Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Χμμ μαλιστα. Δηλαδη συμφωνα με το link που εδωσε ο φιλος, Δεν θα μετρισει η βαθμολογια του λυκειου παρα απλα και μονο το απολυτηριο. Ετσι λοιπον μαλλον.θα γινει της ισοβαθμιας το καγκελο! Ποσοι Πολιτες εχουν τελειωσει λυκειο και εχουν ειδ δυναμεις; Ξεχασα κατι αλλο;
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa, ο φίλος μάλλον διάβαζε το κομμάτι που αφορά την κατηγορία των εποχικών. Αυτά που διάβασα εγώ:
- "Κριτήρια πρόσληψης για τους υποψηφίους της παραγράφου 2 (δλδ πολιτών) αποτελούν ο βαθμός του απαιτούμενου τίτλου σπουδών... " (παράγραφος 4).
- "Το σύνολο των μορίων κάθε υποψηφίου προκύπτει από το γενικό βαθμό του απολυτηρίου Λυκείου στον οποίο προστίθενται μόρια για κάθε προβλεπόμενο προσόν του υποψηφίου... " (παράγραφος 5).
Απορία: Το νόμο έκατσε να τον διαβάσει κανένας; Από αυτούς που "ενδιαφέρονται" τουλάχιστον...
- "Κριτήρια πρόσληψης για τους υποψηφίους της παραγράφου 2 (δλδ πολιτών) αποτελούν ο βαθμός του απαιτούμενου τίτλου σπουδών... " (παράγραφος 4).
- "Το σύνολο των μορίων κάθε υποψηφίου προκύπτει από το γενικό βαθμό του απολυτηρίου Λυκείου στον οποίο προστίθενται μόρια για κάθε προβλεπόμενο προσόν του υποψηφίου... " (παράγραφος 5).
Απορία: Το νόμο έκατσε να τον διαβάσει κανένας; Από αυτούς που "ενδιαφέρονται" τουλάχιστον...
Εχει δικιο ο φιλος.Το θεμα ειναι τι θα γινει με τη μοριοδοτηση των διπλωματων. Να δωσουμε τωρα τοσα εφτα κ να μην μας τα μετρησουν;
Ξερει κανεις κατι; Καποια πληροφορια περαν της προκ.2007;
Ξερει κανεις κατι; Καποια πληροφορια περαν της προκ.2007;
Και παρεπιπτόντως: Όσοι υπολογίζετε βάσεις και μόρια, εποχικούς που θα κάνουν τα χαρτιά τους στην κατηγορία των πολιτών τη σκεφτήκατε;(Αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση στην κατηγορία των εποχικών γιατί πχ
- προσλήφθηκαν 1η φορά το 2009.
- δουλεύαν εποχικοί X χρόνια μέχρι το 2007, οπότε και τα παρατήσαν.)
giorgos, κρίνοντας από τη μοριοδότηση των ειδ. Δυνάμεων και μερικά άλλα, εικάζω ότι μάλλον δε θα υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες, πέραν των οδηγών-μάχιμων βέβαια.
Γιάννη, ότι άλλο ακούσεις πέραν του νόμου είναι προς το παρόν αρβύλα. Αν θα μετρήσουν τα καινούρια διπλώματα ή όχι, αν θα έχουν τα ίδια αθλήματα με τους μονίμους ή όχι κλπ.
- προσλήφθηκαν 1η φορά το 2009.
- δουλεύαν εποχικοί X χρόνια μέχρι το 2007, οπότε και τα παρατήσαν.)
giorgos, κρίνοντας από τη μοριοδότηση των ειδ. Δυνάμεων και μερικά άλλα, εικάζω ότι μάλλον δε θα υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες, πέραν των οδηγών-μάχιμων βέβαια.
Γιάννη, ότι άλλο ακούσεις πέραν του νόμου είναι προς το παρόν αρβύλα. Αν θα μετρήσουν τα καινούρια διπλώματα ή όχι, αν θα έχουν τα ίδια αθλήματα με τους μονίμους ή όχι κλπ.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
δλδ εγω που τα εχω ολα αυτα σχεδον σε ποια κατηγορια θα ειμαι; Και για ειδικες δυναμεις λεει 400 μοριαgiorgos έγραψε:Μην ξεχνάτε ότι αν προκηρύξουν 600 θέσεις τελικά για τους πολίτες, οι θέσεις αυτές θα επιμερίζονται σε επιμέρους κατηγορίες π. Χ Α) Απόφοιτοι λυκείου
Β) Πτυχιούχοι
Γ) Εθελοντές
Δ) Δίπλωμα γ' κατηγορίας
Ε) Τρίτεκνοι
κλπ
Οπότε μην ψάχνετε να βρείτε μόρια συνολικά για τους 600, αλλά για την κάθε κατηγορία πολιτών ξεχωριστά
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 46
Κ εγω που εχω τα μισα δεν ξερω τιποτα νικο. Υπομονη κ εδω!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Καλημερα, στο εθνος αναφερει πως το 60% των θεσεων θα καλυφθουν με αυτους που εχουν διπλωμα Γ και πανω, δηλαδη μονο οποιος εχει Γ και πανω ειναι σε καλη μοιρα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
Έχουμε φτιάξει ένα προγραμματάκι με την μοριοδότηση του 2007 όποιος θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
Υπολογισμός Μορίων για την Πυροσβεστική
Υπολογισμός Μορίων για την Πυροσβεστική
Εχω διπλωμα γ κατηγοριας,150 ενσημα, τεκνο 3τεκνης οικογενειας, απολυτηριο ενιαιου λυκειου, και διπλωμα μηχανης απεριοριστο. και εχς τελειωσει το στρατο απλα. προσπαθω να βγαλω τα μορια αλλα δεν μπορω, τι λετε εχω ελπιδεσ?
-
- Ταξίαρχος
Γιατι μπερδευουν ετσι τον κοσμο δεν εχω καταλαβει ακομα!
ΜΑΝΟS, Το βαθμό του απολυτηρίου σου + 7. Προσωπικά τα θεωρώ λίγα, καθώς κάποιος με ίδιο απολυτήριο, μόρια μόνο από ΔΕΑ ή ΕΔ και ένα δίπλωμα Δ' σε υπερκαλύπτει άνετα.
-
- Ταξίαρχος
been there καλησπερα κ απο εμενα. Επειδη βλεπω οτι ξερεις αρκετα πραγματα μπορω να σε ρωτησω κ εγω κατι; Εχω απολυτηριο τεε με 16,7 επαγγελματικο διπλωμα, διπλωμα για μηχανη, ειδικες δυναμεις κ lower. Σε πια κατηγορια μπορω να κανω τα χαρτια μου; Σε πια εχω τις περισσοτερες ελπιδες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
Τσάμπα μου φαίνεται καθόμαστε και φτιάχνουμε εφαρμογές.
-
- Ταξίαρχος
greek προσπαθησα με αυτο αλλα δεν εκανα τιποτα. Δεν εβγαλα ακρη! Ειδικα με τις κατηγοριες ειδα οτι μπορω να κανω σε 3 τα χαρτια μου! Ρωταω γιατι βλεπω οτι το παιδι ξερει καλυτερα τα πραγματα απο εμενα.
Βεεν να σαι καλα. δεν μπορει καποιος να τα κανει πανω απο μια κατηγοριες; Δηλαδη πχ 14 απολ+7=21 μορια και μετα υπολογιζεις και τα αλλα... τελικα τα ενσυμα δεν εχουν σημασια?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης