Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

νεοσ2011 έγραψε:
αετοσ έγραψε:
Το Σ. Ε. Φ. Ε. Α. Α. Ανακοινώνει στους υποψήφιους Ε. Φ. Ότι τη Δευτέρα 3/10/2011 θα πραγματοποιηθεί στην πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ. Ας, Λ. Μεσογείων 96 - Αθήνα Η κλήρωση για τον καθορισμό της οριστική σειράς αυτών, προκειμένου να καταρτισθούν οι τελικοί πίνακες κατά σειρά επιτυχίας.

Επισημαίνεται ότι η παρουσία των υποψηφίων ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και ότι η κλήρωση αφορά και ΜΗ επιτυχόντες. Οι ισοβαθμήσαντες ενημερώνονται από τα Α. Τ. Που υπέβαλλαν τις αιτήσεις συμμετοχής.

εγω Παιδια εχω 2290. Ξερει κανεις ποσοι ειμαστε για κληρωση;

ηρθε περιπολικο σπιτι μου και μουτ το ειπανε.

εμενα ηρθαν τα ΕΚΑΜ απο τη μπαλκονοπορτα, οπως στη διαφημιση της κοκα κολα και μ φερανε στατικη επιστολη.(αστειευομαι τωρα επειδη τη δευτερα θα ειμαι ετσιΕικόνα

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Παει να πει οτι δεν ισοβαθμησες με καποιον. αφου λεει οτι θα γινει κληρωση των ισοβαθουντων.
NEOS20

Δημοσίευση από NEOS20 »

Και εγω περυσι ειχα ισοβαθμια με αλλους 10! Αλλα δεν με καλεσαν σε κληρωση γιατι ημουν 1000 θεση...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Αρα οσους δεν πηραν δεν παιζει ισοψηφια... Θυμιστε μου λιγο... Ιδια μορια ιδιο απολυτηριο= κληρωση;
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Μαγκες πρεπει να βλεπουν το νουμερο μου και να τραβανε μουτζες στο γραφειο δεν εξηγειται αλλιως οτι δεν το σηκωνουν εδω και 3 ωρες!Εικόνα. Ως εκ τουτου δυστυχως δεν εχω κατι επισημο για Β... Και πειτε στα παιδακια που δουλευουν στα τμηματα να διαβαζουν και καμια ανακοινωση οχι φραπεδια και χαβαλε στην σκοπια μονο... Ας το πουμε τελευταια φορα... Οσους εχουν παρει τηλ μπορει να ειναι επιτυχοντες επιλαχοντες η αποτυχοντεσ... Επισης οποιον ΔΕΝ εχουν παρει τηλ μπορει απλα να μην Ισοβαθμει (γιατι για οσους δεν το ξερουν ισοβαθμια δεν σημαινει να εχεις τα ιδια μορια μονο) και μπορει και αυτος Να ειναι στους επιτυχοντες στους επιλαχοντες η στους αποτυχοντες!Εικόνα

fatsoula
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από fatsoula »

LEW. έγραψε:Μαγκες πρεπει να βλεπουν το νουμερο μου και να τραβανε μουτζες στο γραφειο δεν εξηγειται αλλιως οτι δεν το σηκωνουν εδω και 3 ωρες!Εικόνα. Ως εκ τουτου δυστυχως δεν εχω κατι επισημο για Β... Και πειτε στα παιδακια που δουλευουν στα τμηματα να διαβαζουν και καμια ανακοινωση οχι φραπεδια και χαβαλε στην σκοπια μονο... Ας το πουμε τελευταια φορα... Οσους εχουν παρει τηλ μπορει να ειναι επιτυχοντες επιλαχοντες η αποτυχοντεσ... Επισης οποιον ΔΕΝ εχουν παρει τηλ μπορει απλα να μην Ισοβαθμει (γιατι για οσους δεν το ξερουν ισοβαθμια δεν σημαινει να εχεις τα ιδια μορια μονο) και μπορει και αυτος Να ειναι στους επιτυχοντες στους επιλαχοντες η στους αποτυχοντες!Εικόνα

ς'ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ξαφνηκος θανατος φαση η Β κατηγορια... Εικόνα Αντε να κοιμηθω αποψε...
fatsoula
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

310LELE έγραψε:Ξαφνηκος θανατος φαση η Β κατηγορια... Εικόνα Αντε να κοιμηθω αποψε...
αντε κοιμησου κ οτι ειναι να γινει θα γινει... Ολοι την ιδια αγωνια εχουμε που ειμαστε στην β' κατηγορια
fatsoula
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

310LELE έγραψε:Ξαφνηκος θανατος φαση η Β κατηγορια... Εικόνα Αντε να κοιμηθω αποψε...
αντε κοιμησου κ οτι ειναι να γινει θα γινει... Ολοι την ιδια αγωνια εχουμε που ειμαστε στην β' κατηγορια
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

310LELE έγραψε: Ξαφνηκος θανατος φαση η Β κατηγορια... Εικόνα Αντε να κοιμηθω αποψε...
Γιατί τι έμαθες και λες ξαφνικός θάνατος; Ή μήπως εννοείς επειδή ακόμα δεν ξέρουμε την βάση και μας έχει κόψει τον ύπνο το άγχος;
loumidis

Δημοσίευση από loumidis »

Αυτους που καλεσαν για κληρωση με 2500 ειναι απο την α η την β κατηγορια. πειτε μας να ξερουμε

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Καραϊσκάκησ έγραψε:
310LELE έγραψε: Ξαφνηκος θανατος φαση η Β κατηγορια... Εικόνα Αντε να κοιμηθω αποψε...
Γιατί τι έμαθες και λες ξαφνικός θάνατος; Ή μήπως εννοείς επειδή ακόμα δεν ξέρουμε την βάση και μας έχει κόψει τον ύπνο το άγχος;

το 2ο... ΕικόναΕικόνα Ας κανω ενα τσιγαρο... Εικόνα

AΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από AΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Απο β ποσοι ειναι εδω μεσα καλεσαν κανενα για επιλαχοντα

DSM

Δημοσίευση από DSM »

310LELE έγραψε:
Καραϊσκάκησ έγραψε:

το 2ο... ΕικόναΕικόνα Ας κανω ενα τσιγαρο... Εικόνα

Αντε να σου κανω παρέα... Με το τsιγάρο Εικόνα κιας μην ειμαι Β
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Τελικα η βαση για α θα ειναι 2360 η αυριο θα μας ξημερωσει καμια κεραμιδα?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες