Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Ουτε και σημερα... Πππφφφφφ
tasos

Δημοσίευση από tasos »

Παιδια ξερει κανεις αν θα βγει η προκυρηξη;Εικόνα
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Ουτε σημερα...
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Προκηρυξη γιοκ, καλα κρασια!
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Ξέρει κανείς αν στο μηχανογραφικό πρέπει να τη δηλώσουμε τη σχολή αστυφυλάκων από τώρα οι πρέπει να περιμένουμε τη προκήρυξη;

blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από blademaster »

Απο τώρα δήλωσε την. Δέν έχει σχέση το πότε θα βγεί η προκύρηξη, η προσθεσμία μηχανογραφικών είναι μεχρι τις 28 ιουνίου.
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Τα δικαιολογητικά πρέπει να έχουν ημερομηνία πριν την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού αλλιώς υπάρχουν κυρώσεις. Δες εδώ http://exams.minedu.gov.gr/Info/C002.pdf

Φωτης

Δημοσίευση από Φωτης »

EΧω νεα... Απο γνωστο μου ατομο εμαθα πως η προκηρυξη θα βγει μεσα στην βδομαδα...
alekos

Δημοσίευση από alekos »

Μπααα. Κι εγω εχω απο υπουργειο πως μαλλον δεν υπογραφει ο παγκαλος και δεν θα παρει φετος. Και αν δεν βγει μεχρι τριτη ξεχαστε το μετα
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Ελα αλεκοοοοοο! Οτι να ναι...

mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

ουφφφ! Τι μα... Κιες λες ρε...

Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

... Κ γω εχω απο το Αγιο Ορος... Οτι δεν υπογραφει ο Εφραιμουλης... Χεχεχεχε! Ρε παιδια ο Παγκαλος ειναι ο πλεων γιουχαρισμενος υπουργος... Ειναι δυνατον να μη θελει αστυνομικους; Πολιτικα παιχνιδια ειναι αυτα, προσωπικα θεωρουσα οτι θα βγει καποια στιγμη... Τωρα που κλεινει κ η βουλη πιστευω οτι δεν θα βγει!
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Ρε παλικαρια διαγραψτε το ενδεχομενο να μην παρει αστυφυλακες... Μην σκαλωνετε καπου που δεν στεκει! Δεν θα υπηρχε στο μηχανογραφικο αν δεν θα γνοντουσαν προσληψεις. Το θεμα αλλου ειναι... Ποσα ατομα θα εισαχθουν στις σχολες αστυφυλακων φετος;(ιδου το ερωτημα)

Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Κοίτα φίλε μου το ότι είναι στο μηχανογραφικό η σχολή δεν σημαίνει και πολλά διότι μπορεί να το βάλανε μόνο για να κερδίσουν χρόνο ώστε να αποφασίσουν τι θα κάνουν τελικά (δηλαδή αν το δήλωσης και δεν πάρουν άτομα τελικά, πας στην επόμενη επιλογή αυτόματα). Φυσικά πιστεύω ότι θα πάρουν άτομα πρώτον γιατί φύγανε πολλοί αστυνομικοί και δεύτερον γιατί δεν ανακοίνωσαν ότι δεν θα πάρουν άτομα. Τώρα όσο αφορά τα άτομα ένας θεός ξέρει...

inter

Δημοσίευση από inter »

Μα φυσικα και δεν θα υπηρχε στο μηχανογραφικο αν ηταν να μην παρει ατομα. Οπως η ΣΙΡ που δεν παιρνει ατομα καθε χρονο αλλα δεν βρισκεται ουτε στο μηχανογραφικο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες