Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

GASTR. έγραψε:Ετσι ισως. Αλλα τι να το κανει καποιος στα αθληματα αν εχει μηνει εκως απο τα μορια;
/forum/forum_posts.asp?TID=4405

Εδώ συζητιέται το θέμα, και όπως καταλήγει μάλλον όλα γίνονται και προσωπικά δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο.

GASTR.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GASTR. »

Το ιδιο λεω και εγω. Δε διαφωνω μαζι σου. Διαφωνω με οσους βλεπω ολες αυτες τις μερες να γραφουν για βυσματα.
τι να σου κανει το βυσμα αν δεν εχεις τον απετουμενο αριθμο μοριων, δε μπα να εχεις και τον υπουργο... Οσοι εχουν τα πιο πολλα μορια θα μπουν
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Ελα ρε μαγκες εδω στο Α. Τ που εκανα αιτηση ο αλλος ελεγε Εχω Λιγα μορια αλλα εχω το ατομο που θα προωθησει την αιτηση αυτο εχει σημασια λεει οχι τα μορια... Ελεος! Πιστευω ακραδαντα οτι το 60% των αιτησεων ειναι σαβουρα
GASTR.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από GASTR. »

LEW. έγραψε:Ελα ρε μαγκες εδω στο Α. Τ που εκανα αιτηση ο αλλος ελεγε Εχω Λιγα μορια αλλα εχω το ατομο που θα προωθησει την αιτηση αυτο εχει σημασια λεει οχι τα μορια... Ελεος! Πιστευω ακραδαντα οτι το 60% των αιτησεων ειναι σαβουρα

ΛΕΩ ως τωρα εχεις αποδηξει οτι εισαι γνωστεις των πραγματων. Αλλα αυτη τη φορα σε βρησκω λαθος. Να προωθησει την αιτηση ως τι αν δε εχει τα μορια. Θα τη βαλουν στο πινακα με παραπανω μορια και εγω που ειμαι φιλος η συκγενης (αλλα κατα βαση φιδι) με τον εβνοουμενο. Του τραβαω μια καταγκελια και βαζω μεσα 10 ατομα και αλλα 10 χανουν τη δουλεια τους. Εσυ αν ησουν σε αυτη τη θεση των ατομων που τα αξιολογουν θα το ρησκαρες;
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

GASTR. έγραψε:
LEW. έγραψε:Ελα ρε μαγκες εδω στο Α. Τ που εκανα αιτηση ο αλλος ελεγε Εχω Λιγα μορια αλλα εχω το ατομο που θα προωθησει την αιτηση αυτο εχει σημασια λεει οχι τα μορια... Ελεος! Πιστευω ακραδαντα οτι το 60% των αιτησεων ειναι σαβουρα

ΛΕΩ ως τωρα εχεις αποδηξει οτι εισαι γνωστεις των πραγματων. Αλλα αυτη τη φορα σε βρησκω λαθος. Να προωθησει την αιτηση ως τι αν δε εχει τα μορια. Θα τη βαλουν στο πινακα με παραπανω μορια και εγω που ειμαι φιλος η συκγενης (αλλα κατα βαση φιδι) με τον εβνοουμενο. Του τραβαω μια καταγκελια και βαζω μεσα 10 ατομα και αλλα 10 χανουν τη δουλεια τους. Εσυ αν ησουν σε αυτη τη θεση των ατομων που τα αξιολογουν θα το ρησκαρες;
δεν με καταλαβες αγορινα ισως να μην το διατυπωσα καλα. Αυτο ακριβως ειπα οτι λεει παπατζες οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ Να μπει βυσμα στην φαση των μοριων γιαυτο ειπα οτι το 60% των αιτησεων ειναι σαβουρα και δεν πρεπει να ανυσηχουμε για τις βασεισ

GASTR.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από GASTR. »

Α οκ με συνχωρεις. Οντως δε σε ειχα καταλαβει... Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες για το 60%.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Ιουλιος »

GASTR. έγραψε:

περσυ εγινε χαμος με πλαστα απολυτηρια και πτυχια... Και δεν νομιζω να τα εντοπισαν ολα. Παντου γινονται μαλ@κιες και υπάρχουν αδικίες, μερικοι που ελεγχουν τα χαρτια και εχουν επιρροη σε αλλους σιγουρα μπορουν να βολεψουν καλυτερα εναν δικό τους αλλα σαφως ειναι ρίσκο και δεν νομιζω να το κάνουν
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Ισχυει παντως για την πολυ σαβουρα... Ξερω πολλα ατομα που εχουν χαμηλα μορια εως πολυ χαμηλα κι εκαναν τα χαρτια τους ετσι... Μιλαω για 1500 μορια.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Στο νομο ζακυνθου τουλαχιστον που εκανα εγω τα χαρτιαμου κ επιδη ο κυκλος εδω ειναι μικρος το 90% εχει κατω απο 2200 κ στις 2 κατηγοριες. Απο τα 27 περιπου ατομα δηλαδη οι 2-3 να ειχαν Πανω απο 2200 μεχρι ομως 2400 το πολυ. Το 90 %εχει απο 1600-1800
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τέτοια λέγε μας PETRAN να παίρνουμε θάρρος
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Ρε παιδιά δεν είναι συνετόν να είμεθα ακραίοι. Οπωσδήποτε όμως ο θεσμός των Ε. Φ είναι ο αξιοκρατικότερος μεταξύ των Σωμ. Ασφαλείας. Αλλά μην πιστεύετε -λόγου χάρις ας πούμε φέτοσ- ότι θα περάσουν 1200 "καθαροί" νεοσύλλεκτοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι 600 απ'τους 1200 θα είναι πὀὐ τάνες βύσματα. Απλά στους Ε. Φ, εάν έχεις βύσμα, τότε στα αθλήματα-υγειονομικά-ψυχοτεχνικά είσαι βολεμένος αν είσαι γιωτάς. Για την μοριοδότηση πολύ δύσκολα ισχύει η βοήθεια διότι οι έλεγχοι για τους επιτυχόντες γίνεται από πολλές επιτροπές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υφίσταται, στην Ελλάδα-ζούγκλα ζούμε, εδώ όλα μπορούμε να τα δούμε...
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Φετος θα κανει τα χαρτια κ η κουτση μαρια. Τωρα δε μενει παρα να περιμενουμε αποτελεσματα. Υπομονη κ ολα καλα θα πανε
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Αφου ειναι κουτση θα κοπει στα αθληματα. Χα χα χα
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
GASTR.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από GASTR. »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Τέτοια λέγε μας PETRAN να παίρνουμε θάρροσ

για να σου δωσω και εγω επιπλεον ελπιδες και στο Α. Τ της περιοχης μου (χαιδαρι) ο υπεφθηνος για της προκυρηξεις αστ/μος μου ειπε οτι και απο την πρωσοπικη του αποψη αλλα και απο αλλων συναδελφων του απο αλλα τμηματα πο ειχε επικοινωνησει ειχε σχηματηστει η αποψη οτι τα πιο πολλα ατομα ειχαν γυρο στα 19000 μορια και λιγοι μονο 23000 και επισης οτι η βασεις θα ειναι πολυ κατω γυρω στης 2000.

{Λιγο τραβηγμενο φου φαινεται αλλα ποτε δε ξερεις.() }
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Καραϊσκάκησ έγραψε:Ρε παιδιά δεν είναι συνετόν να είμεθα ακραίοι. Οπωσδήποτε όμως ο θεσμός των Ε. Φ είναι ο αξιοκρατικότερος μεταξύ των Σωμ. Ασφαλείας. Αλλά μην πιστεύετε -λόγου χάρις ας πούμε φέτοσ- ότι θα περάσουν 1200 "καθαροί" νεοσύλλεκτοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι 600 απ'τους 1200 θα είναι πὀὐ τάνες βύσματα. Απλά στους Ε. Φ, εάν έχεις βύσμα, τότε στα αθλήματα-υγειονομικά-ψυχοτεχνικά είσαι βολεμένος αν είσαι γιωτάς. Για την μοριοδότηση πολύ δύσκολα ισχύει η βοήθεια διότι οι έλεγχοι για τους επιτυχόντες γίνεται από πολλές επιτροπές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υφίσταται, στην Ελλάδα-ζούγκλα ζούμε, εδώ όλα μπορούμε να τα δούμε...

μεχρι κ στα αθληματα κ βιζμα ν εχεις ε δηλαδη. Αν εγω κοπο πχ στο 1000 π κοβοντε ολη η στο 100 λεω εγω τωρα. Κ απο πισω μ θ περασει επιδι θ εχει βιζμα; Μπροστα στα ματια μας πος γινετε ν γινει αυτο; Η δν σε λενε χρονο εκεινη την στιγμη; Κ ετσι τ μαγιρευουνε μετα στα χαρτια τους;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες