Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
epistimonas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από epistimonas »

Εγω ειμαι γενικη σειρα και εχω βγαλει 13823 μορια δηλαδη ειμαι 611 μορια πανω απο ην περσινη ωαση που ηταν 13212 και εγω αγωνια για το αν τελικα θα περασς γιατι φετος εδωσα δευτερη φορα

aAGGELOSs
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από aAGGELOSs »

Εγω το ειπα αυτο για να μην πεσουμε απο τα συννεφα στο τελος... Καλη επιτυχεια σου ευχομαι φιλε μου.
epistimonas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Να εισαι καλα
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από gregory-90 »

Εγω ειμαι πολυτεκνος με 1750 μορια. Πιστευω οσοι εχουν πανω απο 1800 μορια ειναι σιγουρα μεσα. Για μενα πονταρω στην ειδικη κατηγορια
GiwrgosL

Δημοσίευση από GiwrgosL »

Φιλε και εγω μπορω να πω οτι εβγαλα 15.500 αλλα δεν θα ειναι αληθεια. Οποτε μην πιστευεις οτι ακους!

Παιδια, καποιος απο την σχολη μπορει να μας πει τι ακριβως εχει το προγραμμα καθημερινα;
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από blademaster »

Το πρόγραμμα έχει εγερτήριο στις 6, ξύρισμα και στρώσιμο κρεβατιών μεχρι τις 6,30 γυμναστική μέχρι τις 7,15
στις 7,30 έχει πρωινήγ αναφορά και πρωινό, μετά μαθήματα μέχρι το μεσημέρι οπου είναι η μεσημεριανή αναφορά και το μεσημεριανό, μετά έχει ελέυθερο χρόνο 2,5 ώρες περίπου, μετά η απογευματνή αναφορά και μαθήματα μέχρι τις 9, μετά βραδυνό και ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 11 που είναι η βραδυνή αναφορά και το σιωπητήριο.
απο σχολή σε σχολή υπάρχουν μερικές διαφορές.

άν κάποιος δόκιμος έχει υπηρεσία τότε πάει υπηρεσία και όχι στις άλλες δραστηριώτητες.
πχ άν έχει σκοπιά 9-12 ο ομαδάρχης θα βάλει κάποιον άλλο να φάει γρήγορα και να τον αλλάξει για να φάει και αυτός, και στην βραδυνή αναφορά δέν θα πάει

τις ώρες των μαθημάτων θα έχει και μερικές ώρες γυμανστικής την βδομάδα έξτρα. Γενικά ο ελεύθερος χρόνος είναι λίγο αλλα με τον καιρό το συνηθίζεις το πρόγραμα.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Θελω αν ξερεις να μου πεις αν εχει γυμναστηρια και τι γυμναστηρια εχει... Φυσικα δεν περιμενω και τιποτα πολυ οπως της ευελπιδων... Επισης αν κανεις απο μεσα ξερει αν επιτρεπονται συμπληρωματα αφου δεν νομιζω να σε βγαζει το φαι εκει.

epistimonas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Παιδια δεν μπορουμε να μαθουμε ποσα ατομα εχουν αποριφθει;
guestv

Δημοσίευση από guestv »

epistimonas έγραψε:Παιδια δεν μπορουμε να μαθουμε ποσα ατομα εχουν αποριφθει;

1 σιγουρο... Το ειδα με τα ματια μου... Εικόνα
GiwrgosL

Δημοσίευση από GiwrgosL »

blademaster έγραψε:Το πρόγραμμα έχει εγερτήριο στις 6, ξύρισμα και στρώσιμο κρεβατιών μεχρι τις 6,30 γυμναστική μέχρι τις 7,15
στις 7,30 έχει πρωινήγ αναφορά και πρωινό, μετά μαθήματα μέχρι το μεσημέρι οπου είναι η μεσημεριανή αναφορά και το μεσημεριανό, μετά έχει ελέυθερο χρόνο 2,5 ώρες περίπου, μετά η απογευματνή αναφορά και μαθήματα μέχρι τις 9, μετά βραδυνό και ελεύθερος χρόνος μέχρι τις 11 που είναι η βραδυνή αναφορά και το σιωπητήριο.
απο σχολή σε σχολή υπάρχουν μερικές διαφορές.

άν κάποιος δόκιμος έχει υπηρεσία τότε πάει υπηρεσία και όχι στις άλλες δραστηριώτητες.
πχ άν έχει σκοπιά 9-12 ο ομαδάρχης θα βάλει κάποιον άλλο να φάει γρήγορα και να τον αλλάξει για να φάει και αυτός, και στην βραδυνή αναφορά δέν θα πάει

τις ώρες των μαθημάτων θα έχει και μερικές ώρες γυμανστικής την βδομάδα έξτρα. Γενικά ο ελεύθερος χρόνος είναι λίγο αλλα με τον καιρό το συνηθίζεις το πρόγραμα.

Να ρωτησω καποια πραγματα ακομα. Αυτο το προγραμμα για ποσο καιρο το κανεις; Για ενα χρονο εχω ακουσει οτι εισαι μεσα στην σχολη και τον επομενο κανεις κατι αλλο, αν ισχυει αυτο τι ακριβως κανεις τον 2ο χρονο; Αδειες μπορεις να παιρνεις πχ για να βγαινεις σαβ/κα απο την σχολη;
avram

Δημοσίευση από avram »

Όπα φιλαράκι εγω 14.728...😜😜😜 πως τ βλέπεις είμαστε μέσα;
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Καλημέρα, ξέρει κανείς με πιο τρόπο κατανέμονται οι επιτυχόντες στις σχολές της Αστυφυλάκων;
μακης1993

Δημοσίευση από μακης1993 »

avram έγραψε:Όπα φιλαράκι εγω 14.728... 😜😜😜 πως τ βλέπεις είμαστε μέσα;

Ελα ρε!(14729) δεν ξερω σιγουρα ρε φιλε αλλα θελω να πιστευω πως θα ειμαστε!Εικόνα
epistimonas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μακαρι να μπουμε ολοι!
Γιαννησ

Δημοσίευση από Γιαννησ »

Η εχετε ολοι σας 14500+ και η βαση θα ανεβει η λετε οτι να ναι... Δεν εξηγειται αλλιως...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες