Αριθμός εισακτέων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2011)
Ρε σεις διάβασα για φέτος ότι θα εισαχθούν σύνολο 1200 άτομα, έναντι των 1400 που μπήκαν πέρυσι. Και ρωτάω εγώ τώρα, πέρυσι με τη ΣΙΡ ανοιχτή πήραν 1400 και φέτος με τη ΣΙΡ κλειστή 1200,-200 άτομα δηλαδή τα οποία ουσιαστικά αντιστοιχούν στους εισακτέους της ΣΙΡ, οπότε πάνω κάτω τα ίδια άτομα δεν παίρνουν;
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
Η ΣΙΡ πέρσυ πήρε 10 άτομα
http://www.geetha.mil.gr/media/anakoinoseis/2010anakoinoseis/15-04orthiepanalipsi_EDYETHA/teliko_EDYEUA_2010.pdf σελίδα 7
άρα όντως υπάρχει μείωση
http://www.geetha.mil.gr/media/anakoinoseis/2010anakoinoseis/15-04orthiepanalipsi_EDYETHA/teliko_EDYEUA_2010.pdf σελίδα 7
άρα όντως υπάρχει μείωση
Βασικά πέρυσι και χωρίς τις θέσεις της ΣΙΡ είχε πάρει κάτι παραπάνω απο 1400 άτομα. Υπάρχει μια σχετική μείωση αν όντως φέτος πάρουν 1200. Περιμένουμε και επίσημα τις θέσεις για να σχηματίσουμε εικόνα...
Αα δεν το γνώριζα, υπέθετα ότι πήρε κανα 200αρι άτομα. Εε τότε λογικά θα χουμε μείωση έως 10% σε κάθε σχολή όπως έγραψαν στις εφημερίδες...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Για τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ο ακριβής αριθμός των θέσεων εισακτέων καθορίζεται με αποφάσεις των αντίστοιχων Υπουργείων. Τα ανωτέρω ποσοστά θέσεων αναμένεται να διεκδικήσουν περίπου 10.000 με 12.000 υποψήφιοι. Ο ακριβής αριθμός των υποψηφίων θα γνωστοποιηθεί μετά την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων. Πηγη: Υπουργειο παιδειας
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
περυσι ποσοι ηταν οι υποψηφιοι;ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε: Για τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ο ακριβής αριθμός των θέσεων εισακτέων καθορίζεται με αποφάσεις των αντίστοιχων Υπουργείων. Τα ανωτέρω ποσοστά θέσεων αναμένεται να διεκδικήσουν περίπου 10.000 με 12.000 υποψήφιοι. Ο ακριβής αριθμός των υποψηφίων θα γνωστοποιηθεί μετά την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων. Πηγη: Υπουργειο παιδειας
- ΓΙΩΡΓΟΣ_93
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Καλημερα παιδια και καλη συνεχεια σε μας που γραφουμε! Ακουσατε τιποτα για τον αριθμο των εισακτεων; Γιατι σημερα το πρωι κατι πηρε το αυτι μου οταν εφευγα για 3000!
που το ειδες αυτο; Δεν παιζει εχω την εντυπωση.ΓΙΩΡΓΟΣ_93 έγραψε:Καλημερα παιδια και καλη συνεχεια σε μας που γραφουμε! Ακουσατε τιποτα για τον αριθμο των εισακτεων; Γιατι σημερα το πρωι κατι πηρε το αυτι μου οταν εφευγα για 3000!
- ΓΙΩΡΓΟΣ_93
- Υποδεκανέας
Το πρωι οπως εφευγα για να παω να γραψω το ακουσα νομιζω στον παπαδακη οπως διαβαζε εφημεριδες αλλα δεν το προλαβα ολο. Και ερωτω αν καποιος ακουσε κατι παρομοιο γιατι και εμενα μου φαινετε αδυνατο!kalos123 έγραψε:που το ειδες αυτο; Δεν παιζει εχω την εντυπωση.ΓΙΩΡΓΟΣ_93 έγραψε:Καλημερα παιδια και καλη συνεχεια σε μας που γραφουμε! Ακουσατε τιποτα για τον αριθμο των εισακτεων; Γιατι σημερα το πρωι κατι πηρε το αυτι μου οταν εφευγα για 3000!
βασικα δεν ανακοινωθηκε τπτ ακομηΓΙΩΡΓΟΣ_93 έγραψε:Το πρωι οπως εφευγα για να παω να γραψω το ακουσα νομιζω στον παπαδακη οπως διαβαζε εφημεριδες αλλα δεν το προλαβα ολο. Και ερωτω αν καποιος ακουσε κατι παρομοιο γιατι και εμενα μου φαινετε αδυνατο!kalos123 έγραψε:που το ειδες αυτο; Δεν παιζει εχω την εντυπωση.ΓΙΩΡΓΟΣ_93 έγραψε:Καλημερα παιδια και καλη συνεχεια σε μας που γραφουμε! Ακουσατε τιποτα για τον αριθμο των εισακτεων; Γιατι σημερα το πρωι κατι πηρε το αυτι μου οταν εφευγα για 3000!
- kostasthess
- Στρατιώτης
Καλησπερα σε ολα τα μελη και ειδικοτερα στους υποψηφιους αστυνομικων και στρατιωτικων σχολων. Θα ηθελα σας παρακαλω να με πληροφορησει εαν καποιος γνωριζει τον ακριβη αριθμο των εισακτεων στη ΣΜΥ. Διαβασα την προκηρυξη αλλα δε το βρηκα.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Δεν έχει βγεί ακόμα φίλε
- kostasthess
- Στρατιώτης
Σε ευχαριστω. Γνωριζουμε ποτε περιπου;
Μπα όχι δεν έχει ακουστεί κάτι αν και απ όσο ξέρω θα έπρεπε να είχε βγεί. Μάλλον κάτι μαγειρεύεται...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ρε παιδια οι βασεις θα πεσουν σε σχεση με περσυ διοτι τα θεματα ηταν δυσκολα και οι περισσοτεροι δεν γραψανε καλα αρα απο ποιους θα συμπληρωθουν οι θεσεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες