νομίζω ότι τώρα κλείνει το υπουργείο για κάποιες μέρες και δεν έχει ούτε θεωρία ούτε παραστάσεις.PILOT έγραψε:ρωτισα στην σχολη οδηγων και μου ειπαν οτι Η βεβαιωση απο το υπουργειο μετραει. Ειναι σαν να το εχεις εφοσον εχεις περασει τις εξετεσης.hackertom έγραψε:Που το βασίζεις αυτό που λες; Για ειδικούς φρουρούς το γράφει ξεκάθαρα οτι παίρνει βεβαιώσεις εδω τι; Είναι απο άλλη χώρα η προκήρυξη αυτή; Εχει βγεί με άλλους νόμους;PILOT έγραψε:μονο χαρτι απο το υπουργειο...μαρια έγραψε:Σίγουρη δεν είμαι γι' αυτό και ρωτάω... Δεν γίνεται όλοι νε λέτε ότι εκδίδει και μόνο εγώ ότι δεν εκδίδει... Βασικό ερώτημα: Όταν λέτε βεβαιώσεις, εννοείτε από την εκάστοτε σχολή ή από το υπουργείο... Τώρα πάνω στο ερώτημά σου σου λέω ότι στην τελική αν δεν προλάβω με το δ, να έχω να δείξω κάτι... Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το δεχτούν ένα χαρτί από ιδιώτη... Έχει νομική ισχύ; Μακάρι να κάνω λάθος... Ενώ από το υπουργείο κάτι γίνεται...
Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Που την παίρνεις αυτήν την βεβαίωση από το υπουργείο; ΕΑΝ κάποιος δεν είναι από Αθήνα.
Από την Νομαρχία; Εγώ από εκεί είχα πάρει το Β θυμάμαι κάααααααααποτε...
Παιδιά, τι κάνετε... Χαίρομαι που συμμετέχω και εγώ στην παρέα σας... Έχω 2620 μόρια περίπου... Είναι καλά; Γιατί όλοι μου λένε να μην κανω καν το ταξίδι και κάνω τα χαρτιά μου... Δεν λέω ότι είναι και σούπερ αλλά δεν είμαι και για κλάματα...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
DIM έγραψε:Παιδιά, τι κάνετε... Χαίρομαι που συμμετέχω και εγώ στην παρέα σας... Έχω 2620 μόρια περίπου... Είναι καλά; Γιατί όλοι μου λένε να μην κανω καν το ταξίδι και κάνω τα χαρτιά μου... Δεν λέω ότι είναι και σούπερ αλλά δεν είμαι και για κλάματα...
eisai mesa
- handballer
- Συνταγματάρχης
A ή Β είσαι; Τι κατηγορία; Γιατί εάν είσαι Α και σου λένε έτσι... Τότε αυτοί που στο λένε είναι αχαρακτήριστοι... Εάν πάλι είσαι Β μάλλον κάτσε εκεί που είσαι...DIM έγραψε: Παιδιά, τι κάνετε... Χαίρομαι που συμμετέχω και εγώ στην παρέα σας... Έχω 2620 μόρια περίπου... Είναι καλά; Γιατί όλοι μου λένε να μην κανω καν το ταξίδι και κάνω τα χαρτιά μου... Δεν λέω ότι είναι και σούπερ αλλά δεν είμαι και για κλάματα...
Να ζησεις χιλια χρονια!
Τι εννοείς α; Ή β; Πολίτης ή εποχικός; Ή φιλαράκι μπερδεψες τις προκηρύξεις; Χιχιχιιχιχιχι!
Τι εννοείς α; Ή β; Πολίτης ή εποχικός; Ή φιλαράκι μπερδεψες τις προκηρύξεις; Χιχιχιιχιχιχι!
- handballer
- Συνταγματάρχης
φιλαράκι σόρρυ νόμιζα ήμουν στο θέμα των φρουρών. Γράψε λάθος. Έχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ σίγουρα επιλαχών και βλέπεις. να το κάνεις το ταξίδιDIM έγραψε: Να ζησεις χιλια χρονια! Τι εννοείς α; Ή β; Πολίτης ή εποχικός; Ή φιλαράκι μπερδεψες τις προκηρύξεις; Χιχιχιιχιχιχι!
Σ'ευχαριστώ πολύ!Μου 'δωσες ψυχολογικές ανάσες!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Παιδια μηπως γνωριζει καποιος τι πιθανοτητες εχω με 2520 μορια. Ευχαριστω εκ τον πρωτερων.
- handballer
- Συνταγματάρχης
Επιλαχών θα έλεγα... Εκτιμήσεις πάντα...PILOT έγραψε: Παιδια μηπως γνωριζει καποιος τι πιθανοτητες εχω με 2520 μορια. Ευχαριστω εκ τον πρωτερων.
- handballer
- Συνταγματάρχης
Μήπως να κάναμε και ένα θέμα με ψηφοφορία για τις βάσεις στην Πυροσβεστική; Τι λέτε; Πιστεύω θα βοηθούσε λίγο...DIM έγραψε: Γιώργο πες μου απολυτηριο. Και που μένεις...
handballer έγραψε:Μήπως να κάναμε και ένα θέμα με ψηφοφορία για τις βάσεις στην Πυροσβεστική; Τι λέτε; Πιστεύω θα βοηθούσε λίγο...DIM έγραψε: Γιώργο πες μου απολυτηριο. Και που μένεις...
Συμφωνώ και εγώ καλύτερα να γίνει μια ψηφοφορία παρά να ποστάρουμε εδω μέσα νούμερα.
Για την ψηφοφορία στην πυροσβεστική ΕΔΩ
Καλησπερα εχω απολυτηριο 12.2 για τα μορια θα προσθεσω ακομα 500 γιατι δεν καταλαβα τι παιζει με το απολυτηριο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες