Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2011)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikos134

Δημοσίευση από nikos134 »

Εγω Πάντως Δεν πιστευω οτι θα ανεβουν... Δεν τους Συμφέρει. Ο λογος απο τα 70 ατομα πες π. Χ που μπαινουν σε μια σχολη οι 10-20 να μεινουν οι ποιο πολλοι φευγουν Μόλις Κανουν τα ταξιδια δεν αντεχουν
nikitas_krhth

Δημοσίευση από nikitas_krhth »

Ναι αλλα απο επαλ δεν βγάζεις 10000 μορια... Αφου το μεγαλύτερο ειναι 2000 μορια... Μηπως λοιπον ενοοις οτι με 1000 μορια θα ειμαι 100% μεσα;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από greko_27 »

nikos134 έγραψε:Εγω Πάντως Δεν πιστευω οτι θα ανεβουν... Δεν τους Συμφέρει. Ο λογος απο τα 70 ατομα πες π. Χ που μπαινουν σε μια σχολη οι 10-20 να μεινουν οι ποιο πολλοι φευγουν Μόλις Κανουν τα ταξιδια δεν αντεχουν

Καταρχην καθε χρονο παιρνουν 900 ατομα γι αυτο και οι βασεις ειναι χαμηλες. Πριν απο το 2000 και πολυ παλιοτερα στις ΑΕΝ εμπαιναν μονο με το απολυτηριο λυκειου (δηλαδη με προκηρυξη) και εαν δεν ησουν απο γενικο λυκειο με βαθμο πανω απο 16 δεν περνουσες. Βεβαια τοτε περνουσαν ευκολα οσοι ειχαν τελειωσει ναυτικα λυκεια. Απο τεχνικο και πολυκλαδικο λυκειο ηταν αδυνατον να σε παρουν (γιατι μοριοδοτουνταν μαζι με τον γενικο βαθμο και τα εξης μαθηματα που αναγραφονταν στο απολυτηριο, Μαθηματικα, Φυσικη, Χημεια και Αγγλικα) . Πανω απο 300 σε ολη την ελλαδα δεν περνουσαν. Οι ΑΕΝ απο το 2001 και μετα εχουν γινει ενα ***** και μισο με μαθητες κατωτατους του μετριου... Που οι περισσοτεροι γραφουν κατω απο τη βαση στις πανελληνιες... Τωρα οσοι και να μπαινουν μονο οι 100 απο τους 900 θα παρουν πτυχιο και απο αυτους μονο λιγοι θα συνεχισουν στη θαλασσα.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

nikitas_krhth έγραψε:Ναι αλλα απο επαλ δεν βγάζεις 10000 μορια... Αφου το μεγαλύτερο ειναι 2000 μορια... Μηπως λοιπον εννοεις οτι με 1000 μορια θα ειμαι 100% μεσα;

Δεν γνωριζω τις βασεις απο Επαλ... Εαν τις ψαξεις απο το google ισως βρεις με ποσα μορια περνουσαν
Kos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kos »

Φιλε Η1ν2 διαβασα τα ποστ σου και θελω να σου πω πως δεν χρειαζεται να ανυσηχεις καθολου για τον βαθμο που θελει η σχολη μεσω πανελληνιων εξετασεων... Περσι ηθελε 6.100 μορια περιπου και δεν νομιζω να αυξηθει καθολου. Οποτε εισαι σιγουρα μεσα αφου λες οτι βγαζεις 14.000 μορια.
H1ν2
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Ε.Π.Ε ->Εκμετάλευση Πατρικού Εισοδήματος

Δημοσίευση από H1ν2 »

Kos έγραψε: Φιλε Η1ν2 διαβασα τα ποστ σου και θελω να σου πω πως δεν χρειαζεται να ανυσηχεις καθολου για τον βαθμο που θελει η σχολη μεσω πανελληνιων εξετασεων... Περσι ηθελε 6.100 μορια περιπου και δεν νομιζω να αυξηθει καθολου. Οποτε εισαι σιγουρα μεσα αφου λες οτι βγαζεις 14.000 μορια.

Βασικα ειπα οτι θα βγάλω το πολυ 14.000 μορια, υπολογιζω να βγάλω 11.500-14.000 μόρια. Το μονο που με ενδιαφέρει ειναι να περάσω στην Μηχανιώνα (είμαι απο την Θεσσαλονίκη) :-). Διάβασα ότι το 1/3 των σπουδαστών μπαίνει με περισσότερα απο 15.000 μόρια υποθέτω όμως οτι τα παιδια μπήκαν με απολυτήριο και υπάρχει διαφορετικη μοριοδότηση (Δεν γινεταί να μπεις ΑΕΝ με 20.180 μόρια μεσω πανελληνίων Εικόνα) Και μιας που μας εφερε εδώ η κουβέντα μήπως ξέρει κανείς ποιος έχει προτερεοτητα;(Για την επιλογη σχολης) Βγαίνουμε λίγο off topic τώρα...
miltos

Δημοσίευση από miltos »

Το σκευτομαι πολυ και η αληθεια ειναι πιο Πολυ για τα λεφτα αλλα θα μου αρεζε και να πηγενω σε νεα μερη συνεχεια. Οι βασεις καθε χρονο ποσο κυμαίνονται?
φανης

Δημοσίευση από φανης »

Παιδια υποψηφιος απο γενικο λυκειο ειμαι με το 10%. Η βαση ειχε περυση 4900 για μηχανικο. Εγω εχω συγκεντρωσει 11000 μορια. Μπαινω στη σχολη; Ποια ειναι η γνωμη σας;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Η γνωμη μας δεν παιζει κανενα ρολο... Τον σεπτεμβριο οταν βγουν οι βασεις θα μαθεις εαν περνας ή οχι.
zakunthos23

Δημοσίευση από zakunthos23 »

Φιλε γκρέκο μπορεις να μου αν μπορεις να μπείς στη σχολη χωρις εξετάσεις ;(πανελληνιες) και αν ναι Εισαι ισάξιος με αυτούς που μπήκαν απο τις πανελληνιες;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

zakunthos23 έγραψε:Φιλε γκρέκο μπορεις να μου αν μπορεις να μπείς στη σχολη χωρις εξετάσεις ;(πανελληνιες) και αν ναι Εισαι ισάξιος με αυτούς που μπήκαν απο τις πανελληνιες;

Εφ΄οσον μεινουν κενες θεσεις απο τις πανελληνιες εξετασεις βγαινει συμπληρωματικη προκηρυξη με το συστημα των αντικειμενικων κριτηριων (δηλαδη μοριοδοτηση). Ειτε μπεις με πανελληνιες ειτε με προκηρυξη το ιδιο ειναι.

ΥΓ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...
kalos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kalos123 »

Πανελληνιες, γραφεις ουτε βαση και μπαινεις
Kos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Kos »

Γεια σας και παλι... Να υπενθιμισω οτι παω τριτη λυκειου και θα δωσω εξετασεις φετοσ. Θελω να ρωτησω αν ακουσε κανεις κατι για την συζητηση-θεμα που ακουσα οτι οι εισακτεοι στις Α. Ε. Ν και γενικα στις σχολες με χαμηλη ζητηση θα μειωθουν αρκετα απο φετος. Δηλ. Οτι δεν θα βγαλουν πολλες θεσεις.

Εγω μαλλον θα περασω απο προκυρηξη γιατι σκεφτομαι να δωσω ενδοσχολικα μονο για να βγαλω απολυτηριο με μεγαλυτερο βαθμο και να ειμαι σιγουρα μεσα. Το θεμα ειναι οτι αφου θα μειωθουν οι εισακτεοι στις Α. Ε. Ν αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει περιπτωση να μην βγαλουν προκυρηξη;(αν συμπληρωθουν οι θεσεις).
Οποιος ξερει κατι ας απαντησει :)
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Kos έγραψε:Γεια σας και παλι... Να υπενθιμισω οτι παω τριτη λυκειου και θα δωσω εξετασεις φετοσ. Θελω να ρωτησω αν ακουσε κανεις κατι για την συζητηση-θεμα που ακουσα οτι οι εισακτεοι στις Α. Ε. Ν και γενικα στις σχολες με χαμηλη ζητηση θα μειωθουν αρκετα απο φετος. Δηλ. Οτι δεν θα βγαλουν πολλες θεσεις.

Εγω μαλλον θα περασω απο προκυρηξη γιατι σκεφτομαι να δωσω ενδοσχολικα μονο για να βγαλω απολυτηριο με μεγαλυτερο βαθμο και να ειμαι σιγουρα μεσα. Το θεμα ειναι οτι αφου θα μειωθουν οι εισακτεοι στις Α. Ε. Ν αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει περιπτωση να μην βγαλουν προκυρηξη;(αν συμπληρωθουν οι θεσεις).
Οποιος ξερει κατι ας απαντησει :)

Κανεις δεν γνωριζει ποσες θεσεις θα ζητανε στην προκηρυξη. Σαφως μεγαλυτερο πλεονεκτημα εχουν αυτοι που δινουν πανελληνιες. Εαν θα μεινουν κενες θεσεις μετα απο τις πανελληνιες εξετασεις εξαρταται απο τον αριθμο των υποψηφιων που το εχουν δηλωσει στο μηχανογραφικο.

Kos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Kos »

Πωωω... Εκει που λεω ξεαγχωθηκα λιγο παλι μεσα στα σκ@@@... Θελω να δωσω μονο ενδοσχολικα για να εχω καλυτερο απολυτηριο αλλα αν δεν βγει προκυρηξη θα μου ειναι αχρηστο... Α μιας που το θυμηθηκα θελω να ρωτησω κατι πολυ σημαντικο. ΕΑΝ δωσω ΜΟΝΟ ενδοσχολικα τα μαθηματα και οχι παννελληνια δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα με την προκυρηξη ε; Γιατι και καλα υποτιθεται οτι θα εχει βγει πιο ευκολα με λιγο μεγαλυτερο βαθμο το απολυτηριο αφου θα ειναι πιο ευκολες οι ενδοσχολικες απο τις παννεληνιες εξετασεις.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες