Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2011)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vladi

Δημοσίευση από vladi »

Παιδια φετος δινω πανελινιες κ θελω να ρωτησω για να μπω στις σοχλες αεν της θεσ/νικης η των χανιων θα μετρησει ο βαθμος των πανελινιων και γενικα τ βαθμο πρεπε να εχω για να μπω στη σχολη. ευχαριστω.:)
Kostas

Δημοσίευση από Kostas »

Vladi ο βαθμός για την σχολή είναι 6.000 μόρια και κάτι ψηλά. Τόσο είχε πέρσι και δεν νομίζω να ανέβει παραπάνω... Οπότε μπορείς να περάσεις εύκολα. Σε ποια σχολή θα πας εξαρτάται (απο αυτα που έχω διαβάσει σε αλλο thread εδώ) απο τον βαθμό απολυτηρίου που θα βγάλεις. Εαν δεν έχεις έναν κάποιο βαθμό απολυτηρίου τελοσπάντων υπάρχει περίπτωση να μην σε περάσουν στην περιοχή που θέλεις αλλά σε κάποια άλλη που έχουν μέινει κενές θέσεις. Ελπίζω να σε κάλυψα για τις ερωτήσεις που έθεσες στο μύνημά σου.
vladi

Δημοσίευση από vladi »

Ευχαριστω κωστα... Επειδη ειμαι καλος μαθητης κ μαλλον δ θαβγαλω λιγοτερο απο 13 στις πανελαδικες πιστευω ν περασω στη χανια που θελω. Και επισης θελω να ρωτησω πως ειναι η φοιτηση ς χανια απο τ αποψη οτι μενεις ς εγκαταστασεις τους κ γενικα τις συνθηκες που υπαρχουν εκει κ κατα ποσο μπορεις ν βγαινεις εξω απο τη σχολη. Ευχαριστω. ¨))
Kostas

Δημοσίευση από Kostas »

Πριν λίγες μέρες έκανα και εγώ την ίδια ερώτηση για το κάθε πότε βγαίνεις έξω. Ο Γκρέκο μου είπε οτι βγαίνεις κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή. Τώρα για τις εγκαταστάσεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω αφου και εγώ στην τρίτη λυκείου είμαι και δεν τα ξέρω :P
ελλην

Δημοσίευση από ελλην »

Καλησπερα παιδια. Εχω 11200 μορια και θελω να μπω με το 10% στο εμπορικο ναυτικο. Εχω ελπιδες; Η βαση ειναι 4800. Και κατι τελευταιο, οι μηχανικοι βρισκονται σε κακο περιβαλλον;(εισπνεουν οτι να ναι?, χημικα και διαφορα αλλα; ) ευχαριστω πολυ!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από greko_27 »

ελλην έγραψε:Καλησπερα παιδια. Εχω 11200 μορια και θελω να μπω με το 10% στο εμπορικο ναυτικο. Εχω ελπιδες; Η βαση ειναι 4800. Και κατι τελευταιο, οι μηχανικοι βρισκονται σε κακο περιβαλλον;(εισπνεουν οτι να ναι?, χημικα και διαφορα αλλα;) ευχαριστω πολυ!

Ναι με τα 11200 λογικα περνας... Γιατι δεν κοιτας για πλοιαρχος; ... εκτος και εαν εχεις προβλημα με τα ματια σου! ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ=ΠΙΚΡΑ=ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ=ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ=100% ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ... Διαλεγεις και παιρνεις...
Mare
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: Θαλασσα
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από Mare »

Α και με ενα απολυτηριο λυκειου 16-17 σε παιρνουν αραγε στην σχολη?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Mare έγραψε:Α και με ενα απολυτηριο λυκειου 16-17 σε παιρνουν αραγε στην σχολη;

100% εισαι μεσαΕικόνα
Mare
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: Θαλασσα
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από Mare »

Ευχαριστω για τις απαντησεις... Με τι βαθμο στο απλυτηριο σε παιρνουν στι σχολη;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Mare έγραψε:Ευχαριστω για τις απαντησεις... Με τι βαθμο στο απλυτηριο σε παιρνουν στι σχολη;

εχω δει και κατι 5αρια με 6αρια πολυ παλιοτερα να μπαινουν στην σχοληΕικόναΕικόναΕικόνα... Τωρα δεν ξερω τι ακριβως γινεται γιατι καθε λιγο και λιγακι αλλαζουν τα πραγματα οσο αφορουν τις βασεις
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όταν μπήκα εγώ, παίρνανε και κάτι σκέτα απολυτήρια (χωρίς πανελλήνιες δηλαδή) και παλικαράκια που είχανε και lower. Εικόνα

Ισχύει ακόμα αυτό;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

D.Y.K έγραψε:Όταν μπήκα εγώ, παίρνανε και κάτι σκέτα απολυτήρια (χωρίς πανελλήνιες δηλαδή) και παλικαράκια που είχανε και lower.Εικόνα

Ισχύει ακόμα αυτό;

ναι ισχυει... Εφ οσον μεινουν κενες θεσεις απο τις πανελληνιες... Αλλα επειδη οι θεσεις με το απολυτηριο ειναι λιγες και η ζητηση πολυ μεγαλυτερη (θα αυξηθει κατα πολυ ειδικα τωρα με την κριση, την ανεργια και την μειωση των θεσεων σε αστυνομια και στρατο) ... Καθε χρονο ειναι ποιο δυσκολα για οσους το δοκιμαζουν με το απολυτηριο...
p4n0sgr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από p4n0sgr »

Καλησπέρα. Γράφω εδώ γιατί θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας.

Έδωσα πανελλήνιες το 2010. Πέρασα κάπου (όπως οι περισσότεροι), αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος.Εικόνα Ξεκίνησα λοιπόν φροντιστήρια για να ξαναδώσω.

Ήμουν αναποφάσιστος προ λίγο καιρό με το ποια σχολή να διαλέξω. Τελικά αποφάσισα να πάω στην ΑΕΝ για πλοίαρχος.

Η ερώτησή μου λοιπόν είναι αν συμφέρει να ξαναδώσω πανελλήνιες.

Εάν δηλώσω με το 10% θα με πάρουν; Με το απολυτήριο ίσως;

Ο Βαθμός πρόσβασης είναι 9.53

Ο Βαθμός απολυτηρίου είναι 15.4 (έχω το michigan proficiency !)

...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

p4n0sgr έγραψε:Καλησπέρα. Γράφω εδώ γιατί θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας.

Έδωσα πανελλήνιες το 2010. Πέρασα κάπου (όπως οι περισσότεροι), αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος.Εικόνα Ξεκίνησα λοιπόν φροντιστήρια για να ξαναδώσω.

Ήμουν αναποφάσιστος προ λίγο καιρό με το ποια σχολή να διαλέξω. Τελικά αποφάσισα να πάω στην ΑΕΝ για πλοίαρχος.

Η ερώτησή μου λοιπόν είναι αν συμφέρει να ξαναδώσω πανελλήνιες.

Εάν δηλώσω με το 10% θα με πάρουν; Με το απολυτήριο ίσως;

Ο Βαθμός πρόσβασης είναι 9.53

Ο Βαθμός απολυτηρίου είναι 15.4 (έχω το michigan proficiency !)

...

Περνας χαλαρα και χωρις πανελληνιες αλλα το θεμα ειναι για ποιο λογο αποφασισες να πας στο εμπορικο ναυτικο; Καλυτερα να προσπαθησεις να πιασεις τη βαση για αστυνομια και εαν δεν τα καταφερεις τοτε δηλωσε και την εμποροπλοιαρχων στο μηχανογραφικο ως τελευταια επιλογη.
p4n0sgr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από p4n0sgr »

Ευχαριστώ greko_27 για την απάντηση σου.

Πήρα ένα τηλέφωνο στο υπουργείο και μου είπαν ότι περνάω οριακά με το απολυτήριο (!)

Η αστυνομία ποτέ δεν με διέφερε και ούτε πρόκειται...

Το ναυτικό το διάλεξα διότι είναι μια δουλειά, που όπως φαίνεται έχει μέλλον. Μπορεί μεν οι συνθήκες εργασίας να είναι δύσκολες, άλλα η ανταμοιβή είναι ανάλογη. Επιπλέον πολλά άτομα του συγγενικού μου περιβάλλοντος είναι στα καράβια και έχω μια μικρή εικόνα του τι παίζει.

Υπάρχουν 2 επιλογές για εμένα. Η να γίνω πιλότος ή πλοίαρχος. Αυτά τα δύο επαγγέλματα μου έχουν ''πάρει τα μυαλά''. Το πρώτο είναι κάπως ''δύσκολο'' διότι χρειάζεται χρήμα για να γίνει ενώ το δεύτερο είναι προσιτό.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης