Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 28
Εχω την εξης απορια: Καποιος γνωριζει μονο μια γλωσσα σε επιπεδο αριστο και καμια αλλη αυτος παιρνει 1000 μορια ή επειδη πρεπει να ξερουμε μια γλωσσα δεν τα παιρνει;
Τα παιδια που είπατε δεν εχουμε ελπιδες με 17 κ 18 χιλιαρικα μορια ε ποια κατηγορια θα δηλωσετε γενικη; Γιατι αν ειστε κατηγορια ειδικες δυναμεις 17 με 18 χιλιαρικα ειναι πολυ καλα θα εχει πιο χαμηλα απολυτηρια εγω θελω να πιστευω οτι με 16,5 μορια στη κατηγορια ειδικες δυναμεις εχω καποια μικρη ελπιδα. Στη γενικη θα μπουνε ολο γκομενες με απολυτηρια 18,19 +
Με 7,4 πτυχίο και άριστη γνώση σε 4 ξένες γλώσσες έχω πιθανότητες για ΥΠΑΞ;
yiannis έγραψε:
Με 7,4 πτυχίο και άριστη γνώση σε 4 ξένες γλώσσες έχω πιθανότητες για ΥΠΑΞ;
τρελα πουλας; Πολυ καλα μορια εχεις!

-
- Επιλοχίας
Απορω με ποση ευκολια λετε οτι θα περασουν γυναικες; Ξεχνατε τα αθληματα; Επειδη ειχα την εμπειρια και απο εναν παρομοιο διαγωνισμα σας πληροφορω οτι καμια κοπελα δεν περασε τα αθληματα. Θα βγαλουν κοπελες το 1000; Ελαχιστες! Και ποσες απο αυτες θα εχουν μεγαλο απολυτηριο; Πιο ελαχιστες
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Ειναι λιγα τα ατομα ρε παιδια.
πχ για ειδ δυναμεις παιρνει μονο 40. Ξερετε ποσοι δοκιμοι ειδ δυναμεων θα πλακωσουν; Αστο καλυτερα. Εγω εδω με 15200 και απορω γιατι θα μπω στον κοπο να κανω τα χαρτια μ.(το 50ρικο για τη μεταφραση των αγγλικων σκεφτομαι) 

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
kalasnikof13 έγραψε:Απορω με ποση ευκολια λετε οτι θα περασουν γυναικες; Ξεχνατε τα αθληματα; Επειδη ειχα την εμπειρια και απο εναν παρομοιο διαγωνισμα σας πληροφορω οτι καμια κοπελα δεν περασε τα αθληματα. Θα βγαλουν κοπελες το 1000; Ελαχιστες! Και ποσες απο αυτες θα εχουν μεγαλο απολυτηριο; Πιο ελαχιστες
η αλλη στην προκηρυξη του 2007 δεν ηξερε καν κολυμπι και την περασαν... Και εφ'οσον κοβωνται οι γυναικες πως γινεται στην τελευταια σειρα λφ που μπηκαν οι μισες περιπου να ηταν γυναικες; Αστο ΑΚ-47 μην το ψαχνεις... τυχαιο που το υψος το κατεβασαν στο 1,60 για τις γυναικες;ειδικα για τους Αξιωματικους και υπαξ ηταν παντα 1,70 . Δεν θελω να πω περισσοτερα... Θα τα δειτε με τον καιρο οσοι περασετε την διαδικασια

-
- Επιλοχίας
greko αν μιλαμε για παρανομιες τοτε οκ το δεχομαι εγω μιλαω επι ισοις οροιςgreko_27 έγραψε:kalasnikof13 έγραψε: Απορω με ποση ευκολια λετε οτι θα περασουν γυναικες; Ξεχνατε τα αθληματα; Επειδη ειχα την εμπειρια και απο εναν παρομοιο διαγωνισμα σας πληροφορω οτι καμια κοπελα δεν περασε τα αθληματα. Θα βγαλουν κοπελες το 1000; Ελαχιστες! Και ποσες απο αυτες θα εχουν μεγαλο απολυτηριο; Πιο ελαχιστες
η αλλη στην προκηρυξη του 2007 δεν ηξερε καν κολυμπι και την περασαν... Και εφ'οσον κοβωνται οι γυναικες πως γινεται στην τελευταια σειρα λφ που μπηκαν οι μισες περιπου να ηταν γυναικες; Αστο ΑΚ-47 μην το ψαχνεις... τυχαιο που το υψος το κατεβασαν στο 1,60 για τις γυναικες;ειδικα για τους Αξιωματικους και υπαξ ηταν παντα 1,70 . Δεν θελω να πω περισσοτερα... Θα τα δειτε με τον καιρο οσοι περασετε την διαδικασια
Καλησπέρα παιδία... Το ξέρω ότι οι ερωτήσεις μου είναι χαζες... αλλα σας παρακαλω απαντηστε μου αν μπορείτε! Έχω πτυχίο ΑΕΙ με πολυ καλο βαθμό, ξέρω 2 ξένες γλώσσες, μπορείτε να μου πείτε σε ποια απο τις προκηρύξεις που έχουν βγει πρόσφατα για το λιμενικό μπορω να συμμετέχω; Ευχαριστω εκ των προτέρων..
Γεια ήθελα να ρωτήσω αν με πτυχίο οικονομικών με βαθμό 7,56 lower κ ecdl κ βαθμό απολυτηρίου λυκείου 18,4 έχω καμιά ελπίδα στην προκήρυξη των Υπαξιωματικών πέρα από αυτή των Λιμενοφυλάκων; Τι να κάνω στους υπαξ να δηλώσω απόφοιτος λυκείου ή πανεπιστημίου?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Μάλλον για ΔΕ
yannis, πηγαινε για ξεναγος καλυτερα. Τι δουλεια εχετε ολοι εσεις στο λιμενικο;
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
kalasnikof13 έγραψε:greko αν μιλαμε για παρανομιες τοτε οκ το δεχομαι εγω μιλαω επι ισοις οροις
μα δεν συναγωνιζεστε επι ισοις οροις οσον αφορα τις προκ του λιμενικου...

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
kalasnikof13 έγραψε:Εχω την εξης απορια: Καποιος γνωριζει μονο μια γλωσσα σε επιπεδο αριστο και καμια αλλη αυτος παιρνει 1000 μορια ή επειδη πρεπει να ξερουμε μια γλωσσα δεν τα παιρνει;
Έχω και εγώ την εξής απορία : Την προκήρυξη την έχεις διαβάσει;
-
- Επιλοχίας
αφου την διαβασες για πες ετσι για να δουμεGreek_Army έγραψε:kalasnikof13 έγραψε: Εχω την εξης απορια: Καποιος γνωριζει μονο μια γλωσσα σε επιπεδο αριστο και καμια αλλη αυτος παιρνει 1000 μορια ή επειδη πρεπει να ξερουμε μια γλωσσα δεν τα παιρνει;
Έχω και εγώ την εξής απορία : Την προκήρυξη την έχεις διαβάσει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες