Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.S. »

Καλησπέρα σε όλους!Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει πώς ακριβώς υπολογίζονται τα μόρια για την προκήρυξη του λιμενικού και μάλιστα για όσους δίνουν για Ο. Ε. Α. Γιατί μέσα από την προκήρυξη δεν βγάζω άκρη Εικόνα!

Ξέρουμε περίπου που θα κυμανθούν οι βάσεις των μορίων (πάνω-κάτω) ;

Ευχαριστώ!

Fotis

Δημοσίευση από Fotis »

D.S. έγραψε:Καλησπέρα σε όλους!Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει πώς ακριβώς υπολογίζονται τα μόρια για την προκήρυξη του λιμενικού και μάλιστα για όσους δίνουν για Ο. Ε. Α. Γιατί μέσα από την προκήρυξη δεν βγάζω άκρη Εικόνα!

Ξέρουμε περίπου που θα κυμανθούν οι βάσεις των μορίων (πάνω-κάτω) ;

Ευχαριστώ!

Γράψε λίγο τι προσόντα έχεις να σου πω ακριβώς τα μόρια σου. Βασικα συμπλήρωσε τα εξής:
α) Βαθμός απολθτηρίου λυκείου:
β) Ξενες γλώσσες και σε ποιο επίπεδο είσαι (Άριστη, πολύ καλή ή καλή)
γ) Αν ήσουν δόκιμος ή βαθμοφόρος στο στρατό και λογικά θα είσαι Ειδ. Δυνάμεις για να λες για ΟΕΑ
δ) αν έχεις πτυχίο ΙΕΚ και πιστοποίηση
ε) αν εχεις κατι που πιθανό να ξεχνάω τωρα...

Fotis

Δημοσίευση από Fotis »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Η πιστοποιηση απο ιεκ δεν πιάνει

Έχεισ Δίκαιο. Το ΙΕΚ μετράει μόνο στους ΥΠΑΞ...
bella23
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από bella23 »

bella23 έγραψε:
maria 13 έγραψε:Γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω πτυχιο 8.9 και proficiency αρα μαζευω 9900 μορια. Τι λετε εχω ελπιδες για την προκυρηξη των υπαξιωματικων λιμενικου; Που θα κυμανθει η βαση;
νομιζω εισαι σε καλη μοιρα...

σε ποια κατηγορια εισαι; Τει η αει;

Άβαταρ μέλους
well
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από well »

Καλησπέρα παιδιά. Έχω απολυτήριο 17,7 από ΤΕΕ και lower στα Αγγλικά. Πόσα μόρια Μαζεύω; Έχω Πιθανότητες; Σας ευχαριστώ, και καλή επιτυχία σε όλους.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχω απολυτήριο 17,7 από ΤΕΕ και lower στα Αγγλικά. Πόσα μόρια Μαζεύω; Έχω Πιθανότητες; Σας ευχαριστώ, και καλή επιτυχία σε όλους.

17700

από το lower και από το ecdl δεν παίρνεις μόρια γιατί είναι στα βασικά προσόντα

Ελπίζω να έχεις ecdl και απλά να ξέχασες να το γράψεις

Άβαταρ μέλους
well
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από well »

Στο ΤΕΕ τελείωσα πληροφορική οπότε δεν Χρειάζομαι ecdl. Αυτό τους καλύπτει.
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από chris_alex »

well έγραψε:Στο ΤΕΕ τελείωσα πληροφορική οπότε δεν Χρειάζομαι ecdl. Αυτό τους καλύπτει.

Στο είπαν πως ισχύει σίγουρα αυτό; Αν ισχύει μάλλον αν ίσχυε καλύτερα για σένα
Άβαταρ μέλους
well
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από well »

Ναι το δέχονται κανονικά.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από handballer »

Greek_Army έγραψε:
well έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Έχω απολυτήριο 17,7 από ΤΕΕ και lower στα Αγγλικά. Πόσα μόρια Μαζεύω; Έχω Πιθανότητες; Σας ευχαριστώ, και καλή επιτυχία σε όλους.

17700

Ελπίζω να έχεις ecdl και απλά να ξέχασες να το γράψεισ

με 17700 έχεις κάποιες ελπίδες - λογικά Γενική κατηγορία είσαι αλλά προσωπική εκτίμηση ότι η βάση μπορεί και να είναι πάνω από 19000. Σκέψου μόνο ότι θα υπάρχουν άτομα με 18-19,5 απολυτήριο 2-3 γλώσσες άριστο επίπεδο οπότε θα μπορεί κάποιος ή κάποια για την ακρίβεια να συγκεντρώσει και πάνω από 21-22.000 μόρια. Και σκέψου ότι δεν συμπεριέλαβα άτομα με μόρια από θαλάσσια υπηρεσία... Τότε μπορεί να υπάρχουν και πάνω από 24-25000 ίσως και πιο πολλά οι πρώτοι...
Fotis

Δημοσίευση από Fotis »

handballer έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

17700

Ελπίζω να έχεις ecdl και απλά να ξέχασες να το γράψεις

με 17700 έχεις κάποιες ελπίδες - λογικά Γενική κατηγορία είσαι αλλά προσωπική εκτίμηση ότι η βάση μπορεί και να είναι πάνω από 19000. Σκέψου μόνο ότι θα υπάρχουν άτομα με 18-19,5 απολυτήριο 2-3 γλώσσες άριστο επίπεδο οπότε θα μπορεί κάποιος ή κάποια για την ακρίβεια να συγκεντρώσει και πάνω από 21-22.000 μόρια. Και σκέψου ότι δεν συμπεριέλαβα άτομα με μόρια από θαλάσσια υπηρεσία... Τότε μπορεί να υπάρχουν και πάνω από 24-25000 ίσως και πιο πολλά οι πρώτοι...

Ταπεινή μου γνώμη αλλά πιστεύω οτι η βάση θα είναι πανω απο 20.000 μόρια. Σκεφτείτε μονο πόσα παιδια πηγαινουν σε ΤΕΕ-ΤΕΛ για να έχουν ένα καλό απολυτήριο... Με ένα απολυτήριο 19 (όχι δύσκολο) και μόνο άριστη γνώση Αγγλικών, να υποψήφιοι με >20.000 μόρια. Δε θέλω να απαγοητεύσω κανένα ούτε είναι απο "έγκυρη πηγή" παρα μόνο προσωπική εκτίμηση των πραγμάτων... Καλά αποτελέσματα!
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από electrolisa »

Μην ξεχνατε και τους δοκιμους π με το καλημερα θα σκασουν με 3000 μορια τουλαχιστον.2000 το δοκιμιλικι + 1000 το απολυτηριο στην ξεφτιλα!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
TAKIS26
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από TAKIS26 »

Ρε παιδιά εγώ με 19300 λέτε να είμαι τουλάχιστον στους επιλαχόντες; Άντε να βγούνε!

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από handballer »

Fotis έγραψε:
handballer έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

17700

Ελπίζω να έχεις ecdl και απλά να ξέχασες να το γράψεισ

Ταπεινή μου γνώμη αλλά πιστεύω οτι η βάση θα είναι πανω απο 20.000 μόρια. Σκεφτείτε μονο πόσα παιδια πηγαινουν σε ΤΕΕ-ΤΕΛ για να έχουν ένα καλό απολυτήριο... Με ένα απολυτήριο 19 (όχι δύσκολο) και μόνο άριστη γνώση Αγγλικών, να υποψήφιοι με >20.000 μόρια. Δε θέλω να απαγοητεύσω κανένα ούτε είναι απο "έγκυρη πηγή" παρα μόνο προσωπική εκτίμηση των πραγμάτων... Καλά αποτελέσματα!
ΤΕΕ-ΤΕΛ + proficinecy + ecdl + 19,++ απολυτήριο... Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι αλλά όχι πολλοί... Προσωπική μου άποψη...
Fotis

Δημοσίευση από Fotis »

handballer έγραψε:TΕΕ-ΤΕΛ + proficinecy + ecdl + 19,++ απολυτήριο... Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι αλλά όχι πολλοί... Προσωπική μου άποψη...

Μακάρι να έχεις δίκαιο! Κανένα νεότερο για τα αποτελέσματα ρε παιδιά;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης