Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Καμια ελπιδα... Ουτε για επιλαχον (γνωμη μου) ...

εχεις 16.2 + 2 μηχανη + 3 γ = 21200 Εχεις κανα πτυχιο αγγλικων;

πολιτης 1

Ναι πρωτα θα διαλεξουν 320 ατομα που εχουν γ διπλωμα και πανω και μετα θα διαλεχθουν οι υπολοιποι.

micgeo83
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από micgeo83 »

Δυστηχως μονο αυτα εχω. Ευχαριστω
micgeo83
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από micgeo83 »

Ναι αλλα εγω εχω γ
πολιτης 1

Κοιτα τη αιτηση θα τη κανεις μη ακους τη λεω ποτε δε ξερεις!

υπαρχει περιπτωση οντως να πανε πολλοι ε. Φ λιμενικο Και να κοπουν πολλοι αθληματα οποτε με αυτο το σεναριο μπορει να μπεις.

Johnny

Δημοσίευση από Johnny »

πολιτης 1 έγραψε:Κοιτα τη αιτηση θα τη κανεις μη ακους τη λεω ποτε δε ξερεις!

υπαρχει περιπτωση οντως να πανε πολλοι ε. Φ λιμενικο Και να κοπουν πολλοι αθληματα οποτε με αυτο το σεναριο μπορει να μπεις.

απιθανο σενάριο για μενα

nik

Δημοσίευση από nik »

Παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση εγώ ντίνο για λεωφορείο στις 20 του μηνα και οποτε με την βεβαίωση περνώ τα μόρια η είναι υποχρεωτικό να παρουσιάσω το diploma μέχρι τέλος τις προκήρυξης (κάτι το οποιο είναι αδύνατο)
πολιτης 1

Ειναι δυσκολο αυτο που ρωτας πολλοι το χουμε απορια... Παρε τηλ αυριο η πηγαινε απ τη πυροσβεστικη μαθε και ενημερωσε μας.
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Μαλλον θε πρεπει να φτιαξουμε ξεχωριστη ενοτητα για τους υποψηφιους και των 2 κατηγοριων νομιζω οτι ειναι 70 απο ενιαιο και 30 απο τεε χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι η προκηρυξη δεν το αναφερνει
GIANNIS

Δημοσίευση από GIANNIS »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Μαλλον θε πρεπει να φτιαξουμε ξεχωριστη ενοτητα για τους υποψηφιους και των 2 κατηγοριων νομιζω οτι ειναι 70 απο ενιαιο και 30 απο τεε χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι η προκηρυξη δεν το αναφερνει

αυτό πάλι από που το είδες; Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο.

δεν ισχύει

Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από chris_alex »

KΑλησπέρα,
στο σύνολο των μορίων προστίθενται και 500 μορια ότι τελείωσες γενικά λύκειο ή όχι;
(απόφοιτος τεε) Εικόνα

Γιατι σε κάποιο σημείο αναφέρει πως :

Για τους υποψηφίους της παραγράφου 3 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α' 61) δεν
προσμετράται ο βαθμός του απολυτηρίου τίτλου σπουδών, αλλά στα μόρια που συγκεντρώνει ο
υποψήφιος κατ' εφαρμογή των ανωτέρω περιπτώσεων α΄ έως και ι΄ προστίθενται πέντε (5) μόρια
αν ο υποψήφιος είναι απόφοιτος Λυκείου ή τέσσερα (4) μόρια αν είναι απόφοιτος Γυμνασίου ή
δύο (2) μόρια αν είναι απόφοιτος κατώτερης βαθμίδας εκπαίδευσης
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Για τους εποχικους ισχυει αυτο φιλε μου σε λιγο θα τους δινουν και μορια αν τελιωσαν γυμνασιο δημοτικο αν εχουν δυο χερια δυο ποδια και δυο ματια ελεος... Οτι θελει Ο καθε παπουτσης κανει σε αυτη τη χωρα
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Πρεπει να βγαλουμε ενα καινουριο forum για να ψηφιζουμε για την βαση γιατι ειναι 2 κατηγοριες σιγουρα 70 % απο ενιαιο και 30 % απο τεε δηλ εχουμε 420 ατομα απο ενιαιο 180 απο τεε απο τους οποιους 60 %με διπλωμα γ κατηγορια και πανω δηλ 252 ατομα με διπλωμα γ κατηγορια και πανω και 168 χωρις διπλωμα απο το ενιαιο λυκειο και απο το τεε 108 ατομα με διπλωμα γ κατηγορια και πανω και 72 χωρις διπλωμα ετσι βγαινουν τα ποσοστα αν ξερει κανεις κατι περισσοτερο ας απαντησει. ευχαριστω
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Με τα μορια της τριτεκνιας γνωριζει καποιος τι γινεται τα παιρνουν ολοι η εχει οριο ηλικιας αγαμα και τετοια ας απαντησεις καποιος που εκανε τα χαρτια του αν γνωριζει
Βαγγ

Δημοσίευση από Βαγγ »

Πως είσαι τοσο σιγορος οτι διαζωριζονται αφου ουτε στην προκηρυξη το αναφερει αλλα ουτε εχεις κανει τα χαρτια σου. Παραπληροφορεις χωρις να εχεις ιδεα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης