Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από electrolisa »

Χμμ μαλιστα. Δηλαδη συμφωνα με το link που εδωσε ο φιλος, Δεν θα μετρισει η βαθμολογια του λυκειου παρα απλα και μονο το απολυτηριο. Ετσι λοιπον μαλλον.θα γινει της ισοβαθμιας το καγκελο! Ποσοι Πολιτες εχουν τελειωσει λυκειο και εχουν ειδ δυναμεις; Ξεχασα κατι αλλο;
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
been there...

Δημοσίευση από been there... »

electrolisa, ο φίλος μάλλον διάβαζε το κομμάτι που αφορά την κατηγορία των εποχικών. Αυτά που διάβασα εγώ:

- "Κριτήρια πρόσληψης για τους υποψηφίους της παραγράφου 2 (δλδ πολιτών) αποτελούν ο βαθμός του απαιτούμενου τίτλου σπουδών... " (παράγραφος 4).

- "Το σύνολο των μορίων κάθε υποψηφίου προκύπτει από το γενικό βαθμό του απολυτηρίου Λυκείου στον οποίο προστίθενται μόρια για κάθε προβλεπόμενο προσόν του υποψηφίου... " (παράγραφος 5).

Απορία: Το νόμο έκατσε να τον διαβάσει κανένας; Από αυτούς που "ενδιαφέρονται" τουλάχιστον...
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Εχει δικιο ο φιλος.Το θεμα ειναι τι θα γινει με τη μοριοδοτηση των διπλωματων. Να δωσουμε τωρα τοσα εφτα κ να μην μας τα μετρησουν;

Ξερει κανεις κατι; Καποια πληροφορια περαν της προκ.2007;

been there...

Και παρεπιπτόντως: Όσοι υπολογίζετε βάσεις και μόρια, εποχικούς που θα κάνουν τα χαρτιά τους στην κατηγορία των πολιτών τη σκεφτήκατε;(Αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση στην κατηγορία των εποχικών γιατί πχ
- προσλήφθηκαν 1η φορά το 2009.
- δουλεύαν εποχικοί X χρόνια μέχρι το 2007, οπότε και τα παρατήσαν.)

giorgos, κρίνοντας από τη μοριοδότηση των ειδ. Δυνάμεων και μερικά άλλα, εικάζω ότι μάλλον δε θα υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες, πέραν των οδηγών-μάχιμων βέβαια.

Γιάννη, ότι άλλο ακούσεις πέραν του νόμου είναι προς το παρόν αρβύλα. Αν θα μετρήσουν τα καινούρια διπλώματα ή όχι, αν θα έχουν τα ίδια αθλήματα με τους μονίμους ή όχι κλπ.
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από basilis.lok »

giorgos έγραψε:Μην ξεχνάτε ότι αν προκηρύξουν 600 θέσεις τελικά για τους πολίτες, οι θέσεις αυτές θα επιμερίζονται σε επιμέρους κατηγορίες π. Χ Α) Απόφοιτοι λυκείου

Β) Πτυχιούχοι

Γ) Εθελοντές

Δ) Δίπλωμα γ' κατηγορίας

Ε) Τρίτεκνοι

κλπ

Οπότε μην ψάχνετε να βρείτε μόρια συνολικά για τους 600, αλλά για την κάθε κατηγορία πολιτών ξεχωριστά

δλδ εγω που τα εχω ολα αυτα σχεδον σε ποια κατηγορια θα ειμαι; Και για ειδικες δυναμεις λεει 400 μορια
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Κ εγω που εχω τα μισα δεν ξερω τιποτα νικο. Υπομονη κ εδω!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Καλημερα, στο εθνος αναφερει πως το 60% των θεσεων θα καλυφθουν με αυτους που εχουν διπλωμα Γ και πανω, δηλαδη μονο οποιος εχει Γ και πανω ειναι σε καλη μοιρα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

Έχουμε φτιάξει ένα προγραμματάκι με την μοριοδότηση του 2007 όποιος θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Υπολογισμός Μορίων για την Πυροσβεστική
MANOS

Δημοσίευση από MANOS »

Εχω διπλωμα γ κατηγοριας,150 ενσημα, τεκνο 3τεκνης οικογενειας, απολυτηριο ενιαιου λυκειου, και διπλωμα μηχανης απεριοριστο. και εχς τελειωσει το στρατο απλα. προσπαθω να βγαλω τα μορια αλλα δεν μπορω, τι λετε εχω ελπιδεσ?
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Γιατι μπερδευουν ετσι τον κοσμο δεν εχω καταλαβει ακομα!
been there...

ΜΑΝΟS, Το βαθμό του απολυτηρίου σου + 7. Προσωπικά τα θεωρώ λίγα, καθώς κάποιος με ίδιο απολυτήριο, μόρια μόνο από ΔΕΑ ή ΕΔ και ένα δίπλωμα Δ' σε υπερκαλύπτει άνετα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

been there καλησπερα κ απο εμενα. Επειδη βλεπω οτι ξερεις αρκετα πραγματα μπορω να σε ρωτησω κ εγω κατι; Εχω απολυτηριο τεε με 16,7 επαγγελματικο διπλωμα, διπλωμα για μηχανη, ειδικες δυναμεις κ lower. Σε πια κατηγορια μπορω να κανω τα χαρτια μου; Σε πια εχω τις περισσοτερες ελπιδες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τσάμπα μου φαίνεται καθόμαστε και φτιάχνουμε εφαρμογές.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

greek προσπαθησα με αυτο αλλα δεν εκανα τιποτα. Δεν εβγαλα ακρη! Ειδικα με τις κατηγοριες ειδα οτι μπορω να κανω σε 3 τα χαρτια μου! Ρωταω γιατι βλεπω οτι το παιδι ξερει καλυτερα τα πραγματα απο εμενα.

ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

Βεεν να σαι καλα. δεν μπορει καποιος να τα κανει πανω απο μια κατηγοριες; Δηλαδη πχ 14 απολ+7=21 μορια και μετα υπολογιζεις και τα αλλα... τελικα τα ενσυμα δεν εχουν σημασια?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης