Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Καμια ελπιδα... Ουτε για επιλαχον (γνωμη μου) ...

εχεις 16.2 + 2 μηχανη + 3 γ = 21200 Εχεις κανα πτυχιο αγγλικων;

πολιτης 1

Ναι πρωτα θα διαλεξουν 320 ατομα που εχουν γ διπλωμα και πανω και μετα θα διαλεχθουν οι υπολοιποι.

micgeo83
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από micgeo83 »

Δυστηχως μονο αυτα εχω. Ευχαριστω
micgeo83
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από micgeo83 »

Ναι αλλα εγω εχω γ
πολιτης 1

Κοιτα τη αιτηση θα τη κανεις μη ακους τη λεω ποτε δε ξερεις!

υπαρχει περιπτωση οντως να πανε πολλοι ε. Φ λιμενικο Και να κοπουν πολλοι αθληματα οποτε με αυτο το σεναριο μπορει να μπεις.

Johnny

Δημοσίευση από Johnny »

πολιτης 1 έγραψε:Κοιτα τη αιτηση θα τη κανεις μη ακους τη λεω ποτε δε ξερεις!

υπαρχει περιπτωση οντως να πανε πολλοι ε. Φ λιμενικο Και να κοπουν πολλοι αθληματα οποτε με αυτο το σεναριο μπορει να μπεις.

απιθανο σενάριο για μενα

nik

Δημοσίευση από nik »

Παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση εγώ ντίνο για λεωφορείο στις 20 του μηνα και οποτε με την βεβαίωση περνώ τα μόρια η είναι υποχρεωτικό να παρουσιάσω το diploma μέχρι τέλος τις προκήρυξης (κάτι το οποιο είναι αδύνατο)
πολιτης 1

Ειναι δυσκολο αυτο που ρωτας πολλοι το χουμε απορια... Παρε τηλ αυριο η πηγαινε απ τη πυροσβεστικη μαθε και ενημερωσε μας.
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Μαλλον θε πρεπει να φτιαξουμε ξεχωριστη ενοτητα για τους υποψηφιους και των 2 κατηγοριων νομιζω οτι ειναι 70 απο ενιαιο και 30 απο τεε χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι η προκηρυξη δεν το αναφερνει
GIANNIS

Δημοσίευση από GIANNIS »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Μαλλον θε πρεπει να φτιαξουμε ξεχωριστη ενοτητα για τους υποψηφιους και των 2 κατηγοριων νομιζω οτι ειναι 70 απο ενιαιο και 30 απο τεε χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι η προκηρυξη δεν το αναφερνει

αυτό πάλι από που το είδες; Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο.

δεν ισχύει

Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από chris_alex »

KΑλησπέρα,
στο σύνολο των μορίων προστίθενται και 500 μορια ότι τελείωσες γενικά λύκειο ή όχι;
(απόφοιτος τεε) Εικόνα

Γιατι σε κάποιο σημείο αναφέρει πως :

Για τους υποψηφίους της παραγράφου 3 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α' 61) δεν
προσμετράται ο βαθμός του απολυτηρίου τίτλου σπουδών, αλλά στα μόρια που συγκεντρώνει ο
υποψήφιος κατ' εφαρμογή των ανωτέρω περιπτώσεων α΄ έως και ι΄ προστίθενται πέντε (5) μόρια
αν ο υποψήφιος είναι απόφοιτος Λυκείου ή τέσσερα (4) μόρια αν είναι απόφοιτος Γυμνασίου ή
δύο (2) μόρια αν είναι απόφοιτος κατώτερης βαθμίδας εκπαίδευσης
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Για τους εποχικους ισχυει αυτο φιλε μου σε λιγο θα τους δινουν και μορια αν τελιωσαν γυμνασιο δημοτικο αν εχουν δυο χερια δυο ποδια και δυο ματια ελεος... Οτι θελει Ο καθε παπουτσης κανει σε αυτη τη χωρα
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Πρεπει να βγαλουμε ενα καινουριο forum για να ψηφιζουμε για την βαση γιατι ειναι 2 κατηγοριες σιγουρα 70 % απο ενιαιο και 30 % απο τεε δηλ εχουμε 420 ατομα απο ενιαιο 180 απο τεε απο τους οποιους 60 %με διπλωμα γ κατηγορια και πανω δηλ 252 ατομα με διπλωμα γ κατηγορια και πανω και 168 χωρις διπλωμα απο το ενιαιο λυκειο και απο το τεε 108 ατομα με διπλωμα γ κατηγορια και πανω και 72 χωρις διπλωμα ετσι βγαινουν τα ποσοστα αν ξερει κανεις κατι περισσοτερο ας απαντησει. ευχαριστω
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Με τα μορια της τριτεκνιας γνωριζει καποιος τι γινεται τα παιρνουν ολοι η εχει οριο ηλικιας αγαμα και τετοια ας απαντησεις καποιος που εκανε τα χαρτια του αν γνωριζει
Βαγγ

Δημοσίευση από Βαγγ »

Πως είσαι τοσο σιγορος οτι διαζωριζονται αφου ουτε στην προκηρυξη το αναφερει αλλα ουτε εχεις κανει τα χαρτια σου. Παραπληροφορεις χωρις να εχεις ιδεα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης