Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)
Ξέρει κανείς αν στο μηχανογραφικό πρέπει να τη δηλώσουμε τη σχολή αστυφυλάκων από τώρα οι πρέπει να περιμένουμε τη προκήρυξη;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 22
Απο τώρα δήλωσε την. Δέν έχει σχέση το πότε θα βγεί η προκύρηξη, η προσθεσμία μηχανογραφικών είναι μεχρι τις 28 ιουνίου.
Τα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν ημερομηνία πριν την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού αλλιώς υπάρχουν κυρώσεις. Δες εδώ http://exams.minedu.gov.gr/Info/C002.pdf
EΧω νεα... Απο γνωστο μου ατομο εμαθα πως η προκηρυξη θα βγει μεσα στην βδομαδα...
Μπααα. Κι εγω εχω απο υπουργειο πως μαλλον δεν υπογραφει ο παγκαλος και δεν θα παρει φετος. Και αν δεν βγει μεχρι τριτη ξεχαστε το μετα
... Κ γω εχω απο το Αγιο Ορος... Οτι δεν υπογραφει ο Εφραιμουλης... Χεχεχεχε! Ρε παιδια ο Παγκαλος ειναι ο πλεων γιουχαρισμενος υπουργος... Ειναι δυνατον να μη θελει αστυνομικους; Πολιτικα παιχνιδια ειναι αυτα, προσωπικα θεωρουσα οτι θα βγει καποια στιγμη... Τωρα που κλεινει κ η βουλη πιστευω οτι δεν θα βγει!
Ρε παλικαρια διαγραψτε το ενδεχομενο να μην παρει αστυφυλακες... Μην σκαλωνετε καπου που δεν στεκει! Δεν θα υπηρχε στο μηχανογραφικο αν δεν θα γνοντουσαν προσληψεις. Το θεμα αλλου ειναι... Ποσα ατομα θα εισαχθουν στις σχολες αστυφυλακων φετος;(ιδου το ερωτημα)
Κοίτα φίλε μου το ότι είναι στο μηχανογραφικό η σχολή δεν σημαίνει και πολλά διότι μπορεί να το βάλανε μόνο για να κερδίσουν χρόνο ώστε να αποφασίσουν τι θα κάνουν τελικά (δηλαδή αν το δήλωσης και δεν πάρουν άτομα τελικά, πας στην επόμενη επιλογή αυτόματα). Φυσικά πιστεύω ότι θα πάρουν άτομα πρώτον γιατί φύγανε πολλοί αστυνομικοί και δεύτερον γιατί δεν ανακοίνωσαν ότι δεν θα πάρουν άτομα. Τώρα όσο αφορά τα άτομα ένας θεός ξέρει...
Μα φυσικα και δεν θα υπηρχε στο μηχανογραφικο αν ηταν να μην παρει ατομα. Οπως η ΣΙΡ που δεν παιρνει ατομα καθε χρονο αλλα δεν βρισκεται ουτε στο μηχανογραφικο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες