Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Και απο2400 και πανω για την β' υπαρχουν πιθανοτητες
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Οι βάσεις στην Πυροσβεστική θα εκτοξευθούν στα ύψη... Θα έλεγα 2700+ για Α και 2850+ για Β.
handballer έγραψε:Οι βάσεις στην Πυροσβεστική θα εκτοξευθούν στα ύψη... Θα έλεγα 2700+ για Α και 2850+ για Β.
Καλημέρα handballer,
γιατί ανέβασες τα προγνωστικά;

Έχω Την εντύπωση σε Παλιότερο post σου έθετες Χαμηλότερα Τον Πήχη.
Τι άλλαξε κατά την γνώμη σου;
- NASOSS
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 81
με τίποτα αν αναλογιστούμε τις βάσεις των Ε. Φ και δεν λεω απο τον τελευταίο οι βάσεις για πυροσβεστική θα ειναι Α 2450handballer έγραψε:Οι βάσεις στην Πυροσβεστική θα εκτοξευθούν στα ύψη... Θα έλεγα 2700+ για Α και 2850+ για Β.
Β2680
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ 75% ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
ναι αλλα και τα κριτηρια ειναι διαφορετικα. Ασε που με βασει τα αποτελεσματα των ειδ. Φρ. Πολλα ατομα δεν εχουν επαγγελματικο διπλωμα.NASOSS έγραψε:με τίποτα αν αναλογιστούμε τις βάσεις των Ε. Φ και δεν λεω απο τον τελευταίο οι βάσεις για πυροσβεστική θα ειναι Α 2450handballer έγραψε:Οι βάσεις στην Πυροσβεστική θα εκτοξευθούν στα ύψη... Θα έλεγα 2700+ για Α και 2850+ για Β.
Β2680
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ 75% ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ
- handballer
- Συνταγματάρχης
φίλε μου μελετώντας τα απολυτήρια των φρουρών και τα επαγγελματικά τους διπλώματα + προεδρική φρουρά + εθελοντές + εποχικοί θεωρώ πως κάπου εκεί θα κυμανθούν οι βάσεις.Γιώργος Αθ. έγραψε:handballer έγραψε:Οι βάσεις στην Πυροσβεστική θα εκτοξευθούν στα ύψη... Θα έλεγα 2700+ για Α και 2850+ για Β.
Καλημέρα handballer,
Γεία σας παίδιά.
Έχω κάνει και εγω τα χαρτιά μου για την Πυροσβεστική και δεν έχω πολλά μόρια. Έχω ανατρέξει τις σελίδες και είδα οτι πολλοί έχετε αρκετά μόρια παραπάνω απο εμένα. Αλλά να είστε σίγουροι οτι τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα και υπάρχει μεγάλο ποσοστό αποτυχιάς. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θέλουν και αξίζουν να μπούνε στο σώμα αξιοκρατικά, μιάς για το τελευταίο κρατώ μια επιφύλαξη γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε ζούμε στην Ελλάδα τα οποία όλα γίνονται.
Έχω κάνει και εγω τα χαρτιά μου για την Πυροσβεστική και δεν έχω πολλά μόρια. Έχω ανατρέξει τις σελίδες και είδα οτι πολλοί έχετε αρκετά μόρια παραπάνω απο εμένα. Αλλά να είστε σίγουροι οτι τα αθλήματα είναι πολύ δύσκολα και υπάρχει μεγάλο ποσοστό αποτυχιάς. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θέλουν και αξίζουν να μπούνε στο σώμα αξιοκρατικά, μιάς για το τελευταίο κρατώ μια επιφύλαξη γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε ζούμε στην Ελλάδα τα οποία όλα γίνονται.
Μήπως θα ήταν εύκολο να μου πεις σε παρακαλώ τι μόρια έχω; Απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου 14,9
δίπλωμα μοτοσυκλέτας
δίπλωμα Γ κατηγορίας
άριστη γνώση Αγγλικών
δίπλωμα μοτοσυκλέτας
δίπλωμα Γ κατηγορίας
άριστη γνώση Αγγλικών
- handballer
- Συνταγματάρχης
Φυσικά φίλε μου... Τα μόριά που συγκεντρώνεις είναι 2290 στην Α κατηγορία με τα 420 άτομα.ΜΙΧ. Λ έγραψε: Μήπως θα ήταν εύκολο να μου πεις σε παρακαλώ τι μόρια έχω;Απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου 14,9
δίπλωμα μοτοσυκλέτας
δίπλωμα Γ κατηγορίας
άριστη γνώση Αγγλικών
handballer έγραψε:φίλε μου μελετώντας τα απολυτήρια των φρουρών και τα επαγγελματικά τους διπλώματα + προεδρική φρουρά + εθελοντές + εποχικοί θεωρώ πως κάπου εκεί θα κυμανθούν οι βάσεις.Γιώργος Αθ. έγραψε:handballer έγραψε:Οι βάσεις στην Πυροσβεστική θα εκτοξευθούν στα ύψη... Θα έλεγα 2700+ για Α και 2850+ για Β.
Καλημέρα handballer,
Ποιά είναι η γνώμη σου για κάποιον που συγκεντρώνει 2900 μόρια απο τεε;
Υπάρχει κίνδυνος να τον πετάξουν έξω οι εποχικοί που θα Συμμετάσχουν με τους πολίτες;
Ρωτάω εσένα, γιατί σε βλέπω ότι το κατέχεις.
Μια ερστηση. αν εχω γ δ και ε διπλομα ποσα μορια εχω;
Τι να πω εχω απογοητευτεί! Η αλήθεια είναι οτι περίμενα ενα θαυμα στη βάσης των Ειδικών Φρουρών αλλά έμεινα απ έξω...2290 μόρια (Α κατηγορία) Και εκεί. Για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής απο τις προβλέψεις που διαβάζω και πιστεύω ότι θα πέσουν και εδώ μέσα δεν έχω καμία απολύτως ελπίδα...
PILOT έγραψε:ναι αλλα και τα κριτηρια ειναι διαφορετικα. Ασε που με βασει τα αποτελεσματα των ειδ. Φρ. Πολλα ατομα δεν εχουν επαγγελματικο διπλωμα.NASOSS έγραψε:με τίποτα αν αναλογιστούμε τις βάσεις των Ε. Φ και δεν λεω απο τον τελευταίο οι βάσεις για πυροσβεστική θα ειναι Α 2450handballer έγραψε:Οι βάσεις στην Πυροσβεστική θα εκτοξευθούν στα ύψη... Θα έλεγα 2700+ για Α και 2850+ για Β.
Β2680
Pilot, εν μερει εχεις δικιο αλλα ξεχνας οτι τα μορια στους εφ εκτοξευονται με αλλο τροπο. Πχ οι ειδικες δυναμεις περνουν 5 μορια, η μοτοσυκλετα 3 ενω περνουν μορια κ αυτοι με διπλωμα αυτοκινητου. Ισα βαρκα ισα πανια δηλαδη στη σουμα. Απλα ο ανταγωνισμος ειναι πιο μεγαλος στη πυροσβεστικη κ για αυτο θα ειναι κ πιο ψηλα οι βασεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες