Ποιο σώμα ασφαλείας προτιμάτε;

Αστυνομία, ειδικοί φρουροί, ΕΚΑΜ, λιμενικό, πυροσβέστες κ.λπ
Κλειδωμένο

Ποιο απο τα 3 σωματα ασφαλειας θα προτιμησετε?

Το δημοψήφισμα λήγει την Κυρ Σεπ 18, 2016 4:08 pm

Αστυνομία
1114
45%
Λιμενικό
661
27%
Πυροσβεστική
713
29%

Σύνολο ψήφων: 2488

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από electrolisa »

Παντα σε περιπτωση που περασετε σε παραπανω απο ενα!

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από greko_27 »

Και να μην περασει καποιος πυροσβεστικη για μενα θεωρηται the best σωμα
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

Εαν και ειμαι ΕΦ θα προτιμουσα πυροσβεστικη γιατι πιστευω υπαρχει περισσοτερη οργανωση.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Ναι δεν λεω καλιτερη η πυροσβεστικη, αλλα το 5ετης δεν σου λεει κατι;
στα αλλα 2 σωματα μπηκες κ ηρεμησες, πυροσβεστικη θα σε χωνουν συνεχεια κ δεν θα μιλας για να μη σου κανουν κακη αναφορα!(δες εποπ τελευταια σειρα τα ιδια τους απειλουν!)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Greek_Army »

chaniacitygr έγραψε:Ναι δεν λεω καλιτερη η πυροσβεστικη, αλλα το 5ετης δεν σου λεει κατι;
στα αλλα 2 σωματα μπηκες κ ηρεμησες, πυροσβεστικη θα σε χωνουν συνεχεια κ δεν θα μιλας για να μη σου κανουν κακη αναφορα!(δες εποπ τελευταια σειρα τα ιδια τους απειλουν!)

Και οι ειδικοί φρουροί 5ετης είναι.
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Πουθενα στην προκυρηξη δεν αναφερει για 5ετη! Εκτος αν δεν το ειδα.
αν ειδες πες σελιδα να το διαβασω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Greek_Army »

chaniacitygr έγραψε:Πουθενα στην προκυρηξη δεν αναφερει για 5ετη! Εκτος αν δεν το ειδα.
αν ειδες πες σελιδα να το διαβασω

VIII. Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Δ Ι Α Τ Α Ξ Ε Ι Σ
1. Οι Ειδικοί Φρουροί αποτελούν ιδιαίτερη κατηγορία προσωπικού της
Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο προσλαμβάνεται με σχέση δημοσίου δικαίου επί
πενταετή θητεία. Μετά τη συμπλήρωση πενταετούς θητείας, στην οποία
περιλαμβάνεται και ο χρόνος βασικής εκπαίδευσης, μπορούν να παραμείνουν
μόνιμα στο Σώμα, ύστερα από αίτησή τους και εφόσον κριθούν ικανοί από τα
αρμόδια συμβούλια, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Π. Δ.303/2003 (Φ. Ε. Κ. Α΄-257).

Giorgos

Δημοσίευση από Giorgos »

Απλα στην Πυροσβεστικη θεωρητικα δεν κυνδυνευεις τοσο απ'οτι στους Ε. Φ διοτι δεν υπαρχουν οπλα. Υπαρχει η φωτια βεβαια. Θεωρητικα, παντου υπαρχει κινδυνος.
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Οκ δεν το ειχα προσεξει...
καθε επαγγελμα εχει τα καλα του κ τα κακα του... Αλλα πιστευω οποιος καταδρομεας μπει θα προτιμησει ΕΦ γιατι του αρεσουν τα οπλα...

επισης αν δεν κανω λαθος οι ΕΦ περνουν κ κατι εξτρα επιδοματα... Κ τουλαχιστον για εμας εδω χανια τα παιδια ερχονται Κρητη μετα απο 4χρονια...

(απορω ποιος !@#$ ψηφισε τοσες φορες στην πυροσβεστικη!)
Παναγιώτης Α.

Δημοσίευση από Παναγιώτης Α. »

Παιδιά, εγώ αν είχα δικαίωμα επιλογής θα διάλεγα χαλαρά Πυροσβεστική. Για πολλούς και διάφορους λόγους:

1) Είναι πιο ακίνδυνα στην Πυροσβεστική, δεν κινδυνεύεις να φάς καμιά σφαίρα και δεν έχεις να ασχοληθείς με όλη την βρωμιά που κυκλοφορεί (αλλοδαπούς, ναρκομανής κτλ)

2) Έχεις περισσότερα περιθώρια για βαθμολογική εξέλιξη, μπορείς να γίνεις Αξιωματικός σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (νομίζω 5ετια) και να φτάσεις και πολύ ψηλά στην κλίμακα, σε σχέση με τους Ε. Φ. Που στα 8 χρόνια γίνεσαι μόλις Αστυφύλακας

3) Παίρνεις μετάθεση να πας στο σπίτι σου πιο εύκολα και πιο γρήγορα, στην Αστυνομία για να πάρεις μετάθεση θα περάσουν πολλά έτη, ο ξαδερφός μου είναι ήδη 11 χρόνια στην Αθήνα και ακόμα δεν τα 'χει καταφέρει να συγκεντρώσει τα απαραίτητα μόρια για να φύγει, παίρνει μισθό 1000 ευρώ με 11 έτη προυπηρεσίας και ίσα ίσα που βγαίνει οικονομιακα και ζει μονος του, εαν ειχε και οικογενεια...

4) Καμία σχέση η υπηρεσία στην Πυροσβεστική με αυτή στην Αστυνομία (Ε. Φ.) Στην Πυροσβεστική ξέρεις τι δουλεύεις από σήμερα μέχρι και δεν ξέρω και εγώ πότε, μπαίνεις υπηρεσία 2 μέρες και τις υπόλοιπες 2 είσαι σπίτι σου. Στους Ε. Φ. Δουλεύεις σήμερα και κάθε μέρα σε αλλάζουν και βάρδια και πρέπει να πάρεις τηλ για να δεις τι δουλευεις, μία πρωι, μια βραδυ, μια μεσημέρι και αν δεν έχουν και άτομα δουλεύεις και δεν παίρνεις και ρεπό.

5) Τα λεφτά είναι πάνω κάτω τα ίδια και στα δύο σώματα με την κλίμακα να γέρνει υπερ της Πυροσβεστικής και πάλι. Αρχικά μεν είναι λίγο πολύ τα ίδια, αλλά όσο παιρνούν τα χρόνια δε οι βαθμοί είναι αυτοί που σου δίνουν και περισσότερα κατά βάση. Στην Πυροσβεστική στα 8 χρόνια θα χεις ήδη ανέβει 2 βαθμούς ενώ στους Ε. Φ. Στα 8 χρόνια θα χεις γίνει Αστυφύλακας, δηλαδή θα παίρνεις τα ίδια λεφτά που έπαιρνες ως Ε. Φ. Απλά θα χεις πλέον και ανακριτικά καθήκοντα και που και που ίσως σε βάζουν να κάνεις υπηρεσία γραφείου (αν και βάζουν κοπέλες πιο πολύ)

Και κάτι άλλο που άκουσα για τα αγωνίσματα, για να έχετε περάσει και στους Ε. Φ. Και στην Πυροσβεστική πάει να πεί πως περάσατε επιτυχώς τα αγωνίσματα των Ε. Φ. Τα αγωνίσματα της Πυροσβεστικής λιγο πολύ τα ίδια είναι, δεν θα 'χετε κανένα πρόβλημα. Όσον αφορά για την δοκό ισοροπίας που φοβάστε... Δεν νομίζω να πέσετε, χωράνε σχεδον 2 πατούσες πάνω Εικόνα ! Κάνετε και 3 στάσεις κιολλας κατα την διαδρομη, αυτο βοηθάει την ισορροπια!Εικόνα

Μακάρι να πέρναγα και Πυροσβεστική (αν και κατεθεσα χαρτια), εκεί θα διάλεγα να πάω χωρις συζητηση! Τώρα θα βαράω "σκοπετάκι" στους Ε. Φ. Και οι Πυροσβεστες θα παιζουν "ταβλι" Στο γραφειο Εικόνα

Είναι το επάγγελμα που θα κάνετε όλη σας την ζωή, επιλέξτε το καλύτερο για εσάς, όσοι περνάτε και Ε. Φ. Και Πυροσβέστες, σκεφτείτε τι θελετε, ειναι επιλογη ζωης...

chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chris1561985 »

Παιδιά, εγώ αν είχα δικαίωμα επιλογής θα διάλεγα χαλαρά Πυροσβεστική. Για πολλούς και διάφορους λόγους:

1) Είναι πιο ακίνδυνα στην Πυροσβεστική, δεν κινδυνεύεις να φάς καμιά σφαίρα και δεν έχεις να ασχοληθείς με όλη την βρωμιά που κυκλοφορεί (αλλοδαπούς, ναρκομανής κτλ)

2) Έχεις περισσότερα περιθώρια για βαθμολογική εξέλιξη, μπορείς να γίνεις Αξιωματικός σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (νομίζω 5ετια) και να φτάσεις και πολύ ψηλά στην κλίμακα, σε σχέση με τους Ε. Φ. Που στα 8 χρόνια γίνεσαι μόλις Αστυφύλακας

3) Παίρνεις μετάθεση να πας στο σπίτι σου πιο εύκολα και πιο γρήγορα, στην Αστυνομία για να πάρεις μετάθεση θα περάσουν πολλά έτη, ο ξαδερφός μου είναι ήδη 11 χρόνια στην Αθήνα και ακόμα δεν τα 'χει καταφέρει να συγκεντρώσει τα απαραίτητα μόρια για να φύγει, παίρνει μισθό 1000 ευρώ με 11 έτη προυπηρεσίας και ίσα ίσα που βγαίνει οικονομιακα και ζει μονος του, εαν ειχε και οικογενεια...

4) Καμία σχέση η υπηρεσία στην Πυροσβεστική με αυτή στην Αστυνομία (Ε. Φ.) Στην Πυροσβεστική ξέρεις τι δουλεύεις από σήμερα μέχρι και δεν ξέρω και εγώ πότε, μπαίνεις υπηρεσία 2 μέρες και τις υπόλοιπες 2 είσαι σπίτι σου. Στους Ε. Φ. Δουλεύεις σήμερα και κάθε μέρα σε αλλάζουν και βάρδια και πρέπει να πάρεις τηλ για να δεις τι δουλευεις, μία πρωι, μια βραδυ, μια μεσημέρι και αν δεν έχουν και άτομα δουλεύεις και δεν παίρνεις και ρεπό.

5) Τα λεφτά είναι πάνω κάτω τα ίδια και στα δύο σώματα με την κλίμακα να γέρνει υπερ της Πυροσβεστικής και πάλι. Αρχικά μεν είναι λίγο πολύ τα ίδια, αλλά όσο παιρνούν τα χρόνια δε οι βαθμοί είναι αυτοί που σου δίνουν και περισσότερα κατά βάση. Στην Πυροσβεστική στα 8 χρόνια θα χεις ήδη ανέβει 2 βαθμούς ενώ στους Ε. Φ. Στα 8 χρόνια θα χεις γίνει Αστυφύλακας, δηλαδή θα παίρνεις τα ίδια λεφτά που έπαιρνες ως Ε. Φ. Απλά θα χεις πλέον και ανακριτικά καθήκοντα και που και που ίσως σε βάζουν να κάνεις υπηρεσία γραφείου (αν και βάζουν κοπέλες πιο πολύ)

Και κάτι άλλο που άκουσα για τα αγωνίσματα, για να έχετε περάσει και στους Ε. Φ. Και στην Πυροσβεστική πάει να πεί πως περάσατε επιτυχώς τα αγωνίσματα των Ε. Φ. Τα αγωνίσματα της Πυροσβεστικής λιγο πολύ τα ίδια είναι, δεν θα 'χετε κανένα πρόβλημα. Όσον αφορά για την δοκό ισοροπίας που φοβάστε... Δεν νομίζω να πέσετε, χωράνε σχεδον 2 πατούσες πάνω Εικόνα ! Κάνετε και 3 στάσεις κιολλας κατα την διαδρομη, αυτο βοηθάει την ισορροπια!Εικόνα

Μακάρι να πέρναγα και Πυροσβεστική (αν και κατεθεσα χαρτια), εκεί θα διάλεγα να πάω χωρις συζητηση! Τώρα θα βαράω "σκοπετάκι" στους Ε. Φ. Και οι Πυροσβεστες θα παιζουν "ταβλι" Στο γραφειο Εικόνα

Είναι το επάγγελμα που θα κάνετε όλη σας την ζωή, επιλέξτε το καλύτερο για εσάς, όσοι περνάτε και Ε. Φ. Και Πυροσβέστες, σκεφτείτε τι θελετε, ειναι επιλογη ζωης...

Φιλε μου βαζω το χερι μ στην φωτια οτι εισαι επιλαχωντας ειδικος φρουρος... Τυχαιο. Δεν νομιζω... Εικόνα
Παναγιώτης Α.

Δημοσίευση από Παναγιώτης Α. »

Αν παρατηρησατε καλα το ταβλι το χω βαλει σε εισαγωγικα, που παει να πει πως το εννοω μεταφορικα! Επιτυχων ειμαι Ε. Φ. Οπως ειπα εκανα και τα χαρτια μου και στην Πυροσβεστικη αλλα εκει βγηκα πανω απο 2000 σειρα δηλαδη απετυχα! Σαββατο ορκιζομαστε εμεις και απο Τριτη μπαινουμε στις σχολες. Καλη σταδιοδρομια σε ολους οτι αποφασισετε να κανετε, εγω απλα αυτο που εκανα ηταν να πω την γνωμη μου επι του θεματος. Η Πυροσβεστικη ειναι μακραν καλυτερη απο την Αστυνομια και τους Ε. Φ. ρωτηστε και κανα αστυνομικο Ε. Φ. Να δειτε οτι τα ιδια θα πει παιδες...
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chris1561985 »

Παναγιώτης Α. έγραψε:Αν παρατηρησατε καλα το ταβλι το χω βαλει σε εισαγωγικα, που παει να πει πως το εννοω μεταφορικα! Επιτυχων ειμαι Ε. Φ. Οπως ειπα εκανα και τα χαρτια μου και στην Πυροσβεστικη αλλα εκει βγηκα πανω απο 2000 σειρα δηλαδη απετυχα! Σαββατο ορκιζομαστε εμεις και απο Τριτη μπαινουμε στις σχολες. Καλη σταδιοδρομια σε ολους οτι αποφασισετε να κανετε, εγω απλα αυτο που εκανα ηταν να πω την γνωμη μου επι του θεματος. Η Πυροσβεστικη ειναι μακραν καλυτερη απο την Αστυνομια και τους Ε. Φ. Ρωτηστε και κανα αστυνομικο Ε. Φ. Να δειτε οτι τα ιδια θα πει παιδες...

φιλε τοτε δεν εχει νοημα να το συζηταμε αλλο... Απο την στιγμη που μπαινεται τριτη ανοιξαν τουλαχιστον 180 θεσεις επιλαχωντες στην πυροσβεστικη. Τα ειδα εγω εναν προς εναν.:) καλη επιτυχια και σε εσας φιλε μου!
hackertom
Ανθυπολοχαγός
Ανθυπολοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από hackertom »

Παναγιώτης Α. έγραψε:Αν παρατηρησατε καλα το ταβλι το χω βαλει σε εισαγωγικα, που παει να πει πως το εννοω μεταφορικα! Επιτυχων ειμαι Ε. Φ. Οπως ειπα εκανα και τα χαρτια μου και στην Πυροσβεστικη αλλα εκει βγηκα πανω απο 2000 σειρα δηλαδη απετυχα! Σαββατο ορκιζομαστε εμεις και απο Τριτη μπαινουμε στις σχολες. Καλη σταδιοδρομια σε ολους οτι αποφασισετε να κανετε, εγω απλα αυτο που εκανα ηταν να πω την γνωμη μου επι του θεματος. Η Πυροσβεστικη ειναι μακραν καλυτερη απο την Αστυνομια και τους Ε. Φ. Ρωτηστε και κανα αστυνομικο Ε. Φ. Να δειτε οτι τα ιδια θα πει παιδες...

Δεν μπορείς να ρισκάρεις όμως μια σίγουρη θέση με μια θέση να "παίζετε" σε εποχές που ζούμε! Φυσικά αν έχουμε την επιλογή να κάνουμε και τα αθλήματα τις πυροσβεστικής χωρίς να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στους Ε. Φ εννοήτε πως θα το κάνουμε...

Αλλά το βλέπω πολύ χλωμό κάτι τέτοιο, αν μπούμε στην σχολή πάπαλα μετά καλώς η κακώς.
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες