Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από evi85 »

kostas έγραψε:Αν εχει τελειωσει ειδικες δυναμεις οχι δεν μπορει... Μονο απο αεροπορια περνει φετος... Μας δουλευεις ρε φιλε! Κανεμας την χαρη!

αν δεις δε γράφω ότι εχει υπολογιστες και αγγλικά. Απλά θέλω να μάθω αν τα πτυχια αγγλικών και υπολογιστων είναι προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στην πυροσβεστική...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

ταχυδρομος έγραψε:Διαβασα καπου οτι η γνωση ξενης γλωσσας θεωρειται προσθετο προσον

Ως πρόσθετα προσόντα θα εκτιμηθούν Η γνώση ξένης γλώσσας και η κατοχή πτυχίου ΙΕΚ ειδικότητας «Ειδικός δασικής προστασίας» ενώ ειδική μοριοδότηση δικαιούνται οι υποψήφιοι που είναι γονείς τριών τέκνων και τα τέκνα τους, καθώς και τα τέκνα προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την εκτέλεση υπηρεσίας και ένεκα ταύτης.

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

evi85 έγραψε:
kostas έγραψε:Αν εχει τελειωσει ειδικες δυναμεις οχι δεν μπορει... Μονο απο αεροπορια περνει φετος... Μας δουλευεις ρε φιλε! Κανεμας την χαρη!

αν δεις δε γράφω ότι εχει υπολογιστες και αγγλικά. Απλά θέλω να μάθω αν τα πτυχια αγγλικών και υπολογιστων είναι προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στην πυροσβεστική...
μεχρι τωρα οχι, αλλα δεν πιστευω να τα βαλουν στο μελλον και ειδικα στην πυροσβεστικη

george

Δημοσίευση από george »

Οι Απλοι δεα (οχιδεα ειδ δυν) Εχουν επιπλεον μορια στον διαγωνισμο; Και κατι αλλο οι πτυχιουχοι αει ή τει (οτιδηποτε) εχουν μοριοδοτηση, εξτρα μπονους?
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Ας περιμενουμε πρωτα Να βγει η προκυρηξη, εγω πιστευω οτι θα παρουν καποια μορια.

geo

Δημοσίευση από geo »

Γεια σας... Θα ηθελα να κανω τα χαρτια μου για πυροσβεστης πενταετους υποχρεωσης και εχω τα εξης ¨προσοντα: Φοιτητης ΑΕΙ (χρωσταω 1 μαθημα για πτυχιο), πιστοποιητικο γνωσης Η/Υ, ειμαι εφεδρος αξιωματικος ΜΧ-Γ... Δυστυχως δεν εχω πιστοποιηση γνωσης ξενης γλωσσας, κατι για το οποιο στο λιμενικο θεωρουνταν προαπαιτουμενο... Μοριοδοτικα εχω ελπιδες; Παρακαλω οποιος επιθυμει ας με διαφωτισει... Ευχαριστω και συγνωμη εαν ημουν κουραστικος με ερωτηματα που εχουν ξαναειπωθει...
Μαίρη23

Δημοσίευση από Μαίρη23 »

Τα εχω παιξει με αυτα που ζητανε, πωωωωωωω δε το πιστευω οτι παιδια που εχουν τελειωσει Α. Ε. Ι καιγονται για μια θεση οπου, οπου. Για να εξασφαλισουν το μελλον τους, καλα κανουνε απο τη μια. Απο τν αλλη υπηρχε και το ονειρο να κανουμε αυτο που μας εκφραζει, αλλα παει...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

Πόσες αλλαγές μπορεί να έχει άραγε η προκήρυξη από το Φεκ που βγήκε την προηγούμενη βδομάδα. Κάποιος μου είπε ότι μπορεί να έχει όσες θέλουν και κανένας δεν τον περιορίζει αυτό. Ισχύει κάτι τέτοιο γνωρίζεις Greek Army?
ΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ »

Έχω τις εξής 2 Απορίες όσον αφορά τα διπλώματα οδήγησης:1) τα 2 μόρια για το Δίπλωμα μοτοσυκλέτας ισχύουν και για τις 2 υποκατηγορίες ικανότητας μοτοσυκλέτας, δηλαδη Την κατηγορία Α
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αυτ΄ολέω κ εγώ. Τέλος πάντων ακούω προβλέψεις παίδες. Την διάβασα και την ξαναδιάβασα... Θεωρώ ότι οι 600 πολίτες θα πρέπει να έχουν κοντά στα 2800-3000 μόρια και πάνω. Τι λέτε κ εσείς?
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εμενα με ενδιαφερει πολυ η αστυνομια αλλα θα κανω κ εδω τα χαρτια μου κ οτι βγει! Ειναι 600 ατομα, γενικο, τεε, επαλ, δυσκολο να κανεις προβλεψεις.

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πόσα μόρια συγκεντρώνεις Δημήτρη για πυροσβεστική; Ήταν ρίσκο η πρόβλεψή μου αλλά κάτιμου λέει ότι θα επιβεβαιωθώ.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

2600. Υπαρχει αλλο θεμα ομως για τα μορια στην πυροσβεστικη!
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από electrolisa »

Εχουμε κ λεμε.5 μορια απο το λυκειο,4 μορια απο ειδ δυναμεις,2 απο μηχανη,3 απο φορτηγο 2 απο advanced (ευχομαι για proficiency σε 1 μηνα) x100 ειμαι στα 1600.hmm. Αλλος κανεις να δουμε τι παιζει με τα μορια?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

1500 εχω!+200 σαν τριτεκνος που νομιζω οτι περνω. Δεν εχει πληροφοριες για ηλικιες κτλ. Λογικα τα περνω!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες