Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

Και απο2400 και πανω για την β' υπαρχουν πιθανοτητες
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

Οι βάσεις στην Πυροσβεστική θα εκτοξευθούν στα ύψη... Θα έλεγα 2700+ για Α και 2850+ για Β.
Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

handballer έγραψε:Οι βάσεις στην Πυροσβεστική θα εκτοξευθούν στα ύψη... Θα έλεγα 2700+ για Α και 2850+ για Β.

Καλημέρα handballer,

γιατί ανέβασες τα προγνωστικά;Εικόνα

Έχω Την εντύπωση σε Παλιότερο post σου έθετες Χαμηλότερα Τον Πήχη.

Τι άλλαξε κατά την γνώμη σου;

Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από NASOSS »

handballer έγραψε:Οι βάσεις στην Πυροσβεστική θα εκτοξευθούν στα ύψη... Θα έλεγα 2700+ για Α και 2850+ για Β.
με τίποτα αν αναλογιστούμε τις βάσεις των Ε. Φ και δεν λεω απο τον τελευταίο οι βάσεις για πυροσβεστική θα ειναι Α 2450

Β2680

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ 75% ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ

PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από PILOT »

NASOSS έγραψε:
με τίποτα αν αναλογιστούμε τις βάσεις των Ε. Φ και δεν λεω απο τον τελευταίο οι βάσεις για πυροσβεστική θα ειναι Α 2450

Β2680

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ 75% ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ

ναι αλλα και τα κριτηρια ειναι διαφορετικα. Ασε που με βασει τα αποτελεσματα των ειδ. Φρ. Πολλα ατομα δεν εχουν επαγγελματικο διπλωμα.
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Θα συμφωνησω απόλυτα με το NASSOS
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Γιώργος Αθ. έγραψε:

Καλημέρα handballer,

φίλε μου μελετώντας τα απολυτήρια των φρουρών και τα επαγγελματικά τους διπλώματα + προεδρική φρουρά + εθελοντές + εποχικοί θεωρώ πως κάπου εκεί θα κυμανθούν οι βάσεις.
Dell

Δημοσίευση από Dell »

Γεία σας παίδιά.

Έχω κάνει και εγω τα χαρτιά μου για την Πυροσβεστική και δεν έχω πολλά μόρια. Έχω ανατρέξει τις σελίδες και είδα οτι πολλοί έχετε αρκετά μόρια παραπάνω απο εμένα. Αλλά να είστε σίγουροι οτι τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα και υπάρχει μεγάλο ποσοστό αποτυχιάς. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θέλουν και αξίζουν να μπούνε στο σώμα αξιοκρατικά, μιάς για το τελευταίο κρατώ μια επιφύλαξη γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε ζούμε στην Ελλάδα τα οποία όλα γίνονται.
ΜΙΧ.Λ

Δημοσίευση από ΜΙΧ.Λ »

Μήπως θα ήταν εύκολο να μου πεις σε παρακαλώ τι μόρια έχω; Απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου 14,9

δίπλωμα μοτοσυκλέτας

δίπλωμα Γ κατηγορίας

άριστη γνώση Αγγλικών

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΜΙΧ. Λ έγραψε: Μήπως θα ήταν εύκολο να μου πεις σε παρακαλώ τι μόρια έχω;Απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου 14,9

δίπλωμα μοτοσυκλέτας

δίπλωμα Γ κατηγορίας

άριστη γνώση Αγγλικών

Φυσικά φίλε μου... Τα μόριά που συγκεντρώνεις είναι 2290 στην Α κατηγορία με τα 420 άτομα.
ΜΙΧ.Λ

Δημοσίευση από ΜΙΧ.Λ »

Ευχαριστώ πολύ!
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

handballer έγραψε:
Γιώργος Αθ. έγραψε:

Καλημέρα handballer,

φίλε μου μελετώντας τα απολυτήρια των φρουρών και τα επαγγελματικά τους διπλώματα + προεδρική φρουρά + εθελοντές + εποχικοί θεωρώ πως κάπου εκεί θα κυμανθούν οι βάσεις.

Ποιά είναι η γνώμη σου για κάποιον που συγκεντρώνει 2900 μόρια απο τεε;

Υπάρχει κίνδυνος να τον πετάξουν έξω οι εποχικοί που θα Συμμετάσχουν με τους πολίτες;

Ρωτάω εσένα, γιατί σε βλέπω ότι το κατέχεις.

MIKE

Δημοσίευση από MIKE »

Μια ερστηση. αν εχω γ δ και ε διπλομα ποσα μορια εχω;
ΜΙΧ.Λ

Δημοσίευση από ΜΙΧ.Λ »

Τι να πω εχω απογοητευτεί! Η αλήθεια είναι οτι περίμενα ενα θαυμα στη βάσης των Ειδικών Φρουρών αλλά έμεινα απ έξω...2290 μόρια (Α κατηγορία) Και εκεί. Για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής απο τις προβλέψεις που διαβάζω και πιστεύω ότι θα πέσουν και εδώ μέσα δεν έχω καμία απολύτως ελπίδα...
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

Δημοσίευση από ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ »

PILOT έγραψε:
NASOSS έγραψε:

Β2680

ναι αλλα και τα κριτηρια ειναι διαφορετικα. Ασε που με βασει τα αποτελεσματα των ειδ. Φρ. Πολλα ατομα δεν εχουν επαγγελματικο διπλωμα.

Pilot, εν μερει εχεις δικιο αλλα ξεχνας οτι τα μορια στους εφ εκτοξευονται με αλλο τροπο. Πχ οι ειδικες δυναμεις περνουν 5 μορια, η μοτοσυκλετα 3 ενω περνουν μορια κ αυτοι με διπλωμα αυτοκινητου. Ισα βαρκα ισα πανια δηλαδη στη σουμα. Απλα ο ανταγωνισμος ειναι πιο μεγαλος στη πυροσβεστικη κ για αυτο θα ειναι κ πιο ψηλα οι βασεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες