Μειωμένη θητεία στις ειδικές δυνάμεις (2009)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Στρατός και θητεία
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Για να κανεις 9μηνο πρεπει να υποβαλλεις και τα απαραιτητα δικαιωλογητικα! Αν δε το δηλωσεις δε τρεχει τιποτα! Για να εισαι ομως 100% σιγουρος παρε ενα τηλεφωνο στο στρατολογικο γραφειο ή αν ευκαιρεις περνα! Θα στα εξηγησουν καλυτερα αυτοι και με περισσοτερες λεπτομεριες!

35ΜΚ/41ΛΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 35ΜΚ/41ΛΚ »

KTM έγραψε:Παιδια ξερετε αν περνουν 9μηνο Ε. Δ. ; μπορω να μην κανω χρηση αυτου του δικαιωματος αν το εχω ωστε να παω Ε. Δ. αν δεν γινονται δεχτοι οι 9μινιτες;

9μηνα υπηρετούν κανονικά στις καταδρομές. Αν δεν το δηλώσεις (με τα κατάλληλα δικαιολογητικά) προφανώς θα είσαι 12μηνο. Αν το δηλώσεις όμως, το 9μηνο δεν ειναι προαιρετικό αλλά υποχρεωτικό!
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Φιλαρακι μου και εγω αυτο ξερω αλλα καποια παιδια σε καποιο αλλο θεμα ειχαν αναφερει οτι ειχαν κοψει παιδια λογο 9μηνιτης θητειας! Δεν ξερω αν ισχυει! Κραταω τις επιφυλαξεις μου!
35ΜΚ/41ΛΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

πειραιωτης έγραψε:Φιλαρακι μου και εγω αυτο ξερω αλλα καποια παιδια σε καποιο αλλο θεμα ειχαν αναφερει οτι ειχαν κοψει παιδια λογο 9μηνιτης θητειας! Δεν ξερω αν ισχυει! Κραταω τις επιφυλαξεις μου!

Δεν ισχύει αυτό. Τα 9μηνα υπηρετούν κανονικά στις καταδρομές! Απλώς κάνουν λιγότερη παραμεθόριο λόγω μικρότερης θητείας.

Αν θέλετε να κάνετε σοβαρή συζήτηση να λέτε πράγματα για τα οποία είστε σίγουροι γιατί αλλιώς δημιουργούνται περαιτέρω απορίες στους νεοσύλλεκτους και αντί να τους βοηθάμε τους μπερδεύουμε.

Εσύ εχεις υπηρετήσει στις καταδρομές και κρατάς τις επιφυλάξεις σου ή κρίνεις απο αυτά που σου είπαν οι φίλοι σου;
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Φιλε να σου πω απο την αρχη κατι για να μη παρεξηγηθω! Δεν εχω παει ακομα στρατο! Ο θειος που υπηρετησε σαν δεα ομως στα λοκ μου εχει πει οτι παιρνουν κανονικα τους 9μηνιτες! Αυτο λεω και εγω! Απλα ειπα αυτο που εχει αναφερθει! Δεν ειπα οτι ισχυει! Εγω ειμαι σιγουρος οτι υπηρετουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Απλα για να μη βρεθει προ εκπληξεως καλυτερα ειναι να ρωτησει!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια γιαιτ χαθηκαν σελιδεσ; Ητανε 18 (εγραψα κατι εγω κ ανοιξε αλλη,18η) και εδω βλεπω 13; τι εγινε; Ξερετε τπτ για 9μηνο; Περνουν 9μηνο ειδικες δυναμεισ; Μπορω να μιν κανς χρηση του 9μηνου αν και Εφοσον δεν περνουνε ;

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

KTM έγραψε:Ρε παιδια γιαιτ χαθηκαν σελιδεσ; Ητανε 18 (εγραψα κατι εγω κ ανοιξε αλλη,18η) και εδω βλεπω 13; τι εγινε; Ξερετε τπτ για 9μηνο; Περνουν 9μηνο ειδικες δυναμεισ; Μπορω να μιν κανς χρηση του 9μηνου αν και Εφοσον δεν περνουνε ;

Στις 2 τελευταίες ερωτησεις ναι!
Δηλαδη και μπορεις να πας ΕΔ σαν 9μηνιτης και επίσης μπορεις να μην κανεις χρήση 9μηνου(απ οσο ξέρω)
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
35ΜΚ/41ΛΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

KTM έγραψε:Ρε παιδια γιαιτ χαθηκαν σελιδεσ; Ητανε 18 (εγραψα κατι εγω κ ανοιξε αλλη,18η) και εδω βλεπω 13; τι εγινε; Ξερετε τπτ για 9μηνο; Περνουν 9μηνο ειδικες δυναμεισ; Μπορω να μιν κανς χρηση του 9μηνου αν και Εφοσον δεν περνουνε ;

Είπαμε (τόγραψα και χθες αλλα κάποιος εκκαθάρισε το θέμα).
Τα 9μηνα υπηρετούν κανονικότατα στις καταδρομές. Αν εχεις κάνει τα χαρτιά σου για 9μηνο τότε η 9μηνη θητεία δεν είναι προαιρετική αλλά Υποχρεωτική ! Αν δεν κάνεις τα χαρτιά σου τότε θεωρείσαι 12μηνο προφανώς.
dionisis_p
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από dionisis_p »

ειμαι πολυτεκνος, μπορω να καταταγω στις ειδικες δυναμεις;

Jimmy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jimmy »

dionisis_p έγραψε: ειμαι πολυτεκνος, μπορω να καταταγω στις ειδικες δυναμεις;

Φιλε μου μαλλον δεν μπορεις γιατι οι πολυτεκνοι εχουν μειωμενη θητεια κ οταν εχεις μειωμενη θητεια δεν μπορεις να μπεις στις ΕΔ... Νομιζω ομως οτι οταν καταταγεις μπορεις να κανεις αιτηση κ ισως σε δεχτουν.

dionisis_p
Στρατιώτης
Στρατιώτης

εγω φιλε μου παρουσιαζομαι στις 10 του φλευαρη μεγαλο πευκο τι εννοεις να κανω αιτηση και να με δεχτουν; Ευχαριστω!

Jimmy
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jimmy »

Εννοω οτι οταν καταταγεις μπορεις να κανεις αιτηση μεσα απο το στρατο οταν μπεις... Εγω ειμαι τριτεκνος κ ηθελα ΕΔ και ετσι μ ειπανε απ τη στρατολογια. Ισχυει και για τους πολυτεκνους αυτο.
dionisis_p
Στρατιώτης
Στρατιώτης

με συγχωρεις επειδη δε καταλαβα τι ειδους αιτηση πρεπει να κανω, να δηλωσω οτι ειμαι πολυτεκνος κ επιθυμω να υπηρετησω στις ΕΔ. Ευχαριστω!

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από yandr »

Ουσιαστικά δηλώνεις ότι αποποιείσαι το δικαίωμά σου για μειωμένη θητεία.

Να επισημάνω εδώ ότι πολύτεκνοι είναι οι γονείς σας...

Εσείς είστε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών.
antonis04
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από antonis04 »

Μαγκες η τριτεκνια για μειωμενη θετεια ισχυει σε λιγες περιπτοσεις 1 παιδι κοριτισι μεχρι 23 24 μακακιες εχει χιλια διο κομπλεξικα παρακλαδια οποτε πρεπει να ειναι δυσκολο να τυχεις την περιπτοσι τις τριτεκνειας με τους οικογενειακους ορους που εχουν βαλει για μειωμενει θετεια...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες