Αριθμός εισακτέων για Αστυφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

michael17 έγραψε:Την δικιά μας προκήρυξη την επηρεάζει καθόλου αυτό;Προαγωγικές εξετάσεις, για την προαγωγή εξακοσίων ογδόντα (680) αστυφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αρχιφυλάκων που κατέχουν οργανική θέση αστυφύλακα, στο βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων, για την κάλυψη ισάριθμων υφισταμένων κενών οργανικών θέσεων,έτους 2011.

Όχι απλά δίνουνε εξετάσεις για να ανέβουνε βαθμό
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από REPAINER »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Καλησπερα κυριοι και κυριες. Θυμαστε ποτε περίπου ανακοινωσαν ποσους αστυφυλακες θα επαιρναν το 2010; Οι πανελληνιες ξεκηνησαν και ακομα να ανακοινωσουν τα ατομα για να παιρνουμε και εμεις σειρα

20 μαιου ηταν περσι
marioneta
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από marioneta »

Γεια σας... Η προκυρηξη που βγηκε για αυτους που θελουν να ανεβασουν βαθμο ειναι πολυ υποπτη... Και φοβαμαι θα επιρρεασει σημαντικα των αριθμο των αστυφυλακων και αξιωματικων... Ευχομαι να μιν ισχυει αλλα η δουλεια βρομαει μπαρουτι... Ευχομαι να ισχυει το 800-1000... Καλη συνεχεια σε αυτους που γραφουν...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

marioneta έγραψε:Γεια σας... Η προκυρηξη που βγηκε για αυτους που θελουν να ανεβασουν βαθμο ειναι πολυ υποπτη

Τι ακριβώς είναι ύποπτο; Αυτές οι προκηρύξεις βγαίνουνε κάθε χρόνο
GRC

Δημοσίευση από GRC »

Παιδια δεν θέλω να επηρεασω αρνητικα κανεναν. Ειχα αναρτησει και παλαιοτερα τις πληροφορίες μου στην σελιδα. Ειμαι εν ενεργεια αστυνομικός και ενδιαφερομαι για σαεα, γι αυτο δεν εχω σκοπο να παραπληροφορήσω κανεναν από εδω μεσα. Ακομη ο πατέρας μου ειναι αστ. υπ/ντης και μπορει να εχει προσβαση - τουλαχιστον σε φημες-.(αυτα για τις ειρωνίες ορισμένων ς αυτα που ειχα γραψει)
Η προταση που εγινε απο την μερια του υπουργίου μας ηταν στα 1000 άτομα. Το θέμα ειναι πως αυτη η πρόταση δεν εγκρίνεται από υπολοιπους παράγοντες (π. Χ. Υπ οικονομικών, δν γνωρίζω ακριβως) γι αυτο και καθιστερει Η προκήρυξη. Επομενως στην καλύτερη περίπτωση, να πάρουν 1000 ατομα. Αυτα τα περι 1500 και 2500 άτομα ειναι αηδίες. Προσωπική μου εκτίμηση γύρω στους 700-750. Μακάρι να πάρουνε και 5000 δόκιμους να καλυφθούνε τα κενα και να παρουνε και περισσοτερους αξιωματικούς, αλλα απίθανο.
Παντα φιλικα.
michael17
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από michael17 »

Εγω Εξακολουθώ να στηρίζομαι Στον ελεύθερο τυπο! Ειχε πει 2500 χιλιάδες... Περισυ ειχε πει 1500 πήραν 900 ε φετος δεν νομίζω να έχει τέτοια τεράστια αποκιση εννοώ 1800 απο αυτό που είπε... Φιλε μου φιλικά πάντα αλλα έχωδει σε πολλά φορουμ να λεει οκαθενα οτι έχει μέσα είτε πατεράδες είτε γνωστους και αλλοι μιλανε για μγαλους αριθμούς αλλους όχι... Δεν λεω οτι λε ψέματα αλλα για 700 μονο μου φένεται αδιανόητο... Οχι οτι το 2500 ειναι λογικο αλλα κατι στηην μέση ναι 1200-1500
basketman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από basketman »

Η προκύρηξη για την Αρχιφυλάκων είναι η δεύτερη που βγαίνει μέσα στην χρονιά! Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την προκύρηξη για την σχολή Αστυφυλάκων, βγήκε δεύτερη προκύρηξη για την προαγωγή των αστυφυλάκων διότι στην πρώτη είχαν προκυρηχθεί 680 θέσεις και δεν πέρασαν ούτε τους μισούς (πρωτοφανές φαινόμενο). Καλή επιτυχία σε όσους συναδέλφους δώσουν... !
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από REPAINER »

Περσι πηραν 900. Το 700 γιατι σου φαινεται αδιανοητο;

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από electrolisa »

basketman έγραψε:Η προκύρηξη για την Αρχιφυλάκων είναι η δεύτερη που βγαίνει μέσα στην χρονιά! Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την προκύρηξη για την σχολή Αστυφυλάκων, βγήκε δεύτερη προκύρηξη για την προαγωγή των αστυφυλάκων διότι στην πρώτη είχαν προκυρηχθεί 680 θέσεις και δεν πέρασαν ούτε τους μισούς (πρωτοφανές φαινόμενο). Καλή επιτυχία σε όσους συναδέλφους δώσουν... !

ακριβως. Ειχα μιλησει τοτε με εναν φιλο μ π ηθελε να δωσει και μ ειπε ακριβως αυτο. Λογικοτατο που ξαναβγηκε τωρα προκηρυξη για αρχιφυλακες.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από alexissak »

Παιδια μην μπερδευεστε ! Το ακούω απο τότε που βγηκε η προκηρυξη συνεχει ! ΔΕΝ είναι η δεύτερη σε μια χρονια ΚΑΙ ΔΕΝ βγ'ηκε επειδη δεν συμπληρώθηκαν οι θέσεις ! Η προηγουμενη βγήκε τον 10 του 2010 και ηταν για τον 2010 ! Απλα οι εξετάσεις έγιναν Ιανουαρίο. Η προαγωγη τους εγινε όπως ΠΑΝΤΑ τον Μάρτιο. Απλα μετατοπιστηκε κατα έναν μηνα η περιοδος των εξετασεων απότι συνηθως. Τωρα θα γινουν Νοεμβριο και η προαγωγη τους θα γινει τον Ιανουαριο του 2012. Δηλαδη ειναι η προκηρυξη που γινεται ΚΑΘΕ χρονο απλα τωρα βγηκε λιγο νωριτερα. Αλλες χρονιες βγαινει Ιουνιο. Τωρα έχουν δικαιωμα οι αστ/κες που βγηκαν απο την σχολη το 2008 ενω περσυ δεν είχαν.
giannoulisboy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από giannoulisboy »

Δεν έχει ξαναγίνει όμως ποτέ απ' όσο θυμάμαι να μένουν κενές θέσεις... Συνάδελφος που υπηρετούμε μαζί και έδωσε την συγκεκριμένη φορά μου είπε ότι όλοι κόπηκαν στην έκθεση! Περίεργο πάντως να βγαίνουν 680 θέσεις (που υποτίθεται χρειάζονται 680 νέους Αρχιφύλακες) και τελικά οι μισοί και παραπάνω να κόβονται!
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από lefterisg »

Παιδιά, φέτος λόγω του οικονομικού προβλήματος, το υπουργείο αποφάσισε να παγώσει τις προσλήψεις για τα επόμενα 5 χρόνια. Γι' αυτό το λόγο και για να υπερκαλήψει τα κενά που θα υπάρξουν το μοναδικό άτομο που θα πρσληφθεί σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο Τσακ Νόρις, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που ξέρει που πήγαν τα λεφτά και θα τους βοηθήσει να τα βρούν, έτσι ώστε να καταφέρουν να ανοίξουν τις προσλήψεις και πάλι από το 2016...
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από alexissak »

giannoulisboy έγραψε:Δεν έχει ξαναγίνει όμως ποτέ απ' όσο θυμάμαι να μένουν κενές θέσεις... Συνάδελφος που υπηρετούμε μαζί και έδωσε την συγκεκριμένη φορά μου είπε ότι όλοι κόπηκαν στην έκθεση! Περίεργο πάντως να βγαίνουν 680 θέσεις (που υποτίθεται χρειάζονται 680 νέους Αρχιφύλακες) και τελικά οι μισοί και παραπάνω να κόβονται!

Εχει ξαναγίνει αυτο συνάδερφε το 2002. Ουτε τοτε καλυφθηκαν οι θεσεις και πέρασαν απλα οσοι είχαν την βάση. Φετος δεν κόπηκαν στην έκθεση αλλα στον Μ. Ο ο οποιος απαιτειτα να είναι πανω απο το ''10''. Στην έκθεση βαθμολόγισαν με επιοικεια. Το οτι θέλουν 680 αρχιφύλακες δεν σημαινει οτι πρεπει να περασει κ ο κάθε ασχετος, τα τελευταια χρόνια έχουν γίνει κ αγγαρία οι Εξετάσεις για αρχιφύλακες. Ειδικα απο τότε που ψηφιστηκε το νέο βαθμολόγιο. Σου λένε ολοι ''αφου ανθυπας θα γινω όπως και να έχει... '' κ έτσι κανταντανε γελοιες οι εξετάσεις αφου πάνε αδιάβαστοι. Αλλωστε φέτος έγινε κ η πρώτη σειρα πανελληνιων αρχιφυλακες ! Δεν ειναι κ λιγοι 1500 σε μια χρονια... Και τον Νοέμβριο ακολουθεί κ η δεύτερη, αλλα 1500 άτομα.
giannoulisboy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από giannoulisboy »

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω, εγώ είχα δώσει το 2003 και ομολογώ ότι αυτό για το 2002 δεν το θυμώμουν, αν και τα παρακολουθούσα γιατί ήθελα να δώσω, άμα κάνουν αγγαρεία τότε να μην πηγαίνουν να δίνουν, να περιμένουν να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να τους κάνει η πολιτεία αρχιφύλακες!:P,Blademaster συμφωνώ απόλυτα με την κατάργηση των εξετάσεων και στο ότι πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές (αν και το βλέπω δύσκολο έως αδύνατο).
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ότι θέλετε στο ΚΨΜ δεν χρειάζεται να γεμίσουμε το θέμα με άκυρα πράγματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες