Για να μην αγχωνεσαι αδικα το θεμα ειναι απλο. Δωσε ενδοσχολικες εξετασεις φετος βγαλε ενα καλο βαθμο στο απολυτηριο (πανω απο 15) και θα εισαι μεσα 100% εαν μεινουν κενες θεσεις και βγει συμπληρωματικη προκηρυξη. Ακομη και 1 στις 1000 (που δεν το πιστευω) δεν μεινουν κενες θεσεις απο τις πανελληνιες εξετασεις δωσε του χρονου πανελληνιες (χωρις να χαλασεις τον βαθμο του απολυτηριου σου) και με 6000-8000 μορια θα εισαι μεσα σιγουρα. Δεν υπαρχει καμια διαφορα εαν μπεις στα 18 ή 19, το ποτε θα τελειωσεις-αποφοιτησεις απο τις σχολες Εχει σημασια.Kos έγραψε:Πωωω... Εκει που λεω ξεαγχωθηκα λιγο παλι μεσα στα σκ@@@... Θελω να δωσω μονο ενδοσχολικα για να εχω καλυτερο απολυτηριο αλλα αν δεν βγει προκυρηξη θα μου ειναι αχρηστο... Α μιας που το θυμηθηκα θελω να ρωτησω κατι πολυ σημαντικο. ΕΑΝ δωσω ΜΟΝΟ ενδοσχολικα τα μαθηματα και οχι παννελληνια δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα με την προκυρηξη ε; Γιατι και καλα υποτιθεται οτι θα εχει βγει πιο ευκολα με λιγο μεγαλυτερο βαθμο το απολυτηριο αφου θα ειναι πιο ευκολες οι ενδοσχολικες απο τις παννεληνιες εξετασεις.
Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2011)
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 30
Γκρεκο σε ευχαριστω πολυ! Βασικα το ιδιο σκεφτικα και εγω σημερα οταν ημουν σχολειο. Θα παω να δηλωσω αυριο στον διευθυντη οτι θα δωσω μονο ενδοσχολικες. Σιγουρα θα ειναι πανω απο 15 το απολυτηριο γιατι ειχα αρκετα καλους βαθμους στα τετραμηνα (15.5 μεσο ορο στο πρωτο και κανα 16.5-17 στο δευτερο γιατι θα ανεβασουν ολοι τους βαθμους). Εχω επισης Proficiency που νομιζω οτι μετραει αρκετα. Καλη επιτυχια και σε οποιον αλλον στοχευει για Α. Ε. Ν. Φετος
Ακουγετε οτι φετος θα ανεβουν πολυ οι βασεις. Τι πιστευετε ;
- greko_27
- Υποστράτηγος
arogeo έγραψε:Ακουγετε οτι φετος θα ανεβουν πολυ οι βασεις. Τι πιστευετε ;
Ανεβουν δεν ανεβουν πρεπει καποιος να ειναι γιωτας για να μην περασει

exΩ ναυτικο λυκειο με βαθμο 17 κ ειμαι τριτεκνος εχω ελπιδεσ?
Καλησπερα ειμαι μαθητης τριτης λυκειου δεν θα δωσω Πανελληνιες. Θα τα δωσω ολα ενδοσχολικα για καλυτερο απολυτιριο. Δεν εχω lower εχω κατι πτυχια γαλλικων και κατι υπολογιστων. Τι γινεται με αυτο το θεμα εχς επλιδες να μπω στην σχολη; Ευχαριστω εκ τον προτερον
- greko_27
- Υποστράτηγος
Εχεις περασει... Απο ναυτικα λυκεια σας προτειμουν εδω και χρονια.ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ έγραψε:exΩ ναυτικο λυκειο με βαθμο 17 κ ειμαι τριτεκνος εχω ελπιδεσ;
- greko_27
- Υποστράτηγος
ιασονας έγραψε:Καλησπερα ειμαι μαθητης τριτης λυκειου δεν θα δωσω Πανελληνιες. Θα τα δωσω ολα ενδοσχολικα για καλυτερο απολυτιριο. Δεν εχω lower εχω κατι πτυχια γαλλικων και κατι υπολογιστων. Τι γινεται με αυτο το θεμα εχς επλιδες να μπω στην σχολη; Ευχαριστω εκ τον προτερον
Μην ρωτατε εαν περνατε η οχι. Οι βασεις ειναι χαμηλες. Καντε τα χαρτια σας και οτι γινει. Ο παραπανω φιλος που ειναι απο ναυτικο λυκειο θα περασει γιατι παντα υπηρχε ειδικη κατηγορια εισακτεων με απολυτηριο απο ναυτικο λυκειο.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Οχι οτι εχω προβλημα αλλα απλα για την απορια... Ποσο αναμενεται στο περιπου η αυξηση της σχολης?
- greko_27
- Υποστράτηγος
JOHNNYbball έγραψε:Οχι οτι εχω προβλημα αλλα απλα για την απορια... Ποσο αναμενεται στο περιπου η αυξηση της σχολης;
Περσι καλυφθηκαν και οι 900 θεσεις που προκηρυχθηκαν (κατι που δεν γινοταν σε παλαιοτερες χρονιες).Φετος λογικα καπου εκει θα κυμανθουν και θα καλυφθουν παλι. Βεβαια θα υπαρχει μεγαλητερη συμμετοχη-αιτησεις απο υποψηφιους μεσω των πανελληνιων εξετασεων σε σχεση με παλαιοτερες χρονιες.
-
- Υποδεκανέας
Δηλαδη Γκρεκο δεν υπαρχει περιπτωση να ξεπερασουν τα 8.000 μορια;
πραγματικα πιστευω οτι ειναι πολυ αδικο. Αυτο. Πιστευουν πλεον πως το επαγγελμα αυτο λογω των χαμηλων μοριων ειναι της τελευταιας λυσης, το μειωνουν. Με αποτελεσμα να βγαινουν οι περισσοτεροι απο τη σχολη χωρις να γνωριζουν βασικα πραγματα.
πραγματικα πιστευω οτι ειναι πολυ αδικο. Αυτο. Πιστευουν πλεον πως το επαγγελμα αυτο λογω των χαμηλων μοριων ειναι της τελευταιας λυσης, το μειωνουν. Με αποτελεσμα να βγαινουν οι περισσοτεροι απο τη σχολη χωρις να γνωριζουν βασικα πραγματα.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Καλησπερα! Εγω πηγαινω σε επαλ και απο οτι ειδα οι βασεις ειναι πολυ χαμηλες. Για μηχανικος θελει 3 και εμπορομπλιαρχος 7. Αν αρεσει σε καποιον καλο ειναι να παει να εκπληροσει τα ονειρα του αλλα αν πηγαινει μονο για τα λεφτα δεν πιστευω οτι αξηζει, γιατι θα ξενεροσει η ζωη του. Να λειπεις απο το σπιτι σου 6 μηνες+ μακρια απο οικογενια και φιλους... Φιλε γιαννη καλη επιτυχια σου ευχομαι... !
-
- Υποδεκανέας
Σιγουρα... Οντος ειναι τοσο μικρες; Ελεοςςς
-
- Υποδεκανέας
JOHNNYbball έγραψε:Σιγουρα... Οντος ειναι τοσο μικρες; Ελεοςςς
Α και ευχαριστω!
- greko_27
- Υποστράτηγος
JOHNNYbball έγραψε:Δηλαδη Γκρεκο δεν υπαρχει περιπτωση να ξεπερασουν τα 8.000 μορια;
πραγματικα πιστευω οτι ειναι πολυ αδικο. Αυτο. Πιστευουν πλεον πως το επαγγελμα αυτο λογω των χαμηλων μοριων ειναι της τελευταιας λυσης, το μειωνουν.Με αποτελεσμα να βγαινουν οι περισσοτεροι απο τη σχολη χωρις να γνωριζουν βασικα πραγματα.
Αυτο για τους περισσοτερους αποφοιτους δεν ισχυει... Απλουστατα γιατι και βλακας να ειναι καποιος θα μαθει θελει δεν θελει εφόσον αγαπαει αυτο που κανει. Στην πραξη θα φανουν και οι γνωσεις του... Δηλαδη οταν θα πρωτομπαρκαρει Κάποιος Γ' πλοιαρχος ή Μηχανικος εκει οι χαρες τελειωνουν... ''ιδου η ροδος Ιδού Και το πηδημα''... Σε κανα 1,5 μηνα αντε το πολυ 2μηνο θα πρεπει να γνωριζει τις αρμοδιοτητες του. Εαν οχι τον πουλογλου απο το πλοιο και ερχεται αλλος στη θεση του... Οσο για τα χαμηλα μορια... Το εχουμε ξαναπει:1) Κανεις δεν το εχει σαν πρωτη επιλογη. Ποιος θελει να γινει ναυτικος; Κανεις... Τα Υπολείμματα των πανελληνιων εξετασεων περνανε στις ΑΕΝ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες