Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

PILOT έγραψε:
hackertom έγραψε:
PILOT έγραψε:
μαρια έγραψε:Σίγουρη δεν είμαι γι' αυτό και ρωτάω... Δεν γίνεται όλοι νε λέτε ότι εκδίδει και μόνο εγώ ότι δεν εκδίδει... Βασικό ερώτημα: Όταν λέτε βεβαιώσεις, εννοείτε από την εκάστοτε σχολή ή από το υπουργείο... Τώρα πάνω στο ερώτημά σου σου λέω ότι στην τελική αν δεν προλάβω με το δ, να έχω να δείξω κάτι... Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το δεχτούν ένα χαρτί από ιδιώτη... Έχει νομική ισχύ; Μακάρι να κάνω λάθος... Ενώ από το υπουργείο κάτι γίνεται...
μονο χαρτι απο το υπουργειο...
Που το βασίζεις αυτό που λες; Για ειδικούς φρουρούς το γράφει ξεκάθαρα οτι παίρνει βεβαιώσεις εδω τι; Είναι απο άλλη χώρα η προκήρυξη αυτή; Εχει βγεί με άλλους νόμους;
ρωτισα στην σχολη οδηγων και μου ειπαν οτι Η βεβαιωση απο το υπουργειο μετραει. Ειναι σαν να το εχεις εφοσον εχεις περασει τις εξετεσης.
νομίζω ότι τώρα κλείνει το υπουργείο για κάποιες μέρες και δεν έχει ούτε θεωρία ούτε παραστάσεις.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

Που την παίρνεις αυτήν την βεβαίωση από το υπουργείο; ΕΑΝ κάποιος δεν είναι από Αθήνα.
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Από την Νομαρχία; Εγώ από εκεί είχα πάρει το Β θυμάμαι κάααααααααποτε...
DIM

Δημοσίευση από DIM »

Παιδιά, τι κάνετε... Χαίρομαι που συμμετέχω και εγώ στην παρέα σας... Έχω 2620 μόρια περίπου... Είναι καλά; Γιατί όλοι μου λένε να μην κανω καν το ταξίδι και κάνω τα χαρτιά μου... Δεν λέω ότι είναι και σούπερ αλλά δεν είμαι και για κλάματα...
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από vag_21 »

DIM έγραψε:Παιδιά, τι κάνετε... Χαίρομαι που συμμετέχω και εγώ στην παρέα σας... Έχω 2620 μόρια περίπου... Είναι καλά; Γιατί όλοι μου λένε να μην κανω καν το ταξίδι και κάνω τα χαρτιά μου... Δεν λέω ότι είναι και σούπερ αλλά δεν είμαι και για κλάματα...

eisai mesa

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

DIM έγραψε: Παιδιά, τι κάνετε... Χαίρομαι που συμμετέχω και εγώ στην παρέα σας... Έχω 2620 μόρια περίπου... Είναι καλά; Γιατί όλοι μου λένε να μην κανω καν το ταξίδι και κάνω τα χαρτιά μου... Δεν λέω ότι είναι και σούπερ αλλά δεν είμαι και για κλάματα...
A ή Β είσαι; Τι κατηγορία; Γιατί εάν είσαι Α και σου λένε έτσι... Τότε αυτοί που στο λένε είναι αχαρακτήριστοι... Εάν πάλι είσαι Β μάλλον κάτσε εκεί που είσαι...
DIM

Δημοσίευση από DIM »

Να ζησεις χιλια χρονια!

Τι εννοείς α; Ή β; Πολίτης ή εποχικός; Ή φιλαράκι μπερδεψες τις προκηρύξεις; Χιχιχιιχιχιχι!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

DIM έγραψε: Να ζησεις χιλια χρονια! Τι εννοείς α; Ή β; Πολίτης ή εποχικός; Ή φιλαράκι μπερδεψες τις προκηρύξεις; Χιχιχιιχιχιχι!
φιλαράκι σόρρυ νόμιζα ήμουν στο θέμα των φρουρών. Γράψε λάθος. Έχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ σίγουρα επιλαχών και βλέπεις. να το κάνεις το ταξίδι
Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

Σ'ευχαριστώ πολύ!Μου 'δωσες ψυχολογικές ανάσες!

PILOT
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από PILOT »

Παιδια μηπως γνωριζει καποιος τι πιθανοτητες εχω με 2520 μορια. Ευχαριστω εκ τον πρωτερων.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

PILOT έγραψε: Παιδια μηπως γνωριζει καποιος τι πιθανοτητες εχω με 2520 μορια. Ευχαριστω εκ τον πρωτερων.

Επιλαχών θα έλεγα... Εκτιμήσεις πάντα...
DIM

Δημοσίευση από DIM »

Γιώργο πες μου απολυτηριο. Και που μένεις... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

DIM έγραψε: Γιώργο πες μου απολυτηριο. Και που μένεις... Εικόνα
Μήπως να κάναμε και ένα θέμα με ψηφοφορία για τις βάσεις στην Πυροσβεστική; Τι λέτε; Πιστεύω θα βοηθούσε λίγο...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

handballer έγραψε:
DIM έγραψε: Γιώργο πες μου απολυτηριο. Και που μένεις... Εικόνα
Μήπως να κάναμε και ένα θέμα με ψηφοφορία για τις βάσεις στην Πυροσβεστική; Τι λέτε; Πιστεύω θα βοηθούσε λίγο...

Συμφωνώ και εγώ καλύτερα να γίνει μια ψηφοφορία παρά να ποστάρουμε εδω μέσα νούμερα.

Για την ψηφοφορία στην πυροσβεστική ΕΔΩ
NIK

Δημοσίευση από NIK »

Καλησπερα εχω απολυτηριο 12.2 για τα μορια θα προσθεσω ακομα 500 γιατι δεν καταλαβα τι παιζει με το απολυτηριο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες