Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από john »

Ευχαριστω παιδια... Ελπιζω να μπουμε γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα. Παντως για εκει θελει προπονηση... Και να τσιμπαμε καμψεις. Αχαχχ
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από PILOT »

Φιλε και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι και απ οσο το εχω ψαξει δεν περνουμε παραπανω μορια. Αδικια...
PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

Γιώργος Αθ. έγραψε:Καλησπέρα σας, θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι αν και διάβασα την Προκήρυξη και δεν το είδα πουθενά.

Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί. Μοριοδοτείτε Αυτή Η οικ. Κατάσταση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

Γιώργος Αθ. έγραψε:Καλησπέρα σας, θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι αν και διάβασα την Προκήρυξη και δεν το είδα πουθενά.

Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί. Μοριοδοτείτε Αυτή Η οικ. Κατάσταση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

φιλε και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι και δεν περνουμε κανενα μοριο παραπανω. Αδικια.
idomeneas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από idomeneas »

Για το διπλωμα μοτοσυκλετας μετραει και το κατηγορια Α μικρο δηλαδη μεχρι 25 kw, η θελουν μονο το μεγαλο κατηγορια Α;
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Επισης ηθελα να ρωτησω, οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 800 μορια ή μονο 400;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

zisis έγραψε:Επισης ηθελα να ρωτησω, οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 800 μορια ή μονο 400;

Δεν γράφει κάτι τέτοιο η προκήρυξη. Άρα μάλλον 400 άρι
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από KYNHGOS »

hackertom έγραψε:
zisis έγραψε:Επισης ηθελα να ρωτησω, οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων παιρνουν 800 μορια ή μονο 400;

α) Ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης
(Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις, τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τις
στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που
εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή
στην Προεδρική Φρουρά

αλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα πρωτου παραπληροφορησεις και τους υπολοιπους.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
hackertom έγραψε:
α) Ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις, τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τιςστρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο πουεκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ήστην Προεδρική Φρουράαλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα πρωτου παραπληροφορησεις και τους υπολοιπους.
δεν το λέει ξεκάθαρα για διπλά μόρια όπως στην αστυνομία. Δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής έτσι όπως το διαβάζω θα έλεγα ότι ΔΕΝ παιρνουν διπλά όπως στου ειδικούς φρουρούς. Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας μας πει.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

Και εγώ αυτό κατάλαβα δεν βλέπω διπλά μόρια... Κάποιος ποιο σίγουρος ας μας απαντήσει με σιγουριά!
been there...

Δημοσίευση από been there... »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
hackertom έγραψε:

α) Ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης
(Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις, τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τις
στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που
εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή
στην Προεδρική Φρουρά

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

"Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του
υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο
ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση. "

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

been there... έγραψε:
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
hackertom έγραψε:
α) Ένα (1) μόριο στον υποψήφιο που έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις, τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο που εκπλήρωσε τιςστρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός και τέσσερα (4) μόρια στον υποψήφιο πουεκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ήστην Προεδρική Φρουράαλλη φορα να διαβαζεις καλυτερα πρωτου παραπληροφορησεις και τους υπολοιπους.
Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα"Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση. "
been there είσαι ωραίος φίλε. Για που ενδιαφέρεσαι να μπεις φίλε μου?
Dim

Δημοσίευση από Dim »

Ρε παιδιά συγνώμη ας πεί κάποιος που γνωρίζει με σιγουριά (ναι την προκύρηξη την έχω διαβάσει).

Ο βαθμός του απολυτηρίου μετράει;

Έχω χαμηλό βαθμό αλλά κατα τα άλλα είμαι ΟΚ και θέλω να ξέρω. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Dim έγραψε: Ρε παιδιά συγνώμη ας πεί κάποιος που γνωρίζει με σιγουριά (ναι την προκύρηξη την έχω διαβάσει). Ο βαθμός του απολυτηρίου μετράει; Έχω χαμηλό βαθμό αλλά κατα τα άλλα είμαι ΟΚ και θέλω να ξέρω. Ευχαριστώ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από KYNHGOS »

been there... έγραψε:
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
hackertom έγραψε:

στην Προεδρική Φρουρά

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

"Για καθεμία από τις περιπτώσεις α΄, ε΄και ζ΄ του προηγούμενου εδαφίου που στο πρόσωπο του
υποψηφίου συντρέχουν περισσότερα του ενός από τα κατά περίπτωση κριτήρια προστίθεται μόνο
ο μεγαλύτερος αριθμός μορίων ανά περίπτωση. "

been there αυτο το κριτηριο το εχω διαβασει το οποιο θα πεταξει πολλους εξω. Σημαινει δηλ. Απ την α΄ κατηγορια το ανωτατο που μπορεις να παρεις ειναι 4 μορια;
γτ εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεα εδ να εχεις και τα επαγγελματικα ή και πολυτεκνος θα ισχυσει το ενα απ τα τρια με τα περισσοτερα μορια.
δηλ. Αν εχω και τα 3 κρητιρια α΄ ε΄ και ζ΄ θα ισχυσει ενα απ τα τρια με τα περισσοτερα μορια.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες