Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από cHrisAEN »

kostis25 έγραψε:
nikosl86 έγραψε:Αν το βγαλουν τριτη θα ειναι τραγικοι. Ειδικα εσεις παιδια απο νησια αντε να βρεις εισητηριο τριτη μετα τον 15αυγουστο που θα γυρνανε ολοι.

θελω να πιστευω οτι σημερα θα βγει.

μήπως Ειναι μουφα; Και δεν Ανακοινώσουν Τιποτα

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από nikosl86 »

http://et.diavgeia.gov.gr/f/yptp/ada/4%CE%91%CE%9C7%CE%99-%CE%97%CE%92%CE%94
παιδια εδω αναφερουν την αποφαση των ψυχοτεχνικων τεστς. Μεχρι 22/8 το αργοτερο θα εχουν γινει.
spongebob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από spongebob »

nikosl86 έγραψε:http://et.diavgeia.gov.gr/f/yptp/ada/4%CE%91%CE%9C7%CE%99-%CE%97%CE%92%CE%94
παιδια εδω αναφερουν την αποφαση των ψυχοτεχνικων τεστς. Μεχρι 22/8 το αργοτερο θα εχουν γινει.

θελουν να το "τρεξουν" το θεμα απο οτι φαινεται...

m84

Δημοσίευση από m84 »

Να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου κάτι... Όταν έκανα την αίτηση, μου έδωσαν ένα χαρτάκι στο οποίο έγραφε ότι οι υποψήφιοι που θα παρουσιαστούν για υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να έχουν μαζί τους ακτινογραφία θώρακα...

Δεν εννοεί την Τετάρτη που θα πάμε για υψομέτρηση, έτσι; Αλλά μετά και τις ψυχοτεχνικές δοκιμασίες όταν μας ξανακαλέσουν, δηλαδή αν κρίνουμε από τα παραπάνω μετά τις 22 αυγούστου...

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

990 ατομα τελικα θα ειμαστε παιδια! Καλη επιτυχια σε ολους
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

800 αποφοιτοι ΑΕΙ για 36 θεσεις... Τωρα μαλιστα... Η χαρα μου δεν περιγραφεται.Α ρε τυχερακηδες της ΑΕΝ ειστε ωραιοι εσεις!

nikolasX

Δημοσίευση από nikolasX »

1010 άτομα για 36 θέσεις. Πιο συγκεκριμένα: Κατηγορία ΑΕΙ 1 στους 25. Κατηγορία Πολυτεχνείο 1 στους 7. Κατηγορία ΑΕΝ/Π 1 στους 7. Βασικά 1009 (δεν βγάζω το 1000αρι)
kostis25

Δημοσίευση από kostis25 »

m84 έγραψε:Να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου κάτι... Όταν έκανα την αίτηση, μου έδωσαν ένα χαρτάκι στο οποίο έγραφε ότι οι υποψήφιοι που θα παρουσιαστούν για υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να έχουν μαζί τους ακτινογραφία θώρακα...

Δεν εννοεί την Τετάρτη που θα πάμε για υψομέτρηση, έτσι; Αλλά μετά και τις ψυχοτεχνικές δοκιμασίες όταν μας ξανακαλέσουν, δηλαδή αν κρίνουμε από τα παραπάνω μετά τις 22 αυγούστου...

σε εμενα δεν ειπαν τιποτα, ουτε χαρτακι μου εδωσαν... Εικόνα παντως για την ακτινογραφια ισχυει αυτο που λες το λεει και στη σχετικη ανακοινωση.
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Kostas17 έγραψε:800 αποφοιτοι ΑΕΙ για 36 θεσεις... Τωρα μαλιστα... Η χαρα μου δεν περιγραφεται.Α ρε τυχερακηδες της ΑΕΝ ειστε ωραιοι εσεις!

με το ενα ποδι μεσα ειμαστε!ΕικόναΕικόναΕικόνα
Bathory

Δημοσίευση από Bathory »

nikolasX έγραψε:1010 άτομα για 36 θέσεις. Πιο συγκεκριμένα: Κατηγορία ΑΕΙ 1 στους 25. Κατηγορία Πολυτεχνείο 1 στους 7. Κατηγορία ΑΕΝ/Π 1 στους 7. Βασικά 1009 (δεν βγάζω το 1000αρι)
Χαχα! Έχεις χρόνο ακόμα δούλεψέ το! Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Τι ειχαμε τι χασαμε. Παμε γερα και οτι κανουμε. Και παλι καλα κοπηκαν 250 απο ελλειπη χαρταδουρα... Νo guts no glory Εικόνα

Παντως πολλες γυναικες, αν δεν τσεκουρωθουν στα αθληματα το κοβω να μπαινουν μονο αυτες

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από greko_27 »

Kostas17 έγραψε:800 αποφοιτοι ΑΕΙ για 36 θεσεις... Τωρα μαλιστα... Η χαρα μου δεν περιγραφεται.Α ρε τυχερακηδες της ΑΕΝ ειστε ωραιοι εσεις!

Εαν ηταν τοσο ευκολο θα γινοσουν και εσυ ΝΑΥΤΙΚΟΣ (αλλα δεν ηθελες) ... Οποτε αδικα παραπονιεσε...
Άβαταρ μέλους
Kostas17

greko_27 έγραψε:

Εαν ηταν τοσο ευκολο θα γινοσουν και εσυ ΝΑΥΤΙΚΟΣ (αλλα δεν ηθελες) ... Οποτε αδικα παραπονιεσε...

Mε βαση πανελληνιων 5000 μορια μαλλον πως ναι, ειναι τοσο ευκολο. Ασχετα οτι δεν ηθελα.

Δεν παραπονεθηκα για τους αποφοιτους ΑΕΝ, απλα σχολιασα την κατασταση.

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από greko_27 »

Οι αποφοιτοι των ΑΕΝ μπορει να ειναι ευνοημενοι στην παρουσα προκηρυξη (ειδικα οι μηχανικοι που οποιος εγραψε πανω απο την βαση εστω και 10 περασε) αλλα δεν σημαινει οτι θα περασουν και θα καλυφθουν ολες οι θεσεις τους, ειδικα για τους μηχανικους το λεω που τυχαινει να γνωριζω ορισμενα ατομα που δινουν στην συγκεκριμενη προκηρυξη (και ηταν μαθητες κατω του του μετριου). Το εαν ειναι ευκολο να γινεις ναυτικος δεν το νομιζω... Αλλο σημαινει να περνας στην συγκεκριμενη σχολη και αλλο να την τελειωνεις και να κανεις καριερα στο ναυτικο επαγγελμα.
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από cHrisAEN »

Kostas17 έγραψε:Τι ειχαμε τι χασαμε. Παμε γερα και οτι κανουμε. Και παλι καλα κοπηκαν 250 απο ελλειπη χαρταδουρα... Νo guts no glory Εικόνα

Παντως πολλες γυναικες, αν δεν τσεκουρωθουν στα αθληματα το κοβω να μπαινουν μονο αυτες

============================================================================

κοιτα μην εισαι εσυ Ο 251στος

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες