johnaelaras έγραψε:Στο λιμενικο απο οτι ξερω εισαγεσε με προκυρηξεις. Ποσα μορια πρεπει να βγαλεις για να εισαχθεις ; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...
1. Απαγορεύονται τα κεφαλαία και τα νευράκια αλλού 2. Οι τελευταίες προκηρύξεις του λιμενικού δεν ήτανε με το σύστημα το μορίων οπότε τι ζητάς να σου απαντήσει και ποιος;
Για αυξηση τον βασεων δεν το βλεπω να γινεται... Καλα τα λεφτα ευκολη η σχολη αλλα το 90% των νεων σημερα δεν μπορει να κανει μια δουλεια σε ενα γραφειο ποσο μαλλον στην θαλασσα... Ασε που το 6 μηνες ταξιδι τρομαζει πολλους. Περιμενω μια αυξηση αλλα δεν νομιζω να περασει η βαση της σχολης τα 10.000 μορια...
Τιποτα δεν ειναι σιγουρο... Ειναι το Proficiency παντως ενα μεγαλο συν... Κατα 90 τα εκατο πιστευω εισαι... Μπορει αν κανω λαθος καποιος να με διορθωσει.
Καλημερα σας! Ειχα δωσει πανελληνιες εξετασεις το 2008 και σημερα εμαθα δυστυχως πως δεν μπορω να περασω με το 10% στην ΑΕΝ. Διαβασα πως μπορεις να περασεις και με προκηριξη. Ξερει κανεις να μου πει ποτε βγαινει η προκηρυξη αυτη και πως μπορω να το δηλωσω; Ευχαριστω εκ των προτερων
Νικος έγραψε:Καλημερα σας! Ειχα δωσει πανελληνιες εξετασεις το 2008 και σημερα εμαθα δυστυχως πως δεν μπορω να περασω με το 10% στην ΑΕΝ. Διαβασα πως μπορεις να περασεις και με προκηριξη. Ξερει κανεις να μου πει ποτε βγαινει η προκηρυξη αυτη και πως μπορω να το δηλωσω; Ευχαριστω εκ των προτερων
Προκήρυξη θα βγει εφόσον δεν καλύψουνε τις θέσεις τα παιδιά που δίνουνε πανελλήνιες οπότε έχεις πολύ καιρό ακόμα μπροστά σου
Ρε παιδια πηρα σημερα τα αποτελεσματα τςν πανελληνιων εχω βγαλει 8.791 και η σχολη εχει 6.102 διαφορα ειναι 2.689 τι λετε 8α την πιασω θελω να πας σαν τρελος απο μικρος ειχα ονειρο να γινω πλοιαρχος τι λετε Θα την πιασω΄;
george k έγραψε:Ρε παιδια πηρα σημερα τα αποτελεσματα τςν πανελληνιων εχω βγαλει 8.791 και η σχολη εχει 6.102 διαφορα ειναι 2.689 τι λετε 8α την πιασω θελω να πας σαν τρελος απο μικρος ειχα ονειρο να γινω πλοιαρχος τι λετε Θα την πιασω΄;