το απολυτήριο επι 100. Οσοι εχουν Διπλωμα κατηγοριας δ ή ε εχουν 500 μορια.NIK έγραψε:Καλησπερα εχω απολυτηριο 12.2 για τα μορια θα προσθεσω ακομα 500 γιατι δεν καταλαβα τι παιζει με το απολυτηριο
Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 23
Τοτε τι ελεγε η προκηρυξη αν ο υποψηφιος ειναι αποφοιτος λυκειου προστιθενται 5 μορια
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Αυτο ειναι για τους εποχιακους.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
/forum/forum_posts.asp?TID=8838 Ψηφιστε
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Καλησπέρα σε όλους.
Ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση την οποία δεν βρήκα σε προηγούμενα ποστ (ίσως να έχει ξανααναφερθεί αλλά να μου ξέφυγε εμένα).
"Το 60% των
θέσεων που προκηρύσσονται για την κατηγορία αυτή καλύπτεται από υποψήφιους οι οποίοι
κατέχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ΄ Κατηγορίας και άνω"
Με βάση το παραπάνω κείμενο (σελ.2 κάτω-κάτω στην προκήρυξη) , καταλαβαίνω πως για τις 600 θέσεις ιδιωτών θα βγούν 2 ξεχωριστές λίστες επιτυχόντων, η πρώτη με 360 θέσεις για κατόχους Γ' κατηγορίας και άνω και η δεύτερη για 240 θέσεις για ιδιώτες χωρίς τα άνωθεν διπλώματα.
Αν δλδ το έχω καταλάβει σωστά, αλλάζουν τα δεδομένα για τους μη-κατόχους επαγγελματικού διπλώματος, καθώς θα μπούν σε ξεχωριστή κατηγορία.
Οπότε τα 2500 μόρια για κάποιον χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας, απο εκεί που τον έκαναν επιλαχόντα στην καλύτερη περίπτωση (αν μιλούσαμε για 600 κοινές θέσεις), θεωρώ οτι του δίνουν πλέον αυξημένες πιθανότητες να είναι στους επιτυχόντες.
Ζητάω συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά, αν κάποιος πιστεύει οτι έχω καταλάβει κάτι λάθος στην προκήρυξη θα ήθελα να το ξεδιαλύνει !
Ευχαριστώ εκ νέου και καλό κουράγιο σε όλους!
Ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση την οποία δεν βρήκα σε προηγούμενα ποστ (ίσως να έχει ξανααναφερθεί αλλά να μου ξέφυγε εμένα).
"Το 60% των
θέσεων που προκηρύσσονται για την κατηγορία αυτή καλύπτεται από υποψήφιους οι οποίοι
κατέχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ΄ Κατηγορίας και άνω"
Με βάση το παραπάνω κείμενο (σελ.2 κάτω-κάτω στην προκήρυξη) , καταλαβαίνω πως για τις 600 θέσεις ιδιωτών θα βγούν 2 ξεχωριστές λίστες επιτυχόντων, η πρώτη με 360 θέσεις για κατόχους Γ' κατηγορίας και άνω και η δεύτερη για 240 θέσεις για ιδιώτες χωρίς τα άνωθεν διπλώματα.
Αν δλδ το έχω καταλάβει σωστά, αλλάζουν τα δεδομένα για τους μη-κατόχους επαγγελματικού διπλώματος, καθώς θα μπούν σε ξεχωριστή κατηγορία.
Οπότε τα 2500 μόρια για κάποιον χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας, απο εκεί που τον έκαναν επιλαχόντα στην καλύτερη περίπτωση (αν μιλούσαμε για 600 κοινές θέσεις), θεωρώ οτι του δίνουν πλέον αυξημένες πιθανότητες να είναι στους επιτυχόντες.
Ζητάω συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά, αν κάποιος πιστεύει οτι έχω καταλάβει κάτι λάθος στην προκήρυξη θα ήθελα να το ξεδιαλύνει !
Ευχαριστώ εκ νέου και καλό κουράγιο σε όλους!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
διάβασε και κανένα παλιο post.NIK έγραψε: Τοτε τι ελεγε η προκηρυξη αν ο υποψηφιος ειναι αποφοιτος λυκειου προστιθενται 5 μορια
Με 2150 μορια να κανω τα χαρτια ή να το αφησω καλυτερα;
Διαβασα παραπανω για τις κατηγοριες των λυκειων, στο φεκ αναφερει πως τα απολυτηρια χωριζονται οπως στους ειδικους φρουρους, απλως δεν το αναφερει στην προκηρυξη, μην νομιζετε πως το τεε θα ειναι σαν το ενιαιο
- handballer
- Συνταγματάρχης
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δύσκολα. Κάνε τα χαρτιά σου όμως. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.george έγραψε: Με 2150 μορια να κανω τα χαρτια ή να το αφησω καλυτερα;
Θελω να κανω 3 ερωτησεις1ον υπαρχει α και β κατηγορια αναλογα με το απολυτιριο;
2ον τι γινετε με την τριτεκνια; Υπαρχουν ορια η οχι; \
3ον εχω βεβαιωση οτι εχω lower αλλα το ποστοποιητικο θα το εχω τελος σεμπτεμβρη θα τα παρω τα μορια;
βγαζω 2658 (χωρις τριτεκνια και lower)
2ον τι γινετε με την τριτεκνια; Υπαρχουν ορια η οχι; \
3ον εχω βεβαιωση οτι εχω lower αλλα το ποστοποιητικο θα το εχω τελος σεμπτεμβρη θα τα παρω τα μορια;
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
με 2658 εισαι καλα.jimmis23 έγραψε:Θελω να κανω 3 ερωτησεις1ον υπαρχει α και β κατηγορια αναλογα με το απολυτιριο;
2ον τι γινετε με την τριτεκνια; Υπαρχουν ορια η οχι;\
Μαγκες με 2533 τι λετε εχω ελπιδες η' θα φαμε ακυρο
Παιδια αν δεχτουν βεβαιωση για το γ το οποιο δινω μες το σεπτεμβρη εχω 26.300 μορια για καλη θεση επιλαχοντα εχω ελπιδες; Η τζαμπα θα λιωσουμε πανε ελα υγειονομικα γιατι θα τα κανω παντου τα χαρτια
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Παντος για μενα... Οταν ημουν εξω απο το !@!#!@$#! Ακινητος...
πολυ ελεγαν για τα μορια... Κ πολυ τσολιαδες θα κανουν τα χαρτια τους...
πιστευω οτι θα ειναι στη β πολυ πανω απο 2700 η βαση, με την λογικη οτι ολοι πλεον
εχουμε διπλωματα κ πτυχια... Κ ειδικες δυναμεις...
πολυ ελεγαν για τα μορια... Κ πολυ τσολιαδες θα κανουν τα χαρτια τους...
πιστευω οτι θα ειναι στη β πολυ πανω απο 2700 η βαση, με την λογικη οτι ολοι πλεον
εχουμε διπλωματα κ πτυχια... Κ ειδικες δυναμεις...
- handballer
- Συνταγματάρχης
στη β?chaniacitygr έγραψε: Παντος για μενα... Οταν ημουν εξω απο το !@!#!@$#! Ακινητος... Πολυ ελεγαν για τα μορια... Κ πολυ τσολιαδες θα κανουν τα χαρτια τους... Πιστευω οτι θα ειναι στη β πολυ πανω απο 2700 η βαση, με την λογικη οτι ολοι πλεον εχουμε διπλωματα κ πτυχια... Κ ειδικες δυναμεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες