Το ιδιο λεω και εγω. Δε διαφωνω μαζι σου. Διαφωνω με οσους βλεπω ολες αυτες τις μερες να γραφουν για βυσματα. τι να σου κανει το βυσμα αν δεν εχεις τον απετουμενο αριθμο μοριων, δε μπα να εχεις και τον υπουργο... Οσοι εχουν τα πιο πολλα μορια θα μπουν
Ελα ρε μαγκες εδω στο Α. Τ που εκανα αιτηση ο αλλος ελεγε Εχω Λιγα μορια αλλα εχω το ατομο που θα προωθησει την αιτηση αυτο εχει σημασια λεει οχι τα μορια... Ελεος! Πιστευω ακραδαντα οτι το 60% των αιτησεων ειναι σαβουρα
LEW. έγραψε:Ελα ρε μαγκες εδω στο Α. Τ που εκανα αιτηση ο αλλος ελεγε Εχω Λιγα μορια αλλα εχω το ατομο που θα προωθησει την αιτηση αυτο εχει σημασια λεει οχι τα μορια... Ελεος! Πιστευω ακραδαντα οτι το 60% των αιτησεων ειναι σαβουρα
ΛΕΩ ως τωρα εχεις αποδηξει οτι εισαι γνωστεις των πραγματων. Αλλα αυτη τη φορα σε βρησκω λαθος. Να προωθησει την αιτηση ως τι αν δε εχει τα μορια. Θα τη βαλουν στο πινακα με παραπανω μορια και εγω που ειμαι φιλος η συκγενης (αλλα κατα βαση φιδι) με τον εβνοουμενο. Του τραβαω μια καταγκελια και βαζω μεσα 10 ατομα και αλλα 10 χανουν τη δουλεια τους. Εσυ αν ησουν σε αυτη τη θεση των ατομων που τα αξιολογουν θα το ρησκαρες;
LEW. έγραψε:Ελα ρε μαγκες εδω στο Α. Τ που εκανα αιτηση ο αλλος ελεγε Εχω Λιγα μορια αλλα εχω το ατομο που θα προωθησει την αιτηση αυτο εχει σημασια λεει οχι τα μορια... Ελεος! Πιστευω ακραδαντα οτι το 60% των αιτησεων ειναι σαβουρα
ΛΕΩ ως τωρα εχεις αποδηξει οτι εισαι γνωστεις των πραγματων. Αλλα αυτη τη φορα σε βρησκω λαθος. Να προωθησει την αιτηση ως τι αν δε εχει τα μορια. Θα τη βαλουν στο πινακα με παραπανω μορια και εγω που ειμαι φιλος η συκγενης (αλλα κατα βαση φιδι) με τον εβνοουμενο. Του τραβαω μια καταγκελια και βαζω μεσα 10 ατομα και αλλα 10 χανουν τη δουλεια τους. Εσυ αν ησουν σε αυτη τη θεση των ατομων που τα αξιολογουν θα το ρησκαρες;
δεν με καταλαβες αγορινα ισως να μην το διατυπωσα καλα. Αυτο ακριβως ειπα οτι λεει παπατζες οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ Να μπει βυσμα στην φαση των μοριων γιαυτο ειπα οτι το 60% των αιτησεων ειναι σαβουρα και δεν πρεπει να ανυσηχουμε για τις βασεισ
περσυ εγινε χαμος με πλαστα απολυτηρια και πτυχια... Και δεν νομιζω να τα εντοπισαν ολα. Παντου γινονται μαλ@κιες και υπάρχουν αδικίες, μερικοι που ελεγχουν τα χαρτια και εχουν επιρροη σε αλλους σιγουρα μπορουν να βολεψουν καλυτερα εναν δικό τους αλλα σαφως ειναι ρίσκο και δεν νομιζω να το κάνουν
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Στο νομο ζακυνθου τουλαχιστον που εκανα εγω τα χαρτιαμου κ επιδη ο κυκλος εδω ειναι μικρος το 90% εχει κατω απο 2200 κ στις 2 κατηγοριες. Απο τα 27 περιπου ατομα δηλαδη οι 2-3 να ειχαν Πανω απο 2200 μεχρι ομως 2400 το πολυ. Το 90 %εχει απο 1600-1800
Ρε παιδιά δεν είναι συνετόν να είμεθα ακραίοι. Οπωσδήποτε όμως ο θεσμός των Ε. Φ είναι ο αξιοκρατικότερος μεταξύ των Σωμ. Ασφαλείας. Αλλά μην πιστεύετε -λόγου χάρις ας πούμε φέτοσ- ότι θα περάσουν 1200 "καθαροί" νεοσύλλεκτοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι 600 απ'τους 1200 θα είναι πὀὐ τάνες βύσματα. Απλά στους Ε. Φ, εάν έχεις βύσμα, τότε στα αθλήματα-υγειονομικά-ψυχοτεχνικά είσαι βολεμένος αν είσαι γιωτάς. Για την μοριοδότηση πολύ δύσκολα ισχύει η βοήθεια διότι οι έλεγχοι για τους επιτυχόντες γίνεται από πολλές επιτροπές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υφίσταται, στην Ελλάδα-ζούγκλα ζούμε, εδώ όλα μπορούμε να τα δούμε...
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Τέτοια λέγε μας PETRAN να παίρνουμε θάρροσ
για να σου δωσω και εγω επιπλεον ελπιδες και στο Α. Τ της περιοχης μου (χαιδαρι) ο υπεφθηνος για της προκυρηξεις αστ/μος μου ειπε οτι και απο την πρωσοπικη του αποψη αλλα και απο αλλων συναδελφων του απο αλλα τμηματα πο ειχε επικοινωνησει ειχε σχηματηστει η αποψη οτι τα πιο πολλα ατομα ειχαν γυρο στα 19000 μορια και λιγοι μονο 23000 και επισης οτι η βασεις θα ειναι πολυ κατω γυρω στης 2000.
{Λιγο τραβηγμενο φου φαινεται αλλα ποτε δε ξερεις.() }
Καραϊσκάκησ έγραψε:Ρε παιδιά δεν είναι συνετόν να είμεθα ακραίοι. Οπωσδήποτε όμως ο θεσμός των Ε. Φ είναι ο αξιοκρατικότερος μεταξύ των Σωμ. Ασφαλείας. Αλλά μην πιστεύετε -λόγου χάρις ας πούμε φέτοσ- ότι θα περάσουν 1200 "καθαροί" νεοσύλλεκτοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι 600 απ'τους 1200 θα είναι πὀὐ τάνες βύσματα. Απλά στους Ε. Φ, εάν έχεις βύσμα, τότε στα αθλήματα-υγειονομικά-ψυχοτεχνικά είσαι βολεμένος αν είσαι γιωτάς. Για την μοριοδότηση πολύ δύσκολα ισχύει η βοήθεια διότι οι έλεγχοι για τους επιτυχόντες γίνεται από πολλές επιτροπές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υφίσταται, στην Ελλάδα-ζούγκλα ζούμε, εδώ όλα μπορούμε να τα δούμε...
μεχρι κ στα αθληματα κ βιζμα ν εχεις ε δηλαδη. Αν εγω κοπο πχ στο 1000 π κοβοντε ολη η στο 100 λεω εγω τωρα. Κ απο πισω μ θ περασει επιδι θ εχει βιζμα; Μπροστα στα ματια μας πος γινετε ν γινει αυτο; Η δν σε λενε χρονο εκεινη την στιγμη; Κ ετσι τ μαγιρευουνε μετα στα χαρτια τους;