ΥΕΑ: Μόρια για προκηρύξεις Δημοσίου
Παιδια καλησπερα, ποσα μορια παιρνουν οι ΥΕΑ για το δημοσιο αν τελειωσουν την θυτεια τους, εγω ηερω 1.000 αληθεια πειτε μου σας παρακαλω, ευχαριστω
Ρε παιδια οποιος ειναι ΥΕΑ παιρνει τα 1,000 μορια η μονο οποιος ειναι ΥΕΑ στις ειδικες δυναμεις τα παιρνει?
Μια ερωτησης θελω να κανω, λοιπον ακουσα οτι καταργηθηκαν τα 1,000 μορια για οσουν θα πανε ως δοκιμοι στις ειδικες δυναμεις υσχυει; Ακουσα επισης οτι ο λογος για το ποιο εγινε αυτο ειναι επειδη ολοι εβαζαν μεσο και οτι τωρα θα παιρνουν 500 μορια οι δοκιμοι των ειδικων δυναμεων, δλδ τωρα αμα πας δοκιμος στις ειδικες δυναμεις η πας απλα ειδικες δυναμεις η καταληξη των μοριων θα ειναι ιδια απλα ο καθενας οπου του αρεσει παει. Αμα θελετε μπορειτε να απαντησετε ς αυτο ευχαριστω
Δεν ισχύειΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε:μια ερωτησης θελω να κανω, λοιπον ακουσα οτι καταργηθηκαν τα 1,000 μορια για οσουν θα πανε ως δοκιμοι στις ειδικες δυναμεις υσχυει; Ακουσα επισης οτι ο λογος για το ποιο εγινε αυτο ειναι επειδη ολοι εβαζαν μεσο και οτι τωρα θα παιρνουν 500 μορια οι δοκιμοι των ειδικων δυναμεων, δλδ τωρα αμα πας δοκιμος στις ειδικες δυναμεις η πας απλα ειδικες δυναμεις η καταληξη των μοριων θα ειναι ιδια απλα ο καθενας οπου του αρεσει παει. Αμα θελετε μπορειτε να απαντησετε ς αυτο ευχαριστω

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είμαι στο καταλληλότερο thread για την ερώτηση μου οπότε οι αρμόδιοι ας επιληφθούν. Για όσουν τελειώνουν ως έφεδροι αξιωματικοί τα μόρια που παίρνουν αργότερα ισχύουν για όλες τις προκηρύξεις δημοσίου (πχ προκηρυξη για νοσηλευτες, παιδαγωγους-καθηγητές, μηχανικούς) ή μόνο για προκηρύξεις που αφορούν σώματα ασφαλείας;
Επίσης κάποιος ο οποίος είναι απόφοιτος ΑΕΙ εάν το δηλώσει στα χαρτιά του για έφεδρος αξιωματικός έχει διαφορές στη θητεία του (πχ βαθμός στη σχολή εφέδρων, άλλες ειδικότητες) από κάποιον που είναι απλά με το απολυτήριο λυκείου στους έφεδρους
Επίσης κάποιος ο οποίος είναι απόφοιτος ΑΕΙ εάν το δηλώσει στα χαρτιά του για έφεδρος αξιωματικός έχει διαφορές στη θητεία του (πχ βαθμός στη σχολή εφέδρων, άλλες ειδικότητες) από κάποιον που είναι απλά με το απολυτήριο λυκείου στους έφεδρους
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Sakis23 έγραψε:Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είμαι στο καταλληλότερο thread για την ερώτηση μου οπότε οι αρμόδιοι ας επιληφθούν. Για όσουν τελειώνουν ως έφεδροι αξιωματικοί τα μόρια που παίρνουν αργότερα ισχύουν για όλες τις προκηρύξεις δημοσίου (πχ προκηρυξη για νοσηλευτες, παιδαγωγους-καθηγητές, μηχανικούς) ή μόνο για προκηρύξεις που αφορούν σώματα ασφαλείας;
Μόρια παίρνεις μόνο για προκηρύξεις του στρατού η των σωμάτων ασφαλείας
Αν είσαι απόφοιτος ΑΕΙ ίσως πάρει καλύτερη ειδικότητα
Αν υπηρετήσω ως ΔΕΑ θα μου χρησιμεύσει σε κάτι στο μέλλον για να βρω δουλειά, θα έχω επιπλέον μόρια για το δημόσιο;
Μετραει ως προϋπηρεσία;
Μετραει ως προϋπηρεσία;
kostas έγραψε: Αν υπηρετήσω ως ΔΕΑ θα μου χρησιμεύσει σε κάτι στο μέλλον για να βρω δουλειά, θα έχω επιπλέον μόρια για το δημόσιο;
Μετραει ως προϋπηρεσία;
- Μοριοδοτείσαι μόνο για τα σώματα ασφαλείας (Ειδικοί φρουροί, πυροσβεστική κλπ) και στις προκηρύξεις για Επαγγελματίες Οπλίτες.
- Μπορείς να διαβάσεις και προηγούμενα μηνύματα.
Παιδια μια απορια. Αν πας δεα παιρνεις μορια μονο για προκυρηξεις των ειδκων φρουρων; Δεν ισχυουν τα μορια για λιμενικο η δημοτικη αστυνομια?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
malamasss έγραψε:Παιδια μια απορια. Αν πας δεα παιρνεις μορια μονο για προκυρηξεις των ειδκων φρουρων; Δεν ισχυουν τα μορια για λιμενικο η δημοτικη αστυνομια;
Στο λιμενικό παίρνει μόρια, στην δημοτική αστυνομία δεν παίρνει
Να ρωτησω κατι κ γω τους παλιους; Εαν πας ΥΕΑ, εχεις μορια για τα σωματα ασφαλειας αργοτερα; Ευχαριστω
ΠΕΡΙΚΛΗΣ έγραψε:Να ρωτησω κατι κ γω τους παλιους; Εαν πας ΥΕΑ, εχεις μορια για τα σωματα ασφαλειας αργοτερα; Ευχαριστω
Ναι μοριοδοτείσαι για τους Ειδικούς φρουρούς και στην Πυροσβεστική.
Διάβασε και παλαιότερα μηνύματα

Εχεις φιλε αλλα δν αξιζει ν πας απλα ΥΕΑ για τ μοιροια. Για μοροια θα πας ΥΕΑ κ θ κινιγισες της ειδικες διναμης. Ο ΔΕΑ περνει μοροια 500 κ τωρα κανεις 14 μηνες κ τρως κ 1,5 μηνα καλο λιλι. Ο ΕΔ περνεικαι αυτος 500 με λιγοτερο λιλι. Αν ομως πας ΔΕΑ ΕΔ παιρνει συνολο 1000
απλα πρεπει ν εχεις βιζμα οχι απλα θ ηταν καλο Κλτ ΠΡΕΠΕΙ να εχεις βιζμα! Αν θες ν πας απλα δεα επιδι τ γουσταρεις με τ καλο αλφα κ ξεκινα τσιμπα απο τωρα ν τ συνιθιζεισ
απλα πρεπει ν εχεις βιζμα οχι απλα θ ηταν καλο Κλτ ΠΡΕΠΕΙ να εχεις βιζμα! Αν θες ν πας απλα δεα επιδι τ γουσταρεις με τ καλο αλφα κ ξεκινα τσιμπα απο τωρα ν τ συνιθιζεισ
1000 είναι τα μόρια ΜΟΝΟ για τους ΔΕΑ που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις στις προκηρύξεις που αφορούν τους Ειδικούς Φρουρούς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες