Το Σ. Ε. Φ. Ε. Α. Α. Ανακοινώνει στους υποψήφιους Ε. Φ. Ότι τη Δευτέρα 3/10/2011 θα πραγματοποιηθεί στην πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ. Ας, Λ. Μεσογείων 96 - Αθήνα Η κλήρωση για τον καθορισμό της οριστική σειράς αυτών, προκειμένου να καταρτισθούν οι τελικοί πίνακες κατά σειρά επιτυχίας.
Επισημαίνεται ότι η παρουσία των υποψηφίων ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και ότι η κλήρωση αφορά και ΜΗ επιτυχόντες. Οι ισοβαθμήσαντες ενημερώνονται από τα Α. Τ. Που υπέβαλλαν τις αιτήσεις συμμετοχής.
εγω Παιδια εχω 2290. Ξερει κανεις ποσοι ειμαστε για κληρωση;
ηρθε περιπολικο σπιτι μου και μουτ το ειπανε.
εμενα ηρθαν τα ΕΚΑΜ απο τη μπαλκονοπορτα, οπως στη διαφημιση της κοκα κολα και μ φερανε στατικη επιστολη.(αστειευομαι τωρα επειδη τη δευτερα θα ειμαι ετσι
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Μαγκες πρεπει να βλεπουν το νουμερο μου και να τραβανε μουτζες στο γραφειο δεν εξηγειται αλλιως οτι δεν το σηκωνουν εδω και 3 ωρες!. Ως εκ τουτου δυστυχως δεν εχω κατι επισημο για Β... Και πειτε στα παιδακια που δουλευουν στα τμηματα να διαβαζουν και καμια ανακοινωση οχι φραπεδια και χαβαλε στην σκοπια μονο... Ας το πουμε τελευταια φορα... Οσους εχουν παρει τηλ μπορει να ειναι επιτυχοντες επιλαχοντες η αποτυχοντεσ... Επισης οποιον ΔΕΝ εχουν παρει τηλ μπορει απλα να μην Ισοβαθμει (γιατι για οσους δεν το ξερουν ισοβαθμια δεν σημαινει να εχεις τα ιδια μορια μονο) και μπορει και αυτος Να ειναι στους επιτυχοντες στους επιλαχοντες η στους αποτυχοντες!
LEW. έγραψε:Μαγκες πρεπει να βλεπουν το νουμερο μου και να τραβανε μουτζες στο γραφειο δεν εξηγειται αλλιως οτι δεν το σηκωνουν εδω και 3 ωρες!. Ως εκ τουτου δυστυχως δεν εχω κατι επισημο για Β... Και πειτε στα παιδακια που δουλευουν στα τμηματα να διαβαζουν και καμια ανακοινωση οχι φραπεδια και χαβαλε στην σκοπια μονο... Ας το πουμε τελευταια φορα... Οσους εχουν παρει τηλ μπορει να ειναι επιτυχοντες επιλαχοντες η αποτυχοντεσ... Επισης οποιον ΔΕΝ εχουν παρει τηλ μπορει απλα να μην Ισοβαθμει (γιατι για οσους δεν το ξερουν ισοβαθμια δεν σημαινει να εχεις τα ιδια μορια μονο) και μπορει και αυτος Να ειναι στους επιτυχοντες στους επιλαχοντες η στους αποτυχοντες!