Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Εχω την εξης απορια: Καποιος γνωριζει μονο μια γλωσσα σε επιπεδο αριστο και καμια αλλη αυτος παιρνει 1000 μορια ή επειδη πρεπει να ξερουμε μια γλωσσα δεν τα παιρνει;

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Τα παιδια που είπατε δεν εχουμε ελπιδες με 17 κ 18 χιλιαρικα μορια ε ποια κατηγορια θα δηλωσετε γενικη; Γιατι αν ειστε κατηγορια ειδικες δυναμεις 17 με 18 χιλιαρικα ειναι πολυ καλα θα εχει πιο χαμηλα απολυτηρια εγω θελω να πιστευω οτι με 16,5 μορια στη κατηγορια ειδικες δυναμεις εχω καποια μικρη ελπιδα. Στη γενικη θα μπουνε ολο γκομενες με απολυτηρια 18,19 +
yiannis

Δημοσίευση από yiannis »

Με 7,4 πτυχίο και άριστη γνώση σε 4 ξένες γλώσσες έχω πιθανότητες για ΥΠΑΞ;
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikosl86 »

yiannis έγραψε:
Με 7,4 πτυχίο και άριστη γνώση σε 4 ξένες γλώσσες έχω πιθανότητες για ΥΠΑΞ;

τρελα πουλας; Πολυ καλα μορια εχεις!ΕικόναΕικόνα
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Απορω με ποση ευκολια λετε οτι θα περασουν γυναικες; Ξεχνατε τα αθληματα; Επειδη ειχα την εμπειρια και απο εναν παρομοιο διαγωνισμα σας πληροφορω οτι καμια κοπελα δεν περασε τα αθληματα. Θα βγαλουν κοπελες το 1000; Ελαχιστες! Και ποσες απο αυτες θα εχουν μεγαλο απολυτηριο; Πιο ελαχιστες

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από electrolisa »

Ειναι λιγα τα ατομα ρε παιδια.Εικόνα πχ για ειδ δυναμεις παιρνει μονο 40. Ξερετε ποσοι δοκιμοι ειδ δυναμεων θα πλακωσουν; Αστο καλυτερα. Εγω εδω με 15200 και απορω γιατι θα μπω στον κοπο να κανω τα χαρτια μ.(το 50ρικο για τη μεταφραση των αγγλικων σκεφτομαι) Εικόνα
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από greko_27 »

kalasnikof13 έγραψε:Απορω με ποση ευκολια λετε οτι θα περασουν γυναικες; Ξεχνατε τα αθληματα; Επειδη ειχα την εμπειρια και απο εναν παρομοιο διαγωνισμα σας πληροφορω οτι καμια κοπελα δεν περασε τα αθληματα. Θα βγαλουν κοπελες το 1000; Ελαχιστες! Και ποσες απο αυτες θα εχουν μεγαλο απολυτηριο; Πιο ελαχιστες

η αλλη στην προκηρυξη του 2007 δεν ηξερε καν κολυμπι και την περασαν... Και εφ'οσον κοβωνται οι γυναικες πως γινεται στην τελευταια σειρα λφ που μπηκαν οι μισες περιπου να ηταν γυναικες; Αστο ΑΚ-47 μην το ψαχνεις... τυχαιο που το υψος το κατεβασαν στο 1,60 για τις γυναικες;ειδικα για τους Αξιωματικους και υπαξ ηταν παντα 1,70 . Δεν θελω να πω περισσοτερα... Θα τα δειτε με τον καιρο οσοι περασετε την διαδικασιαΕικόνα
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

greko_27 έγραψε:
kalasnikof13 έγραψε: Απορω με ποση ευκολια λετε οτι θα περασουν γυναικες; Ξεχνατε τα αθληματα; Επειδη ειχα την εμπειρια και απο εναν παρομοιο διαγωνισμα σας πληροφορω οτι καμια κοπελα δεν περασε τα αθληματα. Θα βγαλουν κοπελες το 1000; Ελαχιστες! Και ποσες απο αυτες θα εχουν μεγαλο απολυτηριο; Πιο ελαχιστες

η αλλη στην προκηρυξη του 2007 δεν ηξερε καν κολυμπι και την περασαν... Και εφ'οσον κοβωνται οι γυναικες πως γινεται στην τελευταια σειρα λφ που μπηκαν οι μισες περιπου να ηταν γυναικες; Αστο ΑΚ-47 μην το ψαχνεις... τυχαιο που το υψος το κατεβασαν στο 1,60 για τις γυναικες;ειδικα για τους Αξιωματικους και υπαξ ηταν παντα 1,70 . Δεν θελω να πω περισσοτερα... Θα τα δειτε με τον καιρο οσοι περασετε την διαδικασιαΕικόνα
greko αν μιλαμε για παρανομιες τοτε οκ το δεχομαι εγω μιλαω επι ισοις οροις
Felicita

Δημοσίευση από Felicita »

Καλησπέρα παιδία... Το ξέρω ότι οι ερωτήσεις μου είναι χαζες... αλλα σας παρακαλω απαντηστε μου αν μπορείτε! Έχω πτυχίο ΑΕΙ με πολυ καλο βαθμό, ξέρω 2 ξένες γλώσσες, μπορείτε να μου πείτε σε ποια απο τις προκηρύξεις που έχουν βγει πρόσφατα για το λιμενικό μπορω να συμμετέχω; Ευχαριστω εκ των προτέρων..
dion

Δημοσίευση από dion »

Γεια ήθελα να ρωτήσω αν με πτυχίο οικονομικών με βαθμό 7,56 lower κ ecdl κ βαθμό απολυτηρίου λυκείου 18,4 έχω καμιά ελπίδα στην προκήρυξη των Υπαξιωματικών πέρα από αυτή των Λιμενοφυλάκων; Τι να κάνω στους υπαξ να δηλώσω απόφοιτος λυκείου ή πανεπιστημίου?
nikospatra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikospatra »

Μάλλον για ΔΕ
jelis

Δημοσίευση από jelis »

yannis, πηγαινε για ξεναγος καλυτερα. Τι δουλεια εχετε ολοι εσεις στο λιμενικο;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από greko_27 »

kalasnikof13 έγραψε:greko αν μιλαμε για παρανομιες τοτε οκ το δεχομαι εγω μιλαω επι ισοις οροις

μα δεν συναγωνιζεστε επι ισοις οροις οσον αφορα τις προκ του λιμενικου... Εικόναποτε δεν εγινε αυτο και ουτε προκειτε να γινει εαν δεν μπει στις πανελληνιεςΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

kalasnikof13 έγραψε:Εχω την εξης απορια: Καποιος γνωριζει μονο μια γλωσσα σε επιπεδο αριστο και καμια αλλη αυτος παιρνει 1000 μορια ή επειδη πρεπει να ξερουμε μια γλωσσα δεν τα παιρνει;

Έχω και εγώ την εξής απορία : Την προκήρυξη την έχεις διαβάσει;
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Greek_Army έγραψε:
kalasnikof13 έγραψε: Εχω την εξης απορια: Καποιος γνωριζει μονο μια γλωσσα σε επιπεδο αριστο και καμια αλλη αυτος παιρνει 1000 μορια ή επειδη πρεπει να ξερουμε μια γλωσσα δεν τα παιρνει;

Έχω και εγώ την εξής απορία : Την προκήρυξη την έχεις διαβάσει;
αφου την διαβασες για πες ετσι για να δουμε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες