ΥΕΑ: Μόρια για προκηρύξεις Δημοσίου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από yandr »

ΜΑΝΩΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ »

Παιδια καλησπερα, ποσα μορια παιρνουν οι ΥΕΑ για το δημοσιο αν τελειωσουν την θυτεια τους, εγω ηερω 1.000 αληθεια πειτε μου σας παρακαλω, ευχαριστω
ΜΑΝΩΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ »

Ρε παιδια οποιος ειναι ΥΕΑ παιρνει τα 1,000 μορια η μονο οποιος ειναι ΥΕΑ στις ειδικες δυναμεις τα παιρνει?
ΜΑΝΩΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ »

Μια ερωτησης θελω να κανω, λοιπον ακουσα οτι καταργηθηκαν τα 1,000 μορια για οσουν θα πανε ως δοκιμοι στις ειδικες δυναμεις υσχυει; Ακουσα επισης οτι ο λογος για το ποιο εγινε αυτο ειναι επειδη ολοι εβαζαν μεσο και οτι τωρα θα παιρνουν 500 μορια οι δοκιμοι των ειδικων δυναμεων, δλδ τωρα αμα πας δοκιμος στις ειδικες δυναμεις η πας απλα ειδικες δυναμεις η καταληξη των μοριων θα ειναι ιδια απλα ο καθενας οπου του αρεσει παει. Αμα θελετε μπορειτε να απαντησετε ς αυτο ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε:μια ερωτησης θελω να κανω, λοιπον ακουσα οτι καταργηθηκαν τα 1,000 μορια για οσουν θα πανε ως δοκιμοι στις ειδικες δυναμεις υσχυει; Ακουσα επισης οτι ο λογος για το ποιο εγινε αυτο ειναι επειδη ολοι εβαζαν μεσο και οτι τωρα θα παιρνουν 500 μορια οι δοκιμοι των ειδικων δυναμεων, δλδ τωρα αμα πας δοκιμος στις ειδικες δυναμεις η πας απλα ειδικες δυναμεις η καταληξη των μοριων θα ειναι ιδια απλα ο καθενας οπου του αρεσει παει. Αμα θελετε μπορειτε να απαντησετε ς αυτο ευχαριστω
Δεν ισχύει Εικόνα
Sakis23

Δημοσίευση από Sakis23 »

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είμαι στο καταλληλότερο thread για την ερώτηση μου οπότε οι αρμόδιοι ας επιληφθούν. Για όσουν τελειώνουν ως έφεδροι αξιωματικοί τα μόρια που παίρνουν αργότερα ισχύουν για όλες τις προκηρύξεις δημοσίου (πχ προκηρυξη για νοσηλευτες, παιδαγωγους-καθηγητές, μηχανικούς) ή μόνο για προκηρύξεις που αφορούν σώματα ασφαλείας;
Επίσης κάποιος ο οποίος είναι απόφοιτος ΑΕΙ εάν το δηλώσει στα χαρτιά του για έφεδρος αξιωματικός έχει διαφορές στη θητεία του (πχ βαθμός στη σχολή εφέδρων, άλλες ειδικότητες) από κάποιον που είναι απλά με το απολυτήριο λυκείου στους έφεδρους
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

Sakis23 έγραψε:Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είμαι στο καταλληλότερο thread για την ερώτηση μου οπότε οι αρμόδιοι ας επιληφθούν. Για όσουν τελειώνουν ως έφεδροι αξιωματικοί τα μόρια που παίρνουν αργότερα ισχύουν για όλες τις προκηρύξεις δημοσίου (πχ προκηρυξη για νοσηλευτες, παιδαγωγους-καθηγητές, μηχανικούς) ή μόνο για προκηρύξεις που αφορούν σώματα ασφαλείας;
Επίσης κάποιος ο οποίος είναι απόφοιτος ΑΕΙ εάν το δηλώσει στα χαρτιά του για έφεδρος αξιωματικός έχει διαφορές στη θητεία του (πχ βαθμός στη σχολή εφέδρων, άλλες ειδικότητες) από κάποιον που είναι απλά με το απολυτήριο λυκείου στους έφεδρους

Μόρια παίρνεις μόνο για προκηρύξεις του στρατού η των σωμάτων ασφαλείας
Αν είσαι απόφοιτος ΑΕΙ ίσως πάρει καλύτερη ειδικότητα
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Αν υπηρετήσω ως ΔΕΑ θα μου χρησιμεύσει σε κάτι στο μέλλον για να βρω δουλειά, θα έχω επιπλέον μόρια για το δημόσιο;

Μετραει ως προϋπηρεσία;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

kostas έγραψε: Αν υπηρετήσω ως ΔΕΑ θα μου χρησιμεύσει σε κάτι στο μέλλον για να βρω δουλειά, θα έχω επιπλέον μόρια για το δημόσιο;

Μετραει ως προϋπηρεσία;

- Μοριοδοτείσαι μόνο για τα σώματα ασφαλείας (Ειδικοί φρουροί, πυροσβεστική κλπ) και στις προκηρύξεις για Επαγγελματίες Οπλίτες.

- Μπορείς να διαβάσεις και προηγούμενα μηνύματα.

Άβαταρ μέλους
malamasss
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από malamasss »

Παιδια μια απορια. Αν πας δεα παιρνεις μορια μονο για προκυρηξεις των ειδκων φρουρων; Δεν ισχυουν τα μορια για λιμενικο η δημοτικη αστυνομια?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

malamasss έγραψε:Παιδια μια απορια. Αν πας δεα παιρνεις μορια μονο για προκυρηξεις των ειδκων φρουρων; Δεν ισχυουν τα μορια για λιμενικο η δημοτικη αστυνομια;

Στο λιμενικό παίρνει μόρια, στην δημοτική αστυνομία δεν παίρνει

ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Δημοσίευση από ΠΕΡΙΚΛΗΣ »

Να ρωτησω κατι κ γω τους παλιους; Εαν πας ΥΕΑ, εχεις μορια για τα σωματα ασφαλειας αργοτερα; Ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΠΕΡΙΚΛΗΣ έγραψε:Να ρωτησω κατι κ γω τους παλιους; Εαν πας ΥΕΑ, εχεις μορια για τα σωματα ασφαλειας αργοτερα; Ευχαριστω

Ναι μοριοδοτείσαι για τους Ειδικούς φρουρούς και στην Πυροσβεστική.

Διάβασε και παλαιότερα μηνύματα Εικόνα

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pantzos4 »

Εχεις φιλε αλλα δν αξιζει ν πας απλα ΥΕΑ για τ μοιροια. Για μοροια θα πας ΥΕΑ κ θ κινιγισες της ειδικες διναμης. Ο ΔΕΑ περνει μοροια 500 κ τωρα κανεις 14 μηνες κ τρως κ 1,5 μηνα καλο λιλι. Ο ΕΔ περνεικαι αυτος 500 με λιγοτερο λιλι. Αν ομως πας ΔΕΑ ΕΔ παιρνει συνολο 1000
απλα πρεπει ν εχεις βιζμα οχι απλα θ ηταν καλο Κλτ ΠΡΕΠΕΙ να εχεις βιζμα! Αν θες ν πας απλα δεα επιδι τ γουσταρεις με τ καλο αλφα κ ξεκινα τσιμπα απο τωρα ν τ συνιθιζεισ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

1000 είναι τα μόρια ΜΟΝΟ για τους ΔΕΑ που έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις στις προκηρύξεις που αφορούν τους Ειδικούς Φρουρούς.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες