Ξέρουμε περίπου που θα κυμανθούν οι βάσεις των μορίων (πάνω-κάτω) ;
Ευχαριστώ!
D.S. έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει πώς ακριβώς υπολογίζονται τα μόρια για την προκήρυξη του λιμενικού και μάλιστα για όσους δίνουν για Ο. Ε. Α. Γιατί μέσα από την προκήρυξη δεν βγάζω άκρη!
Ξέρουμε περίπου που θα κυμανθούν οι βάσεις των μορίων (πάνω-κάτω) ;
Ευχαριστώ!
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Η πιστοποιηση απο ιεκ δεν πιάνει
νομιζω εισαι σε καλη μοιρα...bella23 έγραψε:maria 13 έγραψε:Γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω πτυχιο 8.9 και proficiency αρα μαζευω 9900 μορια. Τι λετε εχω ελπιδες για την προκυρηξη των υπαξιωματικων λιμενικου; Που θα κυμανθει η βαση;
well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχω απολυτήριο 17,7 από ΤΕΕ και lower στα Αγγλικά. Πόσα μόρια Μαζεύω; Έχω Πιθανότητες; Σας ευχαριστώ, και καλή επιτυχία σε όλους.
well έγραψε:Στο ΤΕΕ τελείωσα πληροφορική οπότε δεν Χρειάζομαι ecdl. Αυτό τους καλύπτει.
με 17700 έχεις κάποιες ελπίδες - λογικά Γενική κατηγορία είσαι αλλά προσωπική εκτίμηση ότι η βάση μπορεί και να είναι πάνω από 19000. Σκέψου μόνο ότι θα υπάρχουν άτομα με 18-19,5 απολυτήριο 2-3 γλώσσες άριστο επίπεδο οπότε θα μπορεί κάποιος ή κάποια για την ακρίβεια να συγκεντρώσει και πάνω από 21-22.000 μόρια. Και σκέψου ότι δεν συμπεριέλαβα άτομα με μόρια από θαλάσσια υπηρεσία... Τότε μπορεί να υπάρχουν και πάνω από 24-25000 ίσως και πιο πολλά οι πρώτοι...Greek_Army έγραψε:well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχω απολυτήριο 17,7 από ΤΕΕ και lower στα Αγγλικά. Πόσα μόρια Μαζεύω; Έχω Πιθανότητες; Σας ευχαριστώ, και καλή επιτυχία σε όλους.
17700
από το lower και από το ecdl δεν παίρνεις μόρια γιατί είναι στα βασικά προσόντα
Ελπίζω να έχεις ecdl και απλά να ξέχασες να το γράψεισ
handballer έγραψε:με 17700 έχεις κάποιες ελπίδες - λογικά Γενική κατηγορία είσαι αλλά προσωπική εκτίμηση ότι η βάση μπορεί και να είναι πάνω από 19000. Σκέψου μόνο ότι θα υπάρχουν άτομα με 18-19,5 απολυτήριο 2-3 γλώσσες άριστο επίπεδο οπότε θα μπορεί κάποιος ή κάποια για την ακρίβεια να συγκεντρώσει και πάνω από 21-22.000 μόρια. Και σκέψου ότι δεν συμπεριέλαβα άτομα με μόρια από θαλάσσια υπηρεσία... Τότε μπορεί να υπάρχουν και πάνω από 24-25000 ίσως και πιο πολλά οι πρώτοι...Greek_Army έγραψε:well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχω απολυτήριο 17,7 από ΤΕΕ και lower στα Αγγλικά. Πόσα μόρια Μαζεύω; Έχω Πιθανότητες; Σας ευχαριστώ, και καλή επιτυχία σε όλους.
17700
Ελπίζω να έχεις ecdl και απλά να ξέχασες να το γράψεις
ΤΕΕ-ΤΕΛ + proficinecy + ecdl + 19,++ απολυτήριο... Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι αλλά όχι πολλοί... Προσωπική μου άποψη...Fotis έγραψε:Ταπεινή μου γνώμη αλλά πιστεύω οτι η βάση θα είναι πανω απο 20.000 μόρια. Σκεφτείτε μονο πόσα παιδια πηγαινουν σε ΤΕΕ-ΤΕΛ για να έχουν ένα καλό απολυτήριο... Με ένα απολυτήριο 19 (όχι δύσκολο) και μόνο άριστη γνώση Αγγλικών, να υποψήφιοι με >20.000 μόρια. Δε θέλω να απαγοητεύσω κανένα ούτε είναι απο "έγκυρη πηγή" παρα μόνο προσωπική εκτίμηση των πραγμάτων... Καλά αποτελέσματα!handballer έγραψε:με 17700 έχεις κάποιες ελπίδες - λογικά Γενική κατηγορία είσαι αλλά προσωπική εκτίμηση ότι η βάση μπορεί και να είναι πάνω από 19000. Σκέψου μόνο ότι θα υπάρχουν άτομα με 18-19,5 απολυτήριο 2-3 γλώσσες άριστο επίπεδο οπότε θα μπορεί κάποιος ή κάποια για την ακρίβεια να συγκεντρώσει και πάνω από 21-22.000 μόρια. Και σκέψου ότι δεν συμπεριέλαβα άτομα με μόρια από θαλάσσια υπηρεσία... Τότε μπορεί να υπάρχουν και πάνω από 24-25000 ίσως και πιο πολλά οι πρώτοι...Greek_Army έγραψε:well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχω απολυτήριο 17,7 από ΤΕΕ και lower στα Αγγλικά. Πόσα μόρια Μαζεύω; Έχω Πιθανότητες; Σας ευχαριστώ, και καλή επιτυχία σε όλους.
17700
Ελπίζω να έχεις ecdl και απλά να ξέχασες να το γράψεισ
handballer έγραψε:TΕΕ-ΤΕΛ + proficinecy + ecdl + 19,++ απολυτήριο... Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι αλλά όχι πολλοί... Προσωπική μου άποψη...
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης