kostas έγραψε:Αν εχει τελειωσει ειδικες δυναμεις οχι δεν μπορει... Μονο απο αεροπορια περνει φετος... Μας δουλευεις ρε φιλε! Κανεμας την χαρη!
αν δεις δε γράφω ότι εχει υπολογιστες και αγγλικά. Απλά θέλω να μάθω αν τα πτυχια αγγλικών και υπολογιστων είναι προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στην πυροσβεστική...
Ως πρόσθετα προσόντα θα εκτιμηθούν Η γνώση ξένης γλώσσας και η κατοχή πτυχίου ΙΕΚ ειδικότητας «Ειδικός δασικής προστασίας» ενώ ειδική μοριοδότηση δικαιούνται οι υποψήφιοι που είναι γονείς τριών τέκνων και τα τέκνα τους, καθώς και τα τέκνα προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά την εκτέλεση υπηρεσίας και ένεκα ταύτης.
kostas έγραψε:Αν εχει τελειωσει ειδικες δυναμεις οχι δεν μπορει... Μονο απο αεροπορια περνει φετος... Μας δουλευεις ρε φιλε! Κανεμας την χαρη!
αν δεις δε γράφω ότι εχει υπολογιστες και αγγλικά. Απλά θέλω να μάθω αν τα πτυχια αγγλικών και υπολογιστων είναι προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στην πυροσβεστική...
μεχρι τωρα οχι, αλλα δεν πιστευω να τα βαλουν στο μελλον και ειδικα στην πυροσβεστικη
Οι Απλοι δεα (οχιδεα ειδ δυν) Εχουν επιπλεον μορια στον διαγωνισμο; Και κατι αλλο οι πτυχιουχοι αει ή τει (οτιδηποτε) εχουν μοριοδοτηση, εξτρα μπονους?
Γεια σας... Θα ηθελα να κανω τα χαρτια μου για πυροσβεστης πενταετους υποχρεωσης και εχω τα εξης ¨προσοντα: Φοιτητης ΑΕΙ (χρωσταω 1 μαθημα για πτυχιο), πιστοποιητικο γνωσης Η/Υ, ειμαι εφεδρος αξιωματικος ΜΧ-Γ... Δυστυχως δεν εχω πιστοποιηση γνωσης ξενης γλωσσας, κατι για το οποιο στο λιμενικο θεωρουνταν προαπαιτουμενο... Μοριοδοτικα εχω ελπιδες; Παρακαλω οποιος επιθυμει ας με διαφωτισει... Ευχαριστω και συγνωμη εαν ημουν κουραστικος με ερωτηματα που εχουν ξαναειπωθει...
Τα εχω παιξει με αυτα που ζητανε, πωωωωωωω δε το πιστευω οτι παιδια που εχουν τελειωσει Α. Ε. Ι καιγονται για μια θεση οπου, οπου. Για να εξασφαλισουν το μελλον τους, καλα κανουνε απο τη μια. Απο τν αλλη υπηρχε και το ονειρο να κανουμε αυτο που μας εκφραζει, αλλα παει...
Πόσες αλλαγές μπορεί να έχει άραγε η προκήρυξη από το Φεκ που βγήκε την προηγούμενη βδομάδα. Κάποιος μου είπε ότι μπορεί να έχει όσες θέλουν και κανένας δεν τον περιορίζει αυτό. Ισχύει κάτι τέτοιο γνωρίζεις Greek Army?
Έχω τις εξής 2 Απορίες όσον αφορά τα διπλώματα οδήγησης:1) τα 2 μόρια για το Δίπλωμα μοτοσυκλέτας ισχύουν και για τις 2 υποκατηγορίες ικανότητας μοτοσυκλέτας, δηλαδη Την κατηγορία Α
Αυτ΄ολέω κ εγώ. Τέλος πάντων ακούω προβλέψεις παίδες. Την διάβασα και την ξαναδιάβασα... Θεωρώ ότι οι 600 πολίτες θα πρέπει να έχουν κοντά στα 2800-3000 μόρια και πάνω. Τι λέτε κ εσείς?
Εχουμε κ λεμε.5 μορια απο το λυκειο,4 μορια απο ειδ δυναμεις,2 απο μηχανη,3 απο φορτηγο 2 απο advanced (ευχομαι για proficiency σε 1 μηνα) x100 ειμαι στα 1600.hmm. Αλλος κανεις να δουμε τι παιζει με τα μορια?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown