ΥΕΑ: Μόρια για προκηρύξεις Δημοσίου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από malamasss »

Ρε παιδια εγω που θα παρουσιαστω ως υεα υγειονομικου μπορω να γινω δεα σ'αυτο το σωμα... Θα εχω μορια για τα σωματα ασφαλειας μετα; Αυτα τα 500?
Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Να προσθεσω πως δν εχω σχεση με το υγειονομικο. Φοιτητης κοινωνιολογιας ειμαι!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θα τα έχεις ναι

Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα σε πάρουνε για δόκιμο στο υγειονομικό, το πιθανότερο είναι σε πετάξουν στο πεζικό

Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Αν δλδ με "πεταξουν" στο πεζικο υπαρχει περιπτωση να μπορω να επιλεξω τι θελω; Π. Χ σωμα η' οπλο; Διαβιβαστες. Μεταφορα υλικου. Η σε πανε αυτοι οπου θελουν και ποτε γινεται αυτη η διαδικασια?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

malamasss έγραψε:Αν δλδ με "πεταξουν" στο πεζικο υπαρχει περιπτωση να μπορω να επιλεξω τι θελω; Π. Χ σωμα η' οπλο; Διαβιβαστες. Μεταφορα υλικου. Η σε πανε αυτοι οπου θελουν και ποτε γινεται αυτη η διαδικασια;

Σε πετάνε όπου γουστάρουν αλλά το πιθανότερο είναι να πας στο Πεζικό (παίρνουν περισσότερα άτομα) και δεν επιλέγεις ότι όπλο η σώμα θέλεις γιατί η εκπαίδευση γίνεται αλλού

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pantzos4 »

Βασικα απο τα 160-180 ατομα π ημασταν στην σεαπ.26 ατομα πηγαν ειδικες δυμανεις.1 στρατολογια 2 υγεονομικο 1 στρατονομιας κ ολοι οι αλλοι πεζικο. Στρατονιμια περνουν νομιζω 1αν τον χρονο
Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΠΑΝΤΖΟΣ δεν υπαρχουν ξεχωριστες σεαπ για καθε σωμα και οπλο; Ολοι μαζι εκπεδευονται και μετα σου λενε που θα πασ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μην ξεφεύγουμε από το θέμα

Συνεχίστε εδώ

Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Και εγω ειμαι φοιτητης κοπινωνιολογιας και μαλλον γι'αυτο με πηραν εκει. Απλα ακουσα πως οι δεα υγειονομικου δεν εχουν μορια για τις προκυρηξεις των σωματων ασφαλεις. Ισχυει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

malamasss έγραψε:Και εγω ειμαι φοιτητης κοπινωνιολογιας και μαλλον γι'αυτο με πηραν εκει. Απλα ακουσα πως οι δεα υγειονομικου δεν εχουν μορια για τις προκυρηξεις των σωματων ασφαλεις. Ισχυει;

Για ποιο λόγο να μην παίρνουν; Εγώ δεν έχω δει σε κάποια προκήρυξη κάτι τέτοιο, μην ακούς ότι σου λένε. Φιλικά

AKIS

Δημοσίευση από AKIS »

Καλησπερα παιδια... Μου ηρθε χαρτι να παρουσιαστω ΚΕΕΔ (ΠΕΥΚΟ) στις 22 νοεμβρη με την ενδειξη ΥΕΑ γιατι ειμαι σε ΤΕΙ... Θελω να ρωτησω εφοσον επιλεξω ΥΕΑ -Ποσο καιρο παραπανω θα κατσω; -Και σε περιπτωση που με στειλουν ΥΕΑ σε πεζικο το απολυτηριο στρατου θα ειναι απο ΕΔ η απο πεζικο, γιατι με ενδιαφερουν τα μορια;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

AKIS έγραψε:Καλησπερα παιδια... Μου ηρθε χαρτι να παρουσιαστω ΚΕΕΔ (ΠΕΥΚΟ) στις 22 νοεμβρη με την ενδειξη ΥΕΑ γιατι ειμαι σε ΤΕΙ... Θελω να ρωτησω εφοσον επιλεξω ΥΕΑ -Ποσο καιρο παραπανω θα κατσω;-Και σε περιπτωση που με στειλουν ΥΕΑ σε πεζικο το απολυτηριο στρατου θα ειναι απο ΕΔ η απο πεζικο, γιατι με ενδιαφερουν τα μορια;

1.5 μήνες παραπάνω

2. Από την στιγμή που θα σε στείλουν δόκιμο στο πεζικό το απολυτήριο θα είναι Π. Ζ και θα πάρεις μόρια επειδή θα τελειώσεις σαν έφεδρος αξιωματικός, τίποτα παραπάνω

Kouvio
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kouvio »

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

kouvio έγραψε:καλησπερα σας παρουσιαζομαι την δευτερα πυροβολικο θηβα και σκεφτομαι σοβαρα να παω για ΔΕΑ καθως μου ηρθε το χαρτι με ενδειξη ΥΕΑ! Συγγνωμη εκ των προτερων σε περιπτωση που εχει ξαναειπωθει αλλα σε αυτο το κρατος που ζουμε βγαινουν αποφασεις και ανατρεποντε αλλες καθημερινα! Θα ηθελα να ρωτησω αν οι ΔΕΑ πυροβολικου παιρνουν αργοτερα για προκυρηξεις σωματων ασφαλειας ακομα τα μορια που δικαιουνταν η οχι; Διοτι στην τελευταια προκυρηξη του λιμενικου αποτι ειδα δικαιουντε μορια οσοι υπηρετησαν ειδικες δυναμεις μονο.

καλώστον νέο μας φίλο. Προσωπικά δεν είμαι moderator, οπότε αυτό που θα σου πω δεν στο λέω απο κάποια θέση, απλά στο λέω για εσένα, ότι δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία γράμματα, λόγω των κανονισμών του φόρουμ, και ζητώ συγγνώμη απο τους mods για την παρέμβαση. Πάμε στο ερωτημά σου.

άλλο τα μόρια των ΔΕΑ, και άλλο των ειδικών δυνάμεων, και άλλο τα μόρια και των 2 μαζί (δεα (εδ)). Υπάρχουν προκηρύξεις οι οποίες αναφέρουν οτι θέλουν αποκλειστικά άτομα ειδικών δυνάμεων. Οπότε έχουν δικαίωμα συμμετοχής ή μοριοδότησης μόνο αυτοι. Άλλες προκηρύξεις, αναφέρουν ότι μοριοδοτούνται οι ΔΕΑ. Το αναγράφει στην προκήρυξη δηλαδή.

οτιδήποτε απορία χρειαστείς, στην διαθεσή σου.

Kouvio
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Kouvio »

Συγγνωμη δεν ηξερα για τα κεφαλαια. Καλως σας βρηκα και ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση! Νομιζω στη σημερινη εποχη θα ειναι μια καλη εμπειρια να παω ΔΕΑ απλως με τις τελευταιες κυβερνησεις και λογω κρισης αλλαζουν οι αποφασεις συχνα! Παντως αποτι καταλαβαινω ισχυει ακομα η μοριοδοτηση. Τωρα το θεμα ειναι αν θα ξαναβγουν προκυρηξεις γιατι αν κρινω απο την τελευταια για λιμενοφυλακες ζηταει μονο 40 ατομα οποτε μαλλον ακατορθωτο αν δεν εχεις τον παυλοπουλο βισμα..
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες