Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Ευχαριστω παιδια... Ελπιζω να μπουμε γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα. Παντως για εκει θελει προπονηση... Και να τσιμπαμε καμψεις. Αχαχχ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Φιλε και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι και απ οσο το εχω ψαξει δεν περνουμε παραπανω μορια. Αδικια...
-
Γιώργος Αθ. έγραψε:Καλησπέρα σας, θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι αν και διάβασα την Προκήρυξη και δεν το είδα πουθενά.
Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί. Μοριοδοτείτε Αυτή Η οικ. Κατάσταση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
φιλε και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι και δεν περνουμε κανενα μοριο παραπανω. Αδικια.Γιώργος Αθ. έγραψε:Καλησπέρα σας, θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι αν και διάβασα την Προκήρυξη και δεν το είδα πουθενά.
Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί. Μοριοδοτείτε Αυτή Η οικ. Κατάσταση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για το διπλωμα μοτοσυκλετας μετραει και το κατηγορια Α μικρο δηλαδη μεχρι 25 kw, η θελουν μονο το μεγαλο κατηγορια Α;
Επισης ηθελα να ρωτησω, οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 800 μορια ή μονο 400;
zisis έγραψε:Επισης ηθελα να ρωτησω, οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 800 μορια ή μονο 400;
Δεν γράφει κάτι τέτοιο η προκήρυξη. Άρα μάλλον 400 άρι
hackertom έγραψε:zisis έγραψε:Επισης ηθελα να ρωτησω, οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 800 μορια ή μονο 400;
α) Ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης
(Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις, τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τις
στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που
εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή
στην Προεδρική Φρουρά
αλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα πρωτου παραπληροφορησεις και τους υπολοιπους.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
δεν το λέει ξεκάθαρα για διπλά μόρια όπως στην αστυνομία. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής έτσι όπως το διαβάζω θα έλεγα ότι ΔΕΝ παιρνουν διπλά όπως στου ειδικούς φρουρούς. Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας μας πει.ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:α) Ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις, τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τιςστρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο πουεκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ήστην Προεδρική Φρουράαλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα πρωτου παραπληροφορησεις και τους υπολοιπους.hackertom έγραψε:Δεν γράφει κάτι τέτοιο η προκήρυξη. Άρα μάλλον 400 άριzisis έγραψε:Επισης ηθελα να ρωτησω, οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 800 μορια ή μονο 400;
Και εγώ αυτό κατάλαβα δεν βλέπω διπλά μόρια... Κάποιος ποιο σίγουρος ας μας απαντήσει με σιγουριά!
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:hackertom έγραψε:zisis έγραψε:Επισης ηθελα να ρωτησω, οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 800 μορια ή μονο 400;
α) Ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης
(Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις, τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τις
στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που
εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή
στην Προεδρική Φρουρά
αλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα πρωτου παραπληροφορησεις και τους υπολοιπους.

"Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του
υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο
ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση. "
- handballer
- Συνταγματάρχης
been there είσαι ωραίος φίλε. Για που ενδιαφέρεσαι να μπεις φίλε μου?been there... έγραψε:ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:α) Ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις, τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τιςστρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο πουεκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ήστην Προεδρική Φρουράαλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα πρωτου παραπληροφορησεις και τους υπολοιπους.hackertom έγραψε:Δεν γράφει κάτι τέτοιο η προκήρυξη. Άρα μάλλον 400 άριzisis έγραψε:Επισης ηθελα να ρωτησω, οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 800 μορια ή μονο 400;![]()
![]()
![]()
"Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση. "
Ρε παιδιά συγνώμη ας πεί κάποιος που γνωρίζει με σιγουριά (ναι την προκύρηξη την έχω διαβάσει).
Ο βαθμός του απολυτηρίου μετράει;
Έχω χαμηλό βαθμό αλλά κατα τα άλλα είμαι ΟΚ και θέλω να ξέρω. Ευχαριστώ.
Ο βαθμός του απολυτηρίου μετράει;
Έχω χαμηλό βαθμό αλλά κατα τα άλλα είμαι ΟΚ και θέλω να ξέρω. Ευχαριστώ.
- handballer
- Συνταγματάρχης
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ.Dim έγραψε: Ρε παιδιά συγνώμη ας πεί κάποιος που γνωρίζει με σιγουριά (ναι την προκύρηξη την έχω διαβάσει). Ο βαθμός του απολυτηρίου μετράει; Έχω χαμηλό βαθμό αλλά κατα τα άλλα είμαι ΟΚ και θέλω να ξέρω. Ευχαριστώ.
been there... έγραψε:ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:hackertom έγραψε:zisis έγραψε:Επισης ηθελα να ρωτησω, οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 800 μορια ή μονο 400;
στην Προεδρική Φρουρά
αλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα πρωτου παραπληροφορησεις και τους υπολοιπους.![]()
![]()
![]()
"Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του
υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο
ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση. "
been there αυτο το κριτηριο το εχω διαβασει το οποιο θα πεταξει πολλους εξω. Σημαινει δηλ. Απ την α΄ κατηγορια το ανωτατο που μπορεις να παρεις ειναι 4 μορια;
γτ εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεα εδ να εχεις και τα επαγγελματικα ή και πολυτεκνος θα ισχυσει το ενα απ τα τρια με τα περισσοτερα μορια.
δηλ. Αν εχω και τα 3 κρητιρια α΄ ε΄ και ζ΄ θα ισχυσει ενα απ τα τρια με τα περισσοτερα μορια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες