ΠΑΣΟΚ δεν ψηφισατε; Οριστε η Πρασινη αναπτυξη ... Μετρημενοι στα δαχτυλα θα ειναι οι νεοσυλλεκτοι που θα μπαινουν καθε χρονο... Νυχτα θα φυγει ο γιωργακης οπως και ο καραμανλης... Μην ανυσηχειτε θα ερθει ο σαμαρας και θα κοψει εντελως τις προσληψεις...
Βρε παιδια τι γινεται φετος με αυτη την προκηρυξη για τις αστυνομικες σχολες; Κ εγω ακουσα οτι μπορει να μη βγει... Αλλα αυτο ειναι παρανομο... Μιλαμε για σχολες... Αν γινει κατι τετοιο προτεινω να μαζευτουμε οσοι ενδιαφερομαστε κ να κανουμε μηνυση.
Πραγματικα δεν παει αλλο αυτη η κατασταση. Υπαρχουν παιδια που δινουν αποκλειστικα για αστυνομια κ μαλιστα για 2η η 3η φορα. Κ παιρνουμε τηλ παντου κ κανεις δεν ξερει τιποτα. Ειναι δυνατον; Θα φτασει σεπτεμβριος κ θα ελπιζουμε οτι θα βγει. Δεν παει αλλο. Αυτοι μας δουλευουν κανονικα. Πρεπει κατι να γινει.
Να την ξεχασετε γιατι ο καθε πικραμενος,(η φυσικα καποιος που σκεφτεται οτιδηποτε) βγαινει και λεει τα δικα του. Ρε παιδια δεν παιζει να μην παρει απλα μην περιμενετε πανω απο 700 ατομα. Η προκυρηξη θα βγει αμεσως μετα την εκταμιευση της 5ης δοσης. Ψηφιζεται το μεσοπροθεσμο (γιατι θα ψηφιστει), περνουμε τα λεφτα, και μετα βγαινει η προκηρυξη. Κ ολα τα υπολοιπα που καθυστερουν.
Ρε παιδια ειστε σοβαροι; Μεχρι και την εκταμιευση της δοσης ατομα δεν παιρνει πουθενα και ειναι λογικο... Εδω μιλαμε για δημοσιους υπαλληλους απληρωτους 6-7 μηνες... Μολις πεσει η 5 δοση αρχες Ιουλιου, τοτε θα βγει και η προκυρηξη... Πιο πριν μη περιμενετε. Αν γινει στραβη και δεν πεσει η δοση (πραγμα που προσωπικα θεωρω αδυνατο) τοτε προκυρηξη δεν βγαινει. Κ συ τρεχα κανε μηνυση σε ενα χρεωκοπημενο κρατος κλεφτων. Κ αν βρεις τιποτα πες μου και μενα...
Καλά αυτα που λέτε... Αλλα και αυτα εικασίες... Όλα! Για φαντάσου λοιπο΄ν να γίνουν εκλογές... Φαντάζεστε μήπως τι αριθμός θα προκηρυχθεί; Και δεν νομίζω να είναι 700... Για τους γνωστούς λόγους...
Εχεις δικιο οτι επιτιθομαι διχως λογο και συγνωμη... Γιατι πραγματικα δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος... Απλα δεν μπορω να βλεπω να γραφεται πραγματα που βγαινουν απο το νου σας... Το ολο προβλημα κολλαει καθαρα στο μεσοπροθεσμο και στις θεσεις... Αν τελειωσουμε το μεσοπροθεσμο... Εκταμιευτει η 5η δοση... Τοτε θα βγει αμεσως και η προκυρηξη... Ολες οι προκυρηξεις για τον εξοπλισμο βγηκαν... Μονο οι θεσεις μεινανε... Που πιστευω οτι εκει θα μεινουνε στις 700-750...
Θα βγει η προκυρηξη αφου εχει γινει τοσος ντορος οτι η αστυνομια εχει ελληματα. Εγω επειμενω οτι θα παρει 1000 με 900 ατομα. Και η βαση θα ειναι γυρω στα 12000 μορια γιατι κανεις δεν πιανει την περσινη απο οσους ξερω και θελουν αστυνομια.