Αριθμός εισακτέων για Αστυφύλακες (2011)
Ακουσα κατι απο ενα δόκιμο οτι μπορεί φέτος να πάρουν μόνο 600! Αληθεύει; 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
michael17 έγραψε:Ακουσα κατι απο ενα δόκιμο οτι μπορεί φέτος να πάρουν μόνο 600! Αληθεύει;
Κανείς δεν ξέρει πόσους θα πάρει φέτος, μην ακούς κανέναν
Παιδια ειμαι τριτη λυκειου φετος κ θελω παρα πολυ αστυφυλακων... Ακουσα και εγω οτι φετος απο ενα παιδι μεσα απο την σχολη κ εναν γνωστο που ειναι εκπαιδευτης οτι θα παρουν 500 ατομα. Ειναι σιγουρο; Αν ειναι ετσι θα ανεβει πολυ η βαση. Αν γνωριζει κανεις κατι ας που πει! Ευχαριστω πολυ...
Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. Αυτό θα το μάθουμε οταν βγει η προκήρυξη. Ο καθένας κάτι έχει ακούσει αλλά έτσι δεν βγάζουμε άκρη. Εσύ άκουσες για 500, ο άλλος για 600 και πάει λέγοντας... Υπομονή μέχρι την προκήρυξη...
Εχεις δικιο φιλε μου, εγο ελπιζω να παρουν πιο πολους γιατι ειναι πολυ αδικο αν εδινα περυση που πηραν 2000 ατομα την ειχα για την πλακα τωρα δεν ξερω ποτε αν θα μπω στο σωμα... Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελουν πολλα ατομα με αστυνομικους που εχω μιληση
-
- Στρατηγός
tsikou έγραψε:Εχεις δικιο φιλε μου, εγο ελπιζω να παρουν πιο πολους γιατι ειναι πολυ αδικο αν εδινα περυση που πηραν 2000 ατομα την ειχα για την πλακα τωρα δεν ξερω ποτε αν θα μπω στο σωμα... Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελουν πολλα ατομα με αστυνομικους που εχω μιληση
2000 μιλάς για την χρονία που πέρασε; Γιατί πέρσι πήρανε 900 άτομα
Σωστά, στις τελευταίες Πανελλήνιες πήραν μόνο 900 άτομα, μάλλον για το 2009 θα λες. Οι ελλείψεις που υπάρχουν είναι γνωστές και όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται...
-
- Στρατηγός
EΛλείψεις πάντα θα υπάρχουνε αλλά γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να τους ξεχάσετε τα 2000 και τα 1000 που έπαιρνε κάποτε.
H αστυνομια φετος θα παρει 1500 αστυφυλακιες... Αναμενουμε την προκηρυξη!
-
- Στρατηγός
MPAMPIS έγραψε:H αστυνομια φετος θα παρει 1500 αστυφυλακιες... Αναμενουμε την προκηρυξη!
και πέρσυ φίλε μου το αρχικό πλάνο για 1500 ήτανε αλλά τελικά πήρανε 900 οπότε μην προτρέχεις.
Περςυ ηταν τελειως διαφορετικα τα πραγματα... η προκηρυξη ειχε βγει απο τον αυγουςτου και ελεγαν θα παρουν 2100 ατομα... αλλα δεν ηξεραν ςτο μελλον τι θα ςυνεβενε (μνημονιο) ... και γιαυτο τιν αλαξαν 2 φορες. φετος η προκηρυξη θα βγει πιο αντικημενικη γιατι ολοι εχουν γνωςη των πραγματων της καταςταςης της Ελλάδας. γιαυτο αλωςτε αργηςε και να βγει. εγω προςοπικα περςυ δεν περαςα για 3 μονο μορια λογο ατομων γιατι ειμαι απο επαλ και επερναν μονο 17 ατομα...
-
- Στρατηγός
MPAMPIS έγραψε:Περςυ ηταν τελειως διαφορετικα τα πραγματα... Η προκηρυξη ειχε βγει απο τον αυγουςτου και ελεγαν θα παρουν 2100 ατομα... Αλλα δεν ηξεραν ςτο μελλον τι θα ςυνεβενε (μνημονιο) ... Και γιαυτο τιν αλαξαν 2 φορες. Φετος η προκηρυξη θα βγει πιο αντικημενικη γιατι ολοι εχουν γνωςη των πραγματων της καταςταςης της Ελλάδας. Γιαυτο αλωςτε αργηςε και να βγει. Εγω προςοπικα περςυ δεν περαςα για 3 μονο μορια λογο ατομων γιατι ειμαι απο επαλ και επερναν μονο 17 ατομα...
θα φανεί στην πορεία

MPAMPIS έγραψε:H αστυνομια φετος θα παρει 1500 αστυφυλακιες... Αναμενουμε την προκηρυξη!
μακαρι φιλε.
Φιλε μου εσυ που το ξερεις για 1500 ατομα; ακουσες κατι τετοιο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες