptp/ada/4%CE%91%CE%9C7%CE%99-%CE%97%CE%92%CE%94 παιδια εδω αναφερουν την αποφαση των ψυχοτεχνικων τεστς. Μεχρι 22/8 το αργοτερο θα εχουν γινει.
θελουν να το "τρεξουν" το θεμα απο οτι φαινεται...
Να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου κάτι... Όταν έκανα την αίτηση, μου έδωσαν ένα χαρτάκι στο οποίο έγραφε ότι οι υποψήφιοι που θα παρουσιαστούν για υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να έχουν μαζί τους ακτινογραφία θώρακα...
Δεν εννοεί την Τετάρτη που θα πάμε για υψομέτρηση, έτσι; Αλλά μετά και τις ψυχοτεχνικές δοκιμασίες όταν μας ξανακαλέσουν, δηλαδή αν κρίνουμε από τα παραπάνω μετά τις 22 αυγούστου...
1010 άτομα για 36 θέσεις. Πιο συγκεκριμένα: Κατηγορία ΑΕΙ 1 στους 25. Κατηγορία Πολυτεχνείο 1 στους 7. Κατηγορία ΑΕΝ/Π 1 στους 7. Βασικά 1009 (δεν βγάζω το 1000αρι)
m84 έγραψε:Να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου κάτι... Όταν έκανα την αίτηση, μου έδωσαν ένα χαρτάκι στο οποίο έγραφε ότι οι υποψήφιοι που θα παρουσιαστούν για υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να έχουν μαζί τους ακτινογραφία θώρακα...
Δεν εννοεί την Τετάρτη που θα πάμε για υψομέτρηση, έτσι; Αλλά μετά και τις ψυχοτεχνικές δοκιμασίες όταν μας ξανακαλέσουν, δηλαδή αν κρίνουμε από τα παραπάνω μετά τις 22 αυγούστου...
σε εμενα δεν ειπαν τιποτα, ουτε χαρτακι μου εδωσαν... παντως για την ακτινογραφια ισχυει αυτο που λες το λεει και στη σχετικη ανακοινωση.
nikolasX έγραψε:1010 άτομα για 36 θέσεις. Πιο συγκεκριμένα: Κατηγορία ΑΕΙ 1 στους 25. Κατηγορία Πολυτεχνείο 1 στους 7. Κατηγορία ΑΕΝ/Π 1 στους 7. Βασικά 1009 (δεν βγάζω το 1000αρι)
Χαχα! Έχεις χρόνο ακόμα δούλεψέ το! Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!
Οι αποφοιτοι των ΑΕΝ μπορει να ειναι ευνοημενοι στην παρουσα προκηρυξη (ειδικα οι μηχανικοι που οποιος εγραψε πανω απο την βαση εστω και 10 περασε) αλλα δεν σημαινει οτι θα περασουν και θα καλυφθουν ολες οι θεσεις τους, ειδικα για τους μηχανικους το λεω που τυχαινει να γνωριζω ορισμενα ατομα που δινουν στην συγκεκριμενη προκηρυξη (και ηταν μαθητες κατω του του μετριου). Το εαν ειναι ευκολο να γινεις ναυτικος δεν το νομιζω... Αλλο σημαινει να περνας στην συγκεκριμενη σχολη και αλλο να την τελειωνεις και να κανεις καριερα στο ναυτικο επαγγελμα.