Αριθμός εισακτέων για Αστυφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
lara

Δημοσίευση από lara »

Που το άκουσες mitsakocc;
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

Παιδεια το προ στην πρωτη γραμμη ο λυριτζης και οικονομου ειπαν πως η ελας τις επομενς μερες
θα βγει προκηρυη για 750 θεσεις
αποψη μου ειναι οτι θα παρει 650-700 αστυφυλακες και 50 αξ. Ελλας
Grc
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Grc »

Σειρα, το ποσοστο θα ειναι παλι φετος το ιδιο - δλδ 60% - 40% - και θα παρει γυρω στα 60 ατομα φετος η σαεα μεσα από το σωμα... Πως εγραψες;
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Ο αριθμός των θέσεων που λέτε πόσο σίγουροι είστε ότι είναι σωστός ; Μην τρέφουμε τζάμπα ελπίδες Εικόνα.

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από lefterisg »

Από τη στιγμή που δεν έχουμε κάτι επίσημο, ότι ακούγεται είναι φήμες και καλύτερα να μην δίνουμε βάση σε αυτά...
Grc
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Grc »

1000% 80 αξιωματικοι στην ελλας.
Grc
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Grc »

730 προσληψεις. Αφορα 650 αστυφυλακες και 80 αξιωματικους. Ειναι υπογεγραμμενη και απ τα 2 υπουργεια η προκηρυξη. Αναμενεται να περασει την δευτερα απο αρμοδια επιτροπη. Αν προλαβουν θα την αναρτησουν την δευτερα αλλιως στην χειροτερη περιπτωση την τριτη. Στο δευτερο ετος της σαεα θα εισαχθουν και 55 επιπλεον ατομα εκ του σωματος της ελ. Ασ. τα οποια ομως επειδη κατεχουν ηδη οργανικη θεση δεν θεωρουνται μεσα στις προσληψεις. Καλη επιτυχια ς ολους και μακαρι να περασουν τα ατομα που προσπαθησαν και το θελουν περισσοτερο
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Η καθυστέρηση οφείλετε στο γεγονός οτι υπάρχει έγκριση για 758 αστυφύλακες, αλλά αυτός ο αριθμός δεν καλύπτει τις ανάγκες και θέλουν να τις αυξήσουν. Αυτή ήταν η απάνηση του Υφ. Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα σε e-mail διαμαρτυρίας που είχα στείλει για τη καθυστέρηση έκδοσης της προκήρυξης.
Ολόκληρο το mail:

< Έχετε απόλυτο δίκιο, το γεγονός ότι δεν είναι μια συνηθισμένη χρονιά για την χώρα δεν αποτελεί επαρκή εξήγηση. Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε μια έγκριση 758 θέσεων για τη Σχολή Αστυφυλάκων.Αυτές οι θέσεις δεν καλύπτουν τις ανάγκες, κάνουμε προσπάθειες να αυξηθεί ο αριθμός των νεοεισερχομένων για το 2011. Το θέμα ελπίζω να ξεκαθαρίσει εντός των ημερών. Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

Με εκτίμηση,

Μανώλης Όθωνας

εδώ και το mail:http://img143.imageshack.us/img143/443/astyfylakon.png
Grc
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Grc »

Φιλε το ειδα και εγω το μαιλ π εστειλε ο υφυπουργος μου αλλα πηρα στους συναδελφους Μεσα στην ακαδημια και μου ειπανε για ακριβως αυτο το πραγμα. Για την ακριβεια ρωτησα για τον αριθμο των αξιωματικων οπου μου ειπε οτι θα παρει 80 ιδιωτες και αναλογα Ποσοστο εκ του σωματος. Μετα απο περιεργεια τον ρωτησα και ποσους αστυφυλακες Θα παρει, και μ ειπε γυρω στους 650. Αυτο. Τωρα αν μου ειπε ψεματα τι να σου πω! Το αποκλειω ομως. Δεν εχω κανενα συμφερον να παραπληροφορω και να τρομοκρατω τον κοσμο. Απλα εμαθα μια εγκυρη πληροφορια και το θεορησα καλο να το μαθουν και οι υπολοιποι. Μακαρι να παρει πολλους περισσοτερους, δν εχω καποιο κομπλεξ με τα παιδια που θελουν να μπουνε.
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν είπα οτι είπες ψέματα, απλά ήθελα να μοιραστώ αυτό που ξέρω. Και εσύ καλά κάνεις και γράφεις αυτά που μαθαίνεις. Μακάρι να πάρουν όσους περισσότερους γίνεται, αυτό είναι το θέμα...
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

χαχαχαχα μαγκες μην Πιστεύετε κανεναν... Εκτος απο το μαιλ του υφυπουργου... Εχθες πηγα στο τμημα της περιοχης μου και μια αστυνομικος μου ειπε οτι υπαρχει εγκρυση μονο για 400 ατομα. Και αρχισα να γελαω! Ατι να'νε. Ουτε και οι ιδιοι δεν γνωριζουν τι παιζει...

Grc
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Grc »

Παλικαρε αν ειναι αναρμοδιοοι φυσικα και δεν θα ξερουν... Και πιστεψε με πολλους δν τους ενδιαφερει κιολας.
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nick_ »

Παιδιά, συγγνώμη για την λίγο άκυρη ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση μία χρονιά να μη δεχθεί καθόλου υποψήφιους η Αστυνομιά; Ούτε στην Αξιωματικών, ούτε στην Αστυφυλάκων;
Ενδιαφέρομαι για του χρόνου (2012) κι επειδή είμαι 23 στα 24, του χρόνου είναι η τελευταία χρονιά και θα ήθελα να ξέρω. Φοβάμαι μην προετοιμαστώ για πανελληνίες και είναι τζάμπα κόπος καθώς έχω τελειώσει ήδη μία σχολη. Δε με ενδιαφέρει να φοιτήσω σε άλλο ΑΕΙ. Μπορεί κάποιος να μου το απαντήσει με βεβαιότητα; Που θα ήταν σωστό να απευθυνθώ γι' αυτό; Στο υπουργείο ίσως; Λογικά κάτι τέτοιο δε θα ανακοινωθεί αν είναι στην αρχή της σχολικής χρονιάς για να το γνωρίζουν οι μαθητές;
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο ως αδύνατο, αλλά αν μπορούσε να συμβεί θα το ανακοίνωναν στην αρχή της σχολικής χρονιάς...
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sakalom »

Φιλος που ειναι τωρα δοκιμος αστυφυλακας στην σητεια μου ειπε οτι φετος δεν θα παρει καθολου! Τους το ειπανε οι αξιωματικοι της σχολης. Και οτι η σχολη του χρονου θα δουλεψει μονο με δευτεροετης! Μην αρχισετε τις ερωτησεις μου ειπε απλα αυτο που του ειπανε!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: djtzou και 6 επισκέπτες