Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 31
Εγω ειμαι γενικη σειρα και εχω βγαλει 13823 μορια δηλαδη ειμαι 611 μορια πανω απο ην περσινη ωαση που ηταν 13212 και εγω αγωνια για το αν τελικα θα περασς γιατι φετος εδωσα δευτερη φορα
Εγω το ειπα αυτο για να μην πεσουμε απο τα συννεφα στο τελος... Καλη επιτυχεια σου ευχομαι φιλε μου.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Να εισαι καλα
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 32
Εγω ειμαι πολυτεκνος με 1750 μορια. Πιστευω οσοι εχουν πανω απο 1800 μορια ειναι σιγουρα μεσα. Για μενα πονταρω στην ειδικη κατηγορια
Φιλε και εγω μπορω να πω οτι εβγαλα 15.500 αλλα δεν θα ειναι αληθεια. Οποτε μην πιστευεις οτι ακους!
Παιδια, καποιος απο την σχολη μπορει να μας πει τι ακριβως εχει το προγραμμα καθημερινα;
Παιδια, καποιος απο την σχολη μπορει να μας πει τι ακριβως εχει το προγραμμα καθημερινα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
Το πρόγραμμα έχει εγερτήριο στις 6, ξύρισμα και στρώσιμο κρεβατιών μεχρι τις 6,30 γυμναστική μέχρι τις 7,15
στις 7,30 έχει πρωινήγ αναφορά και πρωινό, μετά μαθήματα μέχρι το μεσημέρι οπου είναι η μεσημεριανή αναφορά και το μεσημεριανό, μετά έχει ελέυθερο χρόνο 2,5 ώρες περίπου, μετά η απογευματνή αναφορά και μαθήματα μέχρι τις 9, μετά βραδυνό και ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 11 που είναι η βραδυνή αναφορά και το σιωπητήριο.
απο σχολή σε σχολή υπάρχουν μερικές διαφορές.
άν κάποιος δόκιμος έχει υπηρεσία τότε πάει υπηρεσία και όχι στις άλλες δραστηριώτητες.
πχ άν έχει σκοπιά 9-12 ο ομαδάρχης θα βάλει κάποιον άλλο να φάει γρήγορα και να τον αλλάξει για να φάει και αυτός, και στην βραδυνή αναφορά δέν θα πάει
τις ώρες των μαθημάτων θα έχει και μερικές ώρες γυμανστικής την βδομάδα έξτρα. Γενικά ο ελεύθερος χρόνος είναι λίγο αλλα με τον καιρό το συνηθίζεις το πρόγραμα.
στις 7,30 έχει πρωινήγ αναφορά και πρωινό, μετά μαθήματα μέχρι το μεσημέρι οπου είναι η μεσημεριανή αναφορά και το μεσημεριανό, μετά έχει ελέυθερο χρόνο 2,5 ώρες περίπου, μετά η απογευματνή αναφορά και μαθήματα μέχρι τις 9, μετά βραδυνό και ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 11 που είναι η βραδυνή αναφορά και το σιωπητήριο.
άν κάποιος δόκιμος έχει υπηρεσία τότε πάει υπηρεσία και όχι στις άλλες δραστηριώτητες.
πχ άν έχει σκοπιά 9-12 ο ομαδάρχης θα βάλει κάποιον άλλο να φάει γρήγορα και να τον αλλάξει για να φάει και αυτός, και στην βραδυνή αναφορά δέν θα πάει
τις ώρες των μαθημάτων θα έχει και μερικές ώρες γυμανστικής την βδομάδα έξτρα. Γενικά ο ελεύθερος χρόνος είναι λίγο αλλα με τον καιρό το συνηθίζεις το πρόγραμα.
Θελω αν ξερεις να μου πεις αν εχει γυμναστηρια και τι γυμναστηρια εχει... Φυσικα δεν περιμενω και τιποτα πολυ οπως της ευελπιδων... Επισης αν κανεις απο μεσα ξερει αν επιτρεπονται συμπληρωματα αφου δεν νομιζω να σε βγαζει το φαι εκει.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Παιδια δεν μπορουμε να μαθουμε ποσα ατομα εχουν αποριφθει;
epistimonas έγραψε:Παιδια δεν μπορουμε να μαθουμε ποσα ατομα εχουν αποριφθει;
1 σιγουρο... Το ειδα με τα ματια μου...

blademaster έγραψε:Το πρόγραμμα έχει εγερτήριο στις 6, ξύρισμα και στρώσιμο κρεβατιών μεχρι τις 6,30 γυμναστική μέχρι τις 7,15
Να ρωτησω καποια πραγματα ακομα. Αυτο το προγραμμα για ποσο καιρο το κανεις; Για ενα χρονο εχω ακουσει οτι εισαι μεσα στην σχολη και τον επομενο κανεις κατι αλλο, αν ισχυει αυτο τι ακριβως κανεις τον 2ο χρονο; Αδειες μπορεις να παιρνεις πχ για να βγαινεις σαβ/κα απο την σχολη;
Όπα φιλαράκι εγω 14.728...😜😜😜 πως τ βλέπεις είμαστε μέσα;
Καλημέρα, ξέρει κανείς με πιο τρόπο κατανέμονται οι επιτυχόντες στις σχολές της Αστυφυλάκων;
avram έγραψε:Όπα φιλαράκι εγω 14.728... 😜😜😜 πως τ βλέπεις είμαστε μέσα;
Ελα ρε!(14729) δεν ξερω σιγουρα ρε φιλε αλλα θελω να πιστευω πως θα ειμαστε!

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Μακαρι να μπουμε ολοι!
Η εχετε ολοι σας 14500+ και η βαση θα ανεβει η λετε οτι να ναι... Δεν εξηγειται αλλιως...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες