Αριθμός εισακτέων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Στρατός και θητεία
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Αλέξης »

Ρε σεις διάβασα για φέτος ότι θα εισαχθούν σύνολο 1200 άτομα, έναντι των 1400 που μπήκαν πέρυσι. Και ρωτάω εγώ τώρα, πέρυσι με τη ΣΙΡ ανοιχτή πήραν 1400 και φέτος με τη ΣΙΡ κλειστή 1200,-200 άτομα δηλαδή τα οποία ουσιαστικά αντιστοιχούν στους εισακτέους της ΣΙΡ, οπότε πάνω κάτω τα ίδια άτομα δεν παίρνουν;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από diplomaths »

Η ΣΙΡ πέρσυ πήρε 10 άτομα
http://www.geetha.mil.gr/media/anakoinoseis/2010anakoinoseis/15-04orthiepanalipsi_EDYETHA/teliko_EDYEUA_2010.pdf σελίδα 7
άρα όντως υπάρχει μείωση
Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τις στρατιωτικές σχολές... και για ερωτήσεις, η ομάδα μας στο facebook
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από lefterisg »

Βασικά πέρυσι και χωρίς τις θέσεις της ΣΙΡ είχε πάρει κάτι παραπάνω απο 1400 άτομα. Υπάρχει μια σχετική μείωση αν όντως φέτος πάρουν 1200. Περιμένουμε και επίσημα τις θέσεις για να σχηματίσουμε εικόνα...
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Αα δεν το γνώριζα, υπέθετα ότι πήρε κανα 200αρι άτομα. Εε τότε λογικά θα χουμε μείωση έως 10% σε κάθε σχολή όπως έγραψαν στις εφημερίδες...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

 Για τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ο ακριβής αριθμός των θέσεων εισακτέων καθορίζεται με αποφάσεις των αντίστοιχων Υπουργείων. Τα ανωτέρω ποσοστά θέσεων αναμένεται να διεκδικήσουν περίπου 10.000 με 12.000 υποψήφιοι. Ο ακριβής αριθμός των υποψηφίων θα γνωστοποιηθεί μετά την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων. Πηγη: Υπουργειο παιδειας

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
kalos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kalos123 »

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:  Για τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ο ακριβής αριθμός των θέσεων εισακτέων καθορίζεται με αποφάσεις των αντίστοιχων Υπουργείων. Τα ανωτέρω ποσοστά θέσεων αναμένεται να διεκδικήσουν περίπου 10.000 με 12.000 υποψήφιοι. Ο ακριβής αριθμός των υποψηφίων θα γνωστοποιηθεί μετά την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων. Πηγη: Υπουργειο παιδειας

περυσι ποσοι ηταν οι υποψηφιοι;

Άβαταρ μέλους
ΓΙΩΡΓΟΣ_93
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ_93 »

Καλημερα παιδια και καλη συνεχεια σε μας που γραφουμε! Ακουσατε τιποτα για τον αριθμο των εισακτεων; Γιατι σημερα το πρωι κατι πηρε το αυτι μου οταν εφευγα για 3000!
kalos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

ΓΙΩΡΓΟΣ_93 έγραψε:Καλημερα παιδια και καλη συνεχεια σε μας που γραφουμε! Ακουσατε τιποτα για τον αριθμο των εισακτεων; Γιατι σημερα το πρωι κατι πηρε το αυτι μου οταν εφευγα για 3000!
που το ειδες αυτο; Δεν παιζει εχω την εντυπωση.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΩΡΓΟΣ_93
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ_93 »

kalos123 έγραψε:
ΓΙΩΡΓΟΣ_93 έγραψε:Καλημερα παιδια και καλη συνεχεια σε μας που γραφουμε! Ακουσατε τιποτα για τον αριθμο των εισακτεων; Γιατι σημερα το πρωι κατι πηρε το αυτι μου οταν εφευγα για 3000!

Το πρωι οπως εφευγα για να παω να γραψω το ακουσα νομιζω στον παπαδακη οπως διαβαζε εφημεριδες αλλα δεν το προλαβα ολο. Και ερωτω αν καποιος ακουσε κατι παρομοιο γιατι και εμενα μου φαινετε αδυνατο!
kalos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

ΓΙΩΡΓΟΣ_93 έγραψε:
kalos123 έγραψε:

Το πρωι οπως εφευγα για να παω να γραψω το ακουσα νομιζω στον παπαδακη οπως διαβαζε εφημεριδες αλλα δεν το προλαβα ολο. Και ερωτω αν καποιος ακουσε κατι παρομοιο γιατι και εμενα μου φαινετε αδυνατο!
βασικα δεν ανακοινωθηκε τπτ ακομη

Άβαταρ μέλους
kostasthess
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kostasthess »

Καλησπερα σε ολα τα μελη και ειδικοτερα στους υποψηφιους αστυνομικων και στρατιωτικων σχολων. Θα ηθελα σας παρακαλω να με πληροφορησει εαν καποιος γνωριζει τον ακριβη αριθμο των εισακτεων στη ΣΜΥ. Διαβασα την προκηρυξη αλλα δε το βρηκα.
Ευχαριστω.
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Δεν έχει βγεί ακόμα φίλε
Άβαταρ μέλους
kostasthess
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kostasthess »

Σε ευχαριστω. Γνωριζουμε ποτε περιπου;
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Μπα όχι δεν έχει ακουστεί κάτι αν και απ όσο ξέρω θα έπρεπε να είχε βγεί. Μάλλον κάτι μαγειρεύεται...
mpaxalo
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mpaxalo »

Ρε παιδια οι βασεις θα πεσουν σε σχεση με περσυ διοτι τα θεματα ηταν δυσκολα και οι περισσοτεροι δεν γραψανε καλα αρα απο ποιους θα συμπληρωθουν οι θεσεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες